Šta je novo?

Xbox Series X / S

Ja sam se nedavno, po savetu kolega ovde, prebacio na Južnu Koreju, testirao sa jednom igrom i radilo je bez problema. Cene nisu kao u zlatnim danima Turske i Argentine, ali su svakako niže nego SAD / UK, naročito na akcijama. Inače već duže vreme isto plaćam GPU preko Turske, ali sada ako odu stvarno na 799 mesečno, nema šanse da im toliko plaćam.

Otici ce na 2000 din mesecno (800 lira).

Ja sam se nedavno, po savetu kolega ovde, prebacio na Južnu Koreju, testirao sa jednom igrom i radilo je bez problema. Cene nisu kao u zlatnim danima Turske i Argentine, ali su svakako niže nego SAD / UK, naročito na akcijama. Inače već duže vreme isto plaćam GPU preko Turske, ali sada ako odu stvarno na 799 mesečno, nema šanse da im toliko plaćam.
Jel radi naša platna kartica preko J. Koreje ili mora preko vaučera?

Bože kad se setim kako smo se divili Game Passu na početku, plaćali ga i 2€ - ajde to, ali ovo što rade stvarno je bezveze...
Reče neko jednom, @Markic čini mi se, da neće sve biti zauvek ovako. I neće. Zamislite kako će cena skočiti kada bude trebao TES 6 izaći, nevažno kakav će stvarno biti.
Polako se udaljavamo od neke normalnosti ako tako mogu reći jer je gejming postao kao i sve drugo - just good business.

Nazad
Vrh Dno