Šta je novo?

Xbox Series X / S

Meni je isto 23.10. naplaćeno 309 lira, a za sledeću uplatu 23.11. stoji 799 lira. Mislim da nema šta da proveravaš, sigurno ide cena na 799 lira od novembra svima.

Prodati lepo Xbox i uzeti mini PC spojiti na TV 2 gamepad i pun gas sve za dž

Ma kakva crna smrt XBOX-a. Pa samo od Amera ima da nastave da zive. Bukvalno je nebitno sve.

Klinac je u igrici starlit kart racing slucajno kupovao neke novcice i te gluposti i skidalo mi preko microsoft balance kredita
Skinuto oko 200 lira

Vredi li pokusati da se vratim na turski region i da se zalim za refund novca ili jok?
Kupovine su obavljene 23.10 i 24.10 , znaci pre 2-3 dana.
Momentalno sam sad obrisao igru.
Kako se zastititi od tih kojekakvih iskacucih prozora koje nude da kupis raznorazne gluposti?
Karticu mogu da uklonim, ali taj microsoft balance ne mogu.
Hvala

Klinac je u igrici starlit kart racing slucajno kupovao neke novcice i te gluposti i skidalo mi preko microsoft balance kredita
Skinuto oko 200 lira

Vredi li pokusati da se vratim na turski region i da se zalim za refund novca ili jok?
Kako se zastititi od tih kojekakvih iskacucih prozora koje nude da kupis raznorazne gluposti?
Hvala
Staviš šifru za kupovinu.

U, da, sa tim ćeš da se usrećiš, integrisana grafika i CPU, deljena mamorija--- sve u doba kada su igre potpuno neoptimizovane
Ma mislio sam vise na mini kućište sa pravom mašinom unutra, verovatno ima po oglasima za cirke 500-600 evra da se sklopi lepa mašina jer polovnih grafičkih od mining ima bukvalno džabe.
20 evra mesečno, to izađe godišnje 240 evra za pretplatu. Van svake pameti
Ko hoće da igra nešto online kupi na PC uglavnom za duplo manje para nego verzija za konzole.
Dok sam plaćao GPU na TR bilo je 6.5 evra, nas dvoje delili, sad 3x više ma beži bre.
Alavost bez granica, M$ kompanija koliko skoro 4T?
Kamo sreće da ima kvalitetnih igrica kao nekad pa da se isplati plaćati.
Microsoft nije izbacio 5g igru da valja, Sony od svega napravio neke Uncharted gluposti... Gaming polu mrtav, nemaš dobar fudbal, košarku da opeglaš sa društvom.
Jedino zanimljivo ovaj Battlefield 6 zbog nostalgije.

Skinuto oko 200 lira

Hvala
Meni tako kupiše mortal kombat 60€, poslije toga sam stavio pin za kupovinu :)

Ja sam tražio refund i dobio full, ali sam na kompu se logovao na Microsoft akaunt I tamo objasnio i dobio novac.
E, pa evo update :) nakon prvog odbijanja isao sam preko chata. Pa sam opet tražio refund, dobio na mejl da sam odbijen, onda sam na mejl odgovorio i objasnio da sam slučajno i poslije jedno 10 sati mi je konačno covjek odgovorio i odobrio refund!
Evo mog iskustva

• Like
Reagovanja: s5p
Nazad
Vrh Dno