Samo visa ili moze mastercard?Ko ima Visa karticu, moze preko Argentine prejeftino da uzme igre.
Plus ako neko zeli, moze da napravi vise naloga i rotacijom da uzima GPU za 40 dinara mesecno.
A da li gpu moze da se uzme na ovaj nacin za pc ili mira da se ima konzola?Ko ima Visa karticu, moze preko Argentine prejeftino da uzme igre.
Plus ako neko zeli, moze da napravi vise naloga i rotacijom da uzima GPU za 40 dinara mesecno.
Sa Visa karticom kao sto je spominjano ide i manje, ispadne negde oko 0.53 evra.Vidim da je Metro trilogija bukvalno oko 1€piše da je za Xbox One, pa me sad interesuje da li se Exodus sam "pretvara" u Enhanced Edition ako ga kupimo ili ostaje za One?
Wow hahahahaSa Visa karticom kao sto je spominjano ide i manje, ispadne negde oko 0.53 evra.![]()
Bukvalno brateJeftinije igre, nego čaša jogurta 😁
Samo dodaš Visu kao opciju plaćanja i mirna Bačka 😃Wow hahahaha
Može li da se promeni onda na Visu i kako? Ja trenutno koristim Mastercard. Iskreno ne brine me ako je razlika par evra, ovo je bruka kako je jeftino, ali ako se pojavi razlika do 10 evra ili više zašto bi davao...
Uzeo Metro trilogiju ful ediciju za oko 1€, sad merkam Elden Ring i Elex 2.
Bukvalno brateskuplje mi dođe da
popijem.
Jel potreban turski payment method ili prolaze domaće kartice? I koje banke ako prolaze?Ja sam za sada kod Turaka što se GP-a tiče i dajem im oko 2€ mesečno, nešto malo preko.
Jel to Argentina opet daje popuste neke![]()
Nemam pojma o čemu pričaš.Jel potreban turski payment method
Upravo ovo što ti kolega @eufrat kaže. Nije potreban nikakav metod, samo staviš adresu da si u nekom Turskom gradu (ulica i broj) ako hoćeš Game Pass ili kupuješ igru.Jel potreban turski payment method ili prolaze domaće kartice? I koje banke ako prolaze?
Hogwarts i Jedi2 su oko 40 evraKoje su cene za pre-order igre kao sto su Resident Evil 4, Dead Space Remake, Star Wars Jedi Survivor, Hogwarts itd.. ?
Ako se kupuje Visom onda izadju baš jeftino pošto je kurs povoljan. Npr. Hogwarts je 8000ARS što bi bilo 8000x0.357=2856din.Koje su cene za pre-order igre kao sto su Resident Evil 4, Dead Space Remake, Star Wars Jedi Survivor, Hogwarts itd.. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari