Može, isto kao igrice što uzimaš.Bukvalno sam uzeo sve što sam pikirao, a da nisam prebacio 4000 dinara koje sam odvojio na virtualnoj kartici. Šteta što ne može GPU da se uzme... Tj. nisam pokušao, može li, US nalog, argentinski store?
Moze da se sideloaduju UWP ako se udje u developer mode.Postoje expansion cards koje mozes da dodas i onda se one ponasaju isto kao interni disk - vise detalja ovde https://www.makeuseof.com/xbox-series-x-s-storage/
Sto se tice UWP aplikacija, ne mogu sve da se instaliraju nego samo ono sto je dostupno preko XBOX Store. Drugi nacin instalacije za sada ne postoji.
Settings>Account tu imaš subscriptions i payment & billing.Gde se provera Game Pass na konzoli u smislu kada je aktivan, koliko je skinulo sa računa i slično?
Meni je ovaj mesec samo nastavljena pretplata, pretpostavljam zato što sam tako postavio prvi put, ali opet volim da imam kontrolu.
Koliko znam ne, samo mesečno.Ne postoji nacin da se preko argentinskog store-a nekako uzme game pass odjednom za godinu dana, mora da ide kao mesecni subscription?
GPU uzmite preko Turske (godišnji live gold pretvorite u gpu) a za igre kombinacija Arg + Tur.Ne postoji nacin da se preko argentinskog store-a nekako uzme game pass odjednom za godinu dana, mora da ide kao mesecni subscription?
EU kartice ne rade, tačnije javlja da se region ne poklapa, one mogu da se koriste regularno samo ako se konzola stavi na region zemlje kartice.Pozdrav
Nikako ne mogu da dodam Visa debitnu karticu NLB banke. Izbacuje da nisu dobri podaci. Da li je neko imao ovaj problem?
Ni na jednom regionu ne prihvata.
Para na računu imam. Podaci su sigurno dobro unešeni. Uredno sa njom plaćam YouTube premium ARG.
Rumunske kartice, takođe Visa, ne prihvata, izbacuje da region izdavanja kartice i microsoft prodavnice nije isti.
Moguće da karticama izdatim u EU ne može da se odradi ova egzibicija.
Takođe, na microsoft US nalogu imam 15$, da li je moguće iskoristiti nekako za GPU a da ne mora da se doda metod plaćanja?
Traži da dodam karticu za ostatak plaćanja.
Pomagajte da aktiviram GPU, nekako preko kodova? Samo da ne treba dodavati kartice.
Na konzoli promeni region na TR ili ARG, restartuj je, dodaj karticu (izdatu od strane banke iz SRB) unesi neku TR ili ARG adresu (isti region kao što ti je podesen na konzoli) i to je to. Tako smo manje više svi odradili. Možeš i region naloga preko web-a da promenis (ja sam menjao kad nije hteo gift da mi prođe).Pozdrav
Nikako ne mogu da dodam Visa debitnu karticu NLB banke. Izbacuje da nisu dobri podaci. Da li je neko imao ovaj problem?
Ni na jednom regionu ne prihvata.
Para na računu imam. Podaci su sigurno dobro unešeni. Uredno sa njom plaćam YouTube premium ARG.
Rumunske kartice, takođe Visa, ne prihvata, izbacuje da region izdavanja kartice i microsoft prodavnice nije isti.
Moguće da karticama izdatim u EU ne može da se odradi ova egzibicija.
Takođe, na microsoft US nalogu imam 15$, da li je moguće iskoristiti nekako za GPU a da ne mora da se doda metod plaćanja?
Traži da dodam karticu za ostatak plaćanja.
Pomagajte da aktiviram GPU, nekako preko kodova? Samo da ne treba dodavati kartice.
Pokušavaću i dalje da dodam karticu NLB banke pa možda prođe jednom.Imao sam isti problem sa dodavanjem intesa kartice,nije htelo neko vreme i odjednom je uspelo
2. Ja sam se "preselio u ARG" i ne menjam region, češće je ARG povoljnija priča, plus je neko vreme kombinacija ARG+Visa najpovoljnija.Razmišljam o kupovini xbox series x, probao sam PS4 pre 3-4 godine, nije mi baš legao ali s obzirom da me interesuje GPU, razmišljam i o konzoli.
Imam par pitanja
1. Da li neko koristi na xbox-u miš i tastaturu? Da li rade sve? Pretpostavljam da igre koje postoje i za PC podržavaju tataturu i miš na xbox?
2. Zašto često vidim da je najbolja kombinacija arg/tur za igre? Zar je tolika razlika nekad? U smislu, ako je najveća razlika 1-5e po igri gore dole, što bi stalno menjali region?
3. Šta vas je navelo da uzmete xbox umesto PS5?
Beži od plejke. Konzola je ovde preskupa a igre još više. E sad ako baš imaš para za bacanje i voliš Sony-eve ekskluzivitete onda udri bez razmišljanjaRazmišljam o kupovini xbox series x, probao sam PS4 pre 3-4 godine, nije mi baš legao ali s obzirom da me interesuje GPU, razmišljam i o konzoli.
Imam par pitanja
1. Da li neko koristi na xbox-u miš i tastaturu? Da li rade sve? Pretpostavljam da igre koje postoje i za PC podržavaju tataturu i miš na xbox?
2. Zašto često vidim da je najbolja kombinacija arg/tur za igre? Zar je tolika razlika nekad? U smislu, ako je najveća razlika 1-5e po igri gore dole, što bi stalno menjali region?
3. Šta vas je navelo da uzmete xbox umesto PS5?
You don't knowKakav vodic?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari