Šta je novo?

Xbox Series X / S

Jel beše kad se kupuju igre za jedan region, mora i adresa kartice da se stavlja na isti region, u ovom slučaju Čile?
Ne razumem šta da se podudara?
Na konzoli samo menjaš region samo zemlja ima, a kad praviš payment's profil dodaješ karticu onda unosiš adresu

Odgovorio je kolega @djomla43 na prethodnoj strani da provereno radi.

Inače i meni je bez ikakvih problema skinutu 309 TL za GPU pre nekoliko dana., plaćam ga u kontinuitetu od jula prošle godine.

Pročitao sam ono tvoje uputstvo, ali nikako da mi dođe na red :D Mada hoću svakako, ovo preko Turske je već na 8 € (što je i dalje relativno ok cena za ono što nudi), a može da ide samo na gore.

Zdravo narode, ja kao (verovatno) jedino žensko vas pratim ovde iz prikrajka, otkako sam pre par meseci uzela XBox Series S. Dobila uz njega Game Pass Ultimate 3 meseca, registrovala nalog na Tursku, sve prema vašim uputstvima, kupila par igrica za smešne pare i naravno problem sa regionom. Juče mi je bez problema skinuto 1000 dinara za Turski Game Pass, a sad sam kupila jednu igricu sa Chile čisto da probam (Kingdom Come), i uspela za 250 din :D
Ali morala sam da unesem fiktivnu Chile adresu za istu karticu koju sam koristila za Tursku.
Eto, ako nekome znači. Nadam se da će bar ovo da nam ostave kao neku opciju.

Pitanje jedno za upućene,ja sam što se kaže stara skola i slabije se snalazim sa svim ovim.Uzeo sam preko koda 3 meseca GP preko Indije ali to je valjda ona core verzija za konzolu,da li mogu da se nadogradim na ultimate sada preko kartice sa ukljucenim vpn na Indiju ili kako mogu to da uradim drugačije ako ne mogu sa karticom?

Proveri da li je Core, moraćeš kod za Game pass ultimate (Indija najbolje, global hoće da zeza, traži karticu da vežeš). S tim što računaj da će ti preostalo vreme pretplate za core smanjiti na pola (3 meseca > 1.5 m + 1 m ultimate-a).
Pitanje jedno za upućene,ja sam što se kaže stara skola i slabije se snalazim sa svim ovim.Uzeo sam preko koda 3 meseca GP preko Indije ali to je valjda ona core verzija za konzolu,da li mogu da se nadogradim na ultimate sada preko kartice sa ukljucenim vpn na Indiju ili kako mogu to da uradim drugačije ako ne mogu sa karticom?
Zdravo narode, ja kao (verovatno) jedino žensko vas pratim ovde iz prikrajka, otkako sam pre par meseci uzela XBox Series S. Dobila uz njega Game Pass Ultimate 3 meseca, registrovala nalog na Tursku, sve prema vašim uputstvima, kupila par igrica za smešne pare i naravno problem sa regionom. Juče mi je bez problema skinuto 1000 dinara za Turski Game Pass, a sad sam kupila jednu igricu sa Chile čisto da probam (Kingdom Come), i uspela za 250 din :D
Ali morala sam da unesem fiktivnu Chile adresu za istu karticu koju sam koristila za Tursku.
Eto, ako nekome znači. Nadam se da će bar ovo da nam ostave kao neku opciju.
Pretplata za Tursku će ti ići i dalje (do kad niko ne zna). Možeš da uzmeš core za Indiju pa konvertujes u ultimate. :)

Proveri da li je Core, moraćeš kod za Game pass ultimate (Indija najbolje, global hoće da zeza, traži karticu da vežeš). S tim što računaj da će ti preostalo vreme pretplate za core smanjiti na pola (3 meseca > 1.5 m + 1 m ultimate-a).

Pretplata za Tursku će ti ići i dalje (do kad niko ne zna). Možeš da uzmeš core za Indiju pa konvertujes u ultimate. :)
Na acc mi stoji da je to GP for console,probao da nadogradim na Ultimate karticom preko vpn na Indiju i nije proslo.

Ne prolaze kartice naše, sorry, taj deo preskocih. 3 meseca console = 68 dana ultimate + 1m. Uzmi GPU kod za Indiju.
Hvala na pomoći,ali kako sad ova tri meseca console da pretvorim u ultimate to mi nikako nije jasno,moram jos nesto da platim i kako?

Uzeh i ja Vessel of Hatred na USA store za Diablo 4 uzet na TUR
Nisam nista menjao oko kartice stoji i dalje turska adresa 😂

Ako imate proverenog prodavca koji i dalje nudi 25 meseci GPU za ~10000RSD, pustite mi poruku da ne reklamiramo ovde :)

@djomla43 hvala na pomoci,uzeo 1 mesec GPU Indija i konvertovalo se bas kako si napisao.

Kupio core od godinu dana Indija i uspjesno ga aktivirao.Sad kad hocu da aktiviram GPU ne dozvoljava mi.Kupio mjesec dana GPU za Indiju i to dva( sa Amazona Indija i sa Eneba) i javlja onu gresku u vezi regiona.Probao i preko compa, tel ,mijenjao nekoliko VPN-a ali ne ide.

Kupio core od godinu dana Indija i uspjesno ga aktivirao.Sad kad hocu da aktiviram GPU ne dozvoljava mi.Kupio mjesec dana GPU za Indiju i to dva( sa Amazona Indija i sa Eneba) i javlja onu gresku u vezi regiona.Probao i preko compa, tel ,mijenjao nekoliko VPN-a ali ne ide.
Koji ti je region naloga?

Da li je neko u poslednjih nedelju dana kupovao neke igre preko kodova za Arg ili Tur i redeem-ovao preko vpn-a... Da li moze to jos uvek?

Mislim da su mogle neke turske virtualne kartice da se otvore uz pasos, pa da prebacim pare na njih, jel neko probao? Ja sam pre jedno godinu dana zapoceo proceduru pa sam shvatio da je bespotrebno i odustao na pola kad sam dobio poruku od karticara na turskom, sad sam i zaboravio sta sam radio.
Probao sam Chile, ali mi je skupo u odnosu na plate ekonomskog tigra...

Ne mogu da skontam sta je tacno problem samo... Da li mi stoji ban na nalogu tako i tako sve i da odem za TR, ili su izvalili sve zive vpnove.
Није ти банован налог него једноставно не можемо више да купујемо у Турској, нема тих впн-ова и чега све не што ће да прође. Пребаци на Чиле, Јапан или Кореју и куповаћеш несметано.

Nazad
Vrh Dno