Šta je novo?

Xbox Series X / S

prošao turski gp regularno noćas

Drugar hoće deci da kupi konzolu. Predložio sam mu x-box series S kao odličan odnos uloženo dobijeno.
Sad imperativ uslov, da li Fortnite radi u cross platform varijantama tj da li će klinci moći da ga igraju sa drugarima koji (Fortnite) igraju na PS ili PC?
(pretpostavljam da za online igranje Fortnite nije potrebna nikakva mesečna/godišnja x-box pretplata?)

Radi cross

Fortnite je besplatan i treba ti samo registrovan nalog. Cross platforma bi trebala da radi samo na konzolama. Tipa Xbox i PS.
Za PC, barem ranije nije bilo moguce jer su gledali da su mis i tastatura u znatnoj prednosti iznad kontrolera.

Hvala svima.
Za PS4 radi cross i za PC (barem na CoD koji sam ja igrao). Svakako dovoljno će biti samo da cross radi za konzole pošto deca to koriste...
Još samo jedno pitanje, da nije Series S prevaziđen uređaj?
Ne mislim u smislu da li ima bolje i novije nego da nije napuštena platforma (ili da neće uskoro biti) u smislu podrške za postojeće ili buduće igre?

Je l ima sad kakve prodavnice povoljnije od us a da nije potrebno zezanje sa vaucerima gift kartama i slicno...

Hvala svima.
Za PS4 radi cross i za PC (barem na CoD koji sam ja igrao). Svakako dovoljno će biti samo da cross radi za konzole pošto deca to koriste...
Još samo jedno pitanje, da nije Series S prevaziđen uređaj?
Ne mislim u smislu da li ima bolje i novije nego da nije napuštena platforma (ili da neće uskoro biti) u smislu podrške za postojeće ili buduće igre?
Nije napuštena platforma, ne brini

Drugar hoće deci da kupi konzolu. Predložio sam mu x-box series S kao odličan odnos uloženo dobijeno.
Sad imperativ uslov, da li Fortnite radi u cross platform varijantama tj da li će klinci moći da ga igraju sa drugarima koji (Fortnite) igraju na PS ili PC?
(pretpostavljam da za online igranje Fortnite nije potrebna nikakva mesečna/godišnja x-box pretplata?)
Ради са свим конзолама без проблема

Koju jeftinu bežičnu tastaturu i miša preporučujete za igranje strategija (Age of Empires, Company of Heroes 3…)?

bilo koju koja ti se svidi na oko i odgovara budzetu. to nisu brze igre, nije bitno da li ima kraci ili veci hod tastera, bitno je da radi

Region na nalogu bio na TR, danas promenio na konzoli samo na juznu afriku, preko konzole dodao intesa visa internet karticu i odmah kupio igricu. Nist vpn i slicno... Nije ne znam kakva usteda ali povoljnije od usa svakako:)

I meni je upravo prosla kupovina RDR 2 Ultimate-a preko konzole na Turskom regionu 👏
Nadam se da ce tako ostati do kraja meseca pa da imamo lepu ponudu igara kao i prosle godine.

Pozdrav ljudi, samo da potvrdim da je i meni prošla kupovina sinoć na TR, a Game Pass uredno skinuto u lirama! Samo da ovako ostane i za Black Friday 😀.

Odlično ako radi ponovo kupovina. Do septembra sam kupovao Visa karticom na turskom storu, pa prešao na USA sa MC karticom. Znači samo obrišem MC karticu, prebacim na Erdoganov store ponovo dodam Visa karticu i to je to?

Odlično ako radi ponovo kupovina. Do septembra sam kupovao Visa karticom na turskom storu, pa prešao na USA sa MC karticom. Znači samo obrišem MC karticu, prebacim na Erdoganov store ponovo dodam Visa karticu i to je to?
Ja sam u međuvremenu prešao na Čile, ali sam samo vratio region na Tursku, čak mi je i sačuvao podatke na kartici sa adresom u TR, pa nisam morao ništa ispočetka, bukvalno prošlo odmah bez problema.

Ja sam u međuvremenu prešao na Čile, ali sam samo vratio region na Tursku, čak mi je i sačuvao podatke na kartici sa adresom u TR, pa nisam morao ništa ispočetka, bukvalno prošlo odmah bez problema.
Hvala!

Nazad
Vrh Dno