Šta je novo?

Xbox Series X / S

Ja sam se nedavno, po savetu kolega ovde, prebacio na Južnu Koreju, testirao sa jednom igrom i radilo je bez problema. Cene nisu kao u zlatnim danima Turske i Argentine, ali su svakako niže nego SAD / UK, naročito na akcijama. Inače već duže vreme isto plaćam GPU preko Turske, ali sada ako odu stvarno na 799 mesečno, nema šanse da im toliko plaćam.

Otici ce na 2000 din mesecno (800 lira).

Ja sam se nedavno, po savetu kolega ovde, prebacio na Južnu Koreju, testirao sa jednom igrom i radilo je bez problema. Cene nisu kao u zlatnim danima Turske i Argentine, ali su svakako niže nego SAD / UK, naročito na akcijama. Inače već duže vreme isto plaćam GPU preko Turske, ali sada ako odu stvarno na 799 mesečno, nema šanse da im toliko plaćam.
Jel radi naša platna kartica preko J. Koreje ili mora preko vaučera?

Bože kad se setim kako smo se divili Game Passu na početku, plaćali ga i 2€ - ajde to, ali ovo što rade stvarno je bezveze...
Reče neko jednom, @Markic čini mi se, da neće sve biti zauvek ovako. I neće. Zamislite kako će cena skočiti kada bude trebao TES 6 izaći, nevažno kakav će stvarno biti.
Polako se udaljavamo od neke normalnosti ako tako mogu reći jer je gejming postao kao i sve drugo - just good business.

Sa 12 na 30?
Lepo
Hvala M$ i Sony vraćam se na PC i pirate
Brzo će pasti profiti kao što se isto već desilo sa streaming scamer platformama
Nisu bre normalni
Svaki SP može da se odigra za dž na PC, a MP ako neka i valja uvek je bar duplo jeftinija igra nego na konzolama
Alavost bez granica!

Možda bude i Turska, Koreja piše da jeste

Pogledajte prilog 508063

Možda ipak ima nade da za sada ostane i u Turskoj 309 lira za GPU :) Sad proverih imejl koji je vezan za tu pretplatu, poslednje obaveštenje koje je stiglo je da su mi 23.9. skinuli 309 lira i kažu da će mi 22.10. opet skinuti 309 lira, čekam :)

I meni isto to piše.

Jel to ponuda za pokretanje nove pretplate? Možda je baš ovo kako piše u ovom članku. Za postojeće za sada neće menjati cenu GPU, a za nove korisnike su nove cene.

meni kao postojećem pretplatniku sa uključenim "recurring" stoji 309tl sledeća naplata 22-10-2025

Nazad
Vrh Dno