U, da, sa tim ćeš da se usrećiš, integrisana grafika i CPU, deljena mamorija--- sve u doba kada su igre potpuno neoptimizovaneProdati lepo Xbox i uzeti mini PC spojiti na TV 2 gamepad i pun gas sve za dž
Nikadauzeti mini PC spojiti na TV 2 gamepad i pun gas sve za dž
Proverio. 799 piše za sledeću.Proveri koliko će sledeća biti.
Staviš šifru za kupovinu.Klinac je u igrici starlit kart racing slucajno kupovao neke novcice i te gluposti i skidalo mi preko microsoft balance kredita
Skinuto oko 200 lira
Vredi li pokusati da se vratim na turski region i da se zalim za refund novca ili jok?
Kupovine su obavljene 23.10 i 24.10 , znaci pre 2-3 dana.
Momentalno sam sad obrisao igru.
Kako se zastititi od tih kojekakvih iskacucih prozora koje nude da kupis raznorazne gluposti?
Karticu mogu da uklonim, ali taj microsoft balance ne mogu.
Hvala
Ma mislio sam vise na mini kućište sa pravom mašinom unutra, verovatno ima po oglasima za cirke 500-600 evra da se sklopi lepa mašina jer polovnih grafičkih od mining ima bukvalno džabe.U, da, sa tim ćeš da se usrećiš, integrisana grafika i CPU, deljena mamorija--- sve u doba kada su igre potpuno neoptimizovane
Meni tako kupiše mortal kombat 60€, poslije toga sam stavio pin za kupovinuKlinac je u igrici starlit kart racing slucajno kupovao neke novcice i te gluposti i skidalo mi preko microsoft balance kredita
Skinuto oko 200 lira
Vredi li pokusati da se vratim na turski region i da se zalim za refund novca ili jok?
Kupovine su obavljene 23.10 i 24.10 , znaci pre 2-3 dana.
Momentalno sam sad obrisao igru.
Kako se zastititi od tih kojekakvih iskacucih prozora koje nude da kupis raznorazne gluposti?
Karticu mogu da uklonim, ali taj microsoft balance ne mogu.
Hvala
Evo mog iskustvaE, pa evo updatenakon prvog odbijanja isao sam preko chata. Pa sam opet tražio refund, dobio na mejl da sam odbijen, onda sam na mejl odgovorio i objasnio da sam slučajno i poslije jedno 10 sati mi je konačno covjek odgovorio i odobrio refund!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari