Nije napuštena platforma, ne briniHvala svima.
Za PS4 radi cross i za PC (barem na CoD koji sam ja igrao). Svakako dovoljno će biti samo da cross radi za konzole pošto deca to koriste...
Još samo jedno pitanje, da nije Series S prevaziđen uređaj?
Ne mislim u smislu da li ima bolje i novije nego da nije napuštena platforma (ili da neće uskoro biti) u smislu podrške za postojeće ili buduće igre?
Ради са свим конзолама без проблемаDrugar hoće deci da kupi konzolu. Predložio sam mu x-box series S kao odličan odnos uloženo dobijeno.
Sad imperativ uslov, da li Fortnite radi u cross platform varijantama tj da li će klinci moći da ga igraju sa drugarima koji (Fortnite) igraju na PS ili PC?
(pretpostavljam da za online igranje Fortnite nije potrebna nikakva mesečna/godišnja x-box pretplata?)
Je l ima sad kakve prodavnice povoljnije od us a da nije potrebno zezanje sa vaucerima gift kartama i slicno...
Preko kompa ili konzole? Koji vpn?"Ponovo radi bioskop".Sinoc lagano odradih kupovinu preko turskog store-a na starom nalogu preko kojeg zadnjih mjesec dana nisam mogao nista kupiti zbog regionalnog problema
Konzola. Redovna kupovina na StorePreko kompa ili konzole? Koji vpn?
Kupovina igara ili gamepass ultimatea?"Ponovo radi bioskop".Sinoc lagano odradih kupovinu preko turskog store-a na starom nalogu preko kojeg zadnjih mjesec dana nisam mogao nista kupiti zbog regionalnog problema
Ja sam u međuvremenu prešao na Čile, ali sam samo vratio region na Tursku, čak mi je i sačuvao podatke na kartici sa adresom u TR, pa nisam morao ništa ispočetka, bukvalno prošlo odmah bez problema.Odlično ako radi ponovo kupovina. Do septembra sam kupovao Visa karticom na turskom storu, pa prešao na USA sa MC karticom. Znači samo obrišem MC karticu, prebacim na Erdoganov store ponovo dodam Visa karticu i to je to?
Hvala!Ja sam u međuvremenu prešao na Čile, ali sam samo vratio region na Tursku, čak mi je i sačuvao podatke na kartici sa adresom u TR, pa nisam morao ništa ispočetka, bukvalno prošlo odmah bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari