Dragonbane
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 185
Nije ti loše razmišljanje. Mada dobar PC ispod 1K € teško i to za uglavnom 1080p.Vidim ja da cu opet da kupim PC i cepam pirate
Igre i po 80-100$ van svake pameti
Nije ti loše razmišljanje. Mada dobar PC ispod 1K € teško i to za uglavnom 1080p.Vidim ja da cu opet da kupim PC i cepam pirate
Srećom prošla su ta vremena. Imaš RTX 3070 za ispod 300 evra na KP-u (polovna). Tera sve u 1440p lagano a iznenađujuć broj igara i u 4K. Sa nekim solidnim procesorom možeš sklopiti mATX konfiguraciju za 650 lagano. Kažem jer sam je upravo sklopio, i to za manje novca od toga (260 za RTX 3070).Nije ti loše razmišljanje. Mada dobar PC ispod 1K € teško i to za uglavnom 1080p.
Za svaku državu je uključen u cenu, ono što platiš to je sa porezom.Kako porez funkcioniše, na turskom storu je bio uključen u cenu
Sve je to ok ali dzaba kada igre nisu toliko optimizovane za PC koliko su bile pre.Srećom prošla su ta vremena. Imaš RTX 3070 za ispod 300 evra na KP-u (polovna). Tera sve u 1440p lagano a iznenađujuć broj igara i u 4K. Sa nekim solidnim procesorom možeš sklopiti mATX konfiguraciju za 650 lagano. Kažem jer sam je upravo sklopio, i to za manje novca od toga (260 za RTX 3070).
Vidim ja da cu opet da kupim PC i cepam pirate
Uredno skinulo mesečnu pretplatu za turski Gamepass sa našom karticomAj bas javi ovde, meni istice 23ceg pa ako ne prolazi da bar prepakujem iz core u gpu do kraja septembra.
Hvala, vise me brine dal cu moci novu karticu da dodam koja mi istice za 12 dana :/Uredno skinulo mesečnu pretplatu za turski Gamepass sa našom karticom
Raiffeisen, ali pretplata je davno aktivirana...Koja banka?
Za sada mocices da dodas novu karticu bez problema. Meni je istekla kartica prije par dana i dobio sam novu, bez problema sam je dodao za game pass.Hvala, vise me brine dal cu moci novu karticu da dodam koja mi istice za 12 dana :/
Good luck with that 😁Turska
Da 😁Je l ti i dalje smesno? 😊Pogledajte prilog 458907
Jel to kupljeno preko kartice ili uz pomoć gift card-a?Je l ti i dalje smesno? 😊Pogledajte prilog 458907
Мени са лирама на налогу није прошла уплата, односно ни не да ми да изаберем начин уплате јер ми одмах избаци "Incorrect region". Једино ако му је свеже нов налог па је успео да купи док му не лупе банJel to kupljeno preko kartice ili uz pomoć gift card-a?
Na osnovu SS-a mi deluje da je kredit.Jel to kupljeno preko kartice ili uz pomoć gift card-a?
Da da gift kartica, stari nalog...Na osnovu SS-a mi deluje da je kredit.
Pre neki dan napravio nov TR acc, prošla kupovina, pratićemo dalje 😁
Izvorno pravljen na TR?Da da gift kartica, stari nalog...
Pronađi par stranica unazad moje postove Indija je najpovoljnija.Gde je sad najpovoljniji GP? Na kp, ide po 7500 din, za 13 meseci..
Koji vpn koristis? Meni ne prolaze lire iz walleta 🤣
Urban free verziju, al uvek cekiram ip... Ne znam kako ali cesto me poveze na englesku ili kinu...Pronađi par stranica unazad moje postove Indija je najpovoljnija.
Sam odradis 13m za 6300
Koji vpn koristis? Meni ne prolaze lire iz walleta 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari