propagandasd
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.05.2014
- Poena
- 155
Meni se čini da će ovaj Alan Wake na GP uskoro. Ovako sam se ispalio sa Robocopom. Kupio on posle par dana na GP.
Piše ti u subscriptions koliko će biti naplata.Koliko skidaju za turski GP Ultimate sada? 309 ili 799 lira?
Toliko će da skinu.Pise na subscriptions 309 ali dok ne naplate nista ne vjerujem![]()
Yep i meni sledećeg meseca stajalo da će naplata biti 800 lira, tako da je palo otkazivanje pretplate. Ranije su nešto i dobijali za GPU, sad neće dobiti išta.Prerano se ponadahSinoć odem da vidim u Subscriptions na konzoli šta kaže za sledeću naplatu, 23. novembra će skinuti 799 lira. Iskočilo i obaveštenje na konzoli da se menja cena za GPU.
www.windowscentral.com
Iskren savet, za ovakav DLC fest bezobrazluk im ne bih dao duplo vise novca, sasvim dovoljnu zabavu bih izvukao i iz "base" igreDrugari jel moze iskren savet, zelim da kupim klincu igru HOT WHEELS UNLEASHED™ 2
Osnovna je 6$Iskren savet, za ovakav DLC fest bezobrazluk im ne bih dao duplo vise novca, sasvim dovoljnu zabavu bih izvukao i iz "base" igre
Pisano više puta, Čile je trenutno najpovoljniji, a da prolaze naše kartice.Koja je sada alternativa najbolja? Sin igra pojedine igre, ali više ne prolazi kupovina na turskom store. Sad uz ovo poskupljenje ne isplati se ni pretplata...
I Južna Koreja.Pisano više puta, Čile je trenutno najpovoljniji, a da prolaze naše kartice.
Koliko sam primetio, kod J Koreje su EA igre povoljnije, ostatak, uglavnom Čile.I Južna Koreja.
Zavisi od igre do igre.
Proveri koliko će sledeća biti.23.10. GamePassUltimate 309 lira naplaćen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari