Labello
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.02.2017
- Poena
- 645
Okaci link.You don't know
Pa eto ga ispred nosa. Guide za Xbox. Sve detaljno objašnjeno.
Okaci link.You don't know
Pa eto ga ispred nosa. Guide za Xbox. Sve detaljno objašnjeno.
Eto kolega @Alex me pretečeOkaci link.Izgleda sa sam slep.
Mnogi koji uzimaju Xbox ovu generaciju jeste zbog GamePassa.3. Šta vas je navelo da uzmete xbox umesto PS5?
Ja moj Series S više čujem kada je potpuno ugašen nego kada gejmujem u fulu tako da...I još jedna,bar meni, jako bitna stvar: Series X je potpuno nečujan u radu (pretpostavljam i S?).
- A new Xbox showcase has been rumored for some time now, and we believe we have some concrete information on it finally.
- Our sources suggest the showcase is called Xbox Developer_Direct, and will feature content from Xbox and Bethesda.
- We're expecting the show to go live on January 25, at 12PM ET. Although that may be subject to change.
- Games expected to appear include Redfall, Forza Motorsport, and Minecraft Legends.
- This will be an intimate look at major games for 2023, as Microsoft seeks to ramp up transparency and frequency on upcoming Xbox games.
Ja sam posle god dana presao sa S na X. Dao deci S da se igraju, a sebi lepo uzeo XMeni deluje zabavno remote play, kupim na primer neku zahtevniju igru koja postoji i na PC i igram remote s kante od kompa.
Ali debelo se razmišljam između S i X.. Sa jedne strane, konzolu i trošak od series S mogu da sakrijem od žene. Ali s druge strane X mi deluje da izgleda mnogo bolje i verovatno će duže trajati.. Jel prešao neko posle sa series S na X?
Mislim da je tu bitno na kakvom tv je povezana konzola? Ako je 4K tv onda svakako X , za 1080p tv S je sasvim dovoljan jer je S u suštini i napravljen za tu rezoluciju.Ali debelo se razmišljam između S i X.
Do danas ne postoji igra koja je na X u 60 fps-a a da je S ne može izgurati takođe u 60, bez obzira na downgrade grafike i rezolucije. Ukoliko primer takve igre negde postoji molim da se napiše.Mislim da je tu bitno na kakvom tv je povezana konzola? Ako je 4K tv onda svakako X , za 1080p tv S je sasvim dovoljan jer je S u suštini i napravljen za tu rezoluciju.
Takođe, koliko znam, S često nema 60 fps mod u nekim igrama, imajte to u vidu.
I još nešto: S ima samo 364 gb slobodnog prostora (od 512gb), to je danas jako malo...
Ja. Fizicka Visa sa iRacuna otvorenog jos prosle (tj. preprosle) godine, prolazi i na Arg i na Tur storu.Pošto Visa kartica komercijalne (NLB) banke nikako ne prolazi.
Da li je neko uspeo da poveže karticu iRačuna Raif banke ili neke druge banke gde se račun može otvoriti online?
@Dragonbane Mirnije mi je da uzmem S, manje će upadati u oči ako ženi kažem da dajem 600e za igranje, završio sam karijeru.
Presented by the game creators themselves from studios including Arkane Austin, Mojang Studios, Turn 10 Studios, and ZeniMax Online Studios, the Developer_Direct will focus on big features, extended gameplay showcases, and the latest info for Xbox games launching in the next few months, including The Elder Scrolls Online, Forza Motorsport, Minecraft Legends, and Redfall.
To dedicate the proper amount of time for a deep dive into Bethesda Game Studios’ Starfield, a standalone show is in the works.
Pa znas koliko likova po gradu koji imaju BWM, Audi, Mecku iskesirali za njih 15-20k jura a ovamo se stekaju za gorivo i sipaju za crvenu-dve ali bitno da se u dvoristu vidi novi auto. Buraz mi pricao jer radi na pumpi...@ki111er Naravno da ce mu “ovi” reci da kupi a ne da se ciganise za 200RSD mesecno sa konzolom od 500e. Gospode kakav post.
@Ferrumenti cestitke i obavezno GPU.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari