bogata_sirotinja
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2023
- Poena
- 65
Da li je neko skoro uzimao Game Pass Ultimate? Prolaze li Gift kodovi za Indiju na starim nalozima? Radi li ona fora sa uplatom Core-a pa pretvaranja na Ultimate? Hvala
Pa pitanje je samo vremena dok ne ograniče ni oni. Nema smisla birati tabor, svi su isti, sve su "for profit" organizacije.Vala Sony udario na MS svim silama. Do skora nisi mogao da dodaš našu karticu na PS Store nikako. Ni Paypal nalog. Sad ladno prolazi. Ja pazario na India nalogu Premium preplatu za 50eu. Sony popustio ograničenja a MS pooštrio. Umesto da bude kontra kao i do sada. U ovom trenutku mi je isplativije da imam Sony nego XBox.
Nema više jeftino, sem ako i dalje hoćeš da uzimaš matore igre dopunama i VPN-om kod Erdogana. Nove igre su svuda "skupe", ALI postoje jeftiniji regioni od US, kao npr Čile.Jel jeftin taj Chile? Da pokušam i ja sa Visa karticom...

Ja sam upravo to obavio, ali sve preko konzole. Imao sam Ultimate, tj. imam ga još uvek, do 23.12. Otkazao sam ga pre nekoliko dana i izabrao opciju da mi isteče do kraja plaćenog perioda, pa da ga isključe. Danas sam samo otišao u podešavanja na konzoli, u deo za pretplate, i izabrao da promenim plan na Premium. Tražio mi je da ponovo unesem podatke kartice, a adresu u Turskoj je zapamtio od ranije. Nakon toga sam potvrdio da želim ponovo da uključim "recurring billing" i da će mi od 23.12. svakog meseca naplaćivati 409 TRL. Malo samo sačekao i dobio potvrdu, sada za pretplatu stoji ponovo da je sve aktivno i da se od 23.12. menja na Premium. Kartica je Intesa MC, ista kojom sam plaćao i Ultimate.Imam jedno pitanje, da li je neko uspeo/pokušao da pređe sa Ultimate plana na ovaj novi Premium preko Turske? Meni ne da ni preko telefona ni preko računara (neki je problem preko browser-a), pa ću probati večeras preko konzole. Dođem do opcije da pređem na Premium, i onda kad treba da kliknem na Subscribe apsolutno se ništa ne dešava.
Pogledajte prilog 515518
Trenutno nema potrebe za cimanjem preko Turske, osim ako neko ne zeli da mu skida sa kartice svaki mesec.Pa pitanje je samo vremena dok ne ograniče ni oni. Nema smisla birati tabor, svi su isti, sve su "for profit" organizacije.
Po meni Game Pass Ultimate za 16e preko Turske i dalje ima smisla, iako je sada jača cena. Ko već ima šta na Game Passu da igra, jelte. A i 2026 će izgleda biti vrhunska godina što se igara tiče.
Не може 21 месец никако, макс је 36 месеци гп коре, што му дође 14.4 месеца+1 месец гп улт=15.4 месеци гп ултиматеGP Ultimate na K/P-u.
21 mesec 17.000din, 13 meseci 11.000din.
Još su i koliko-toliko ok cene.
Neko proverio?Ako prekinem GP koji ide preko turske i automatski se obnavlja mesečno više neću moći da ga vratim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari