Šta je novo?

Xbox Series X / S

Nije ti loše razmišljanje. Mada dobar PC ispod 1K € teško i to za uglavnom 1080p.
Srećom prošla su ta vremena. Imaš RTX 3070 za ispod 300 evra na KP-u (polovna). Tera sve u 1440p lagano a iznenađujuć broj igara i u 4K. Sa nekim solidnim procesorom možeš sklopiti mATX konfiguraciju za 650 lagano. Kažem jer sam je upravo sklopio, i to za manje novca od toga (260 za RTX 3070).

Srećom prošla su ta vremena. Imaš RTX 3070 za ispod 300 evra na KP-u (polovna). Tera sve u 1440p lagano a iznenađujuć broj igara i u 4K. Sa nekim solidnim procesorom možeš sklopiti mATX konfiguraciju za 650 lagano. Kažem jer sam je upravo sklopio, i to za manje novca od toga (260 za RTX 3070).
Sve je to ok ali dzaba kada igre nisu toliko optimizovane za PC koliko su bile pre.
Koliko videa ima SW Outlaws da i sa 4080 pada ispod 60fps-a sa 1440p, SW Jedi Survivor godinu i kusur posle izlaska tek sada radi normalno na nekom vecem frejmrejtu.
Uvek preferiram dobar racunar ali evo ima godinu dana otkako sam kupio Series X i stvarno nema poredjenja koliko je samo iskustvo i konzola za taj novac daleko bolje ulaganje.
Kupi se igra ili Game Pass, tvoje je da instaliras i da biras izmedju dva podesavanja za kvalitet slike. Koliko zahtevnijih naslova iz poslednjih nekoliko godina stalno zahteva neko cackanje, dodatno podesavanje i gubljenje vremena na racunaru da bi izvukao stabilnih 60fps-a ili vise. Ili jos gora situacija pukne se nekih 1200-1500e (koliko je realno potrebno za neku budzetnu AMD konfiguraciju i neko 1080p/1440p igranje sa novim komponentama) i onda posle svih tih para fps opada ispod 60 sto je budimo realni slucaj u novijim igrama.

Sa kog store-a je sada najbolje (najjeftinije) kupovati igre, da vidim da pravim nalog.

I meni radi Turska na nalogu koji nisam nikad ranije koristio za kupovinu. Juče bas kupio tri igre. Verovatno može još sa novim nalozima pa vredi iskoristiti.

Jel to kupljeno preko kartice ili uz pomoć gift card-a?
Мени са лирама на налогу није прошла уплата, односно ни не да ми да изаберем начин уплате јер ми одмах избаци "Incorrect region". Једино ако му је свеже нов налог па је успео да купи док му не лупе бан

Pozdrav svima, vanilla joystick je dobio drift na levoj pečurki/ci... A garantni list sam izgubio... Može li to neko da mi sredi povoljno? Nemam predstavu kako se kreću cene.

Koji bi bio najbolji free vpn za android? Listao sam malo nazad stranice ali ne mogu da nadjem

vpn.lat možda

Vrh Dno