Šta je novo?

Xbox Series X / S

Evo i moje statistike:
2022-ta-1228866.jpg

Nije loše obzirom da sam konzolu nabavio sredinom septembra ove godine.
2022-ta-1233896.jpg

2022-ta-1265711 (1).jpg

Ko ima Visa karticu, moze preko Argentine prejeftino da uzme igre.
Plus ako neko zeli, moze da napravi vise naloga i rotacijom da uzima GPU za 40 dinara mesecno.

Drugari ako neko moze da mi kaze koja su sada resenja za game pass pc da se produzi? Nemam konzolu imao sam onaj ultimate za pc istice mi za par dana. Ako ima neko resenje za pc.

Radi i MasterCard redovno, ali ne po tom kursu kao za Visu.

Da, Visa kao da ima neki bug, suludo dobar kurs daje.

Nije bug, već jednostavno takav je kurs kada plaćaš Visa karticom u "inostranstvu".
Screenshot_2022-12-25-21-00-27-211_com.brave.browser_1.jpg

Ko ima Visa karticu, moze preko Argentine prejeftino da uzme igre.
Plus ako neko zeli, moze da napravi vise naloga i rotacijom da uzima GPU za 40 dinara mesecno.
A da li gpu moze da se uzme na ovaj nacin za pc ili mira da se ima konzola?
Ako moze za pc, molim vas ako nije problem usmerite me ka nekom uputstvu kako?
Unapred zahvalan

@eufrat da znam, zato sam i rekao kao da Visa ima bug jer na ostalim mestima je drugaciji kurs
@dragancce pojma nemam, verovatno moze
u sustini je fora da iskoristis promociju koju nudi sam Microsoft, ona 1$ promocija s tim sto je to mnogo jeftinije na Argentini i da imas dovoljno naloga da radis rotaciju svakog meseca.

PS: Ovo u vezi GPUa nisam licno isprobao ali ima clanova koji tako koriste na XboxRepublika forumu. Meni krajem januara istice GPU pa cu tek tada da isprobam ovo.

Ako ima neko da želi legalno da kupi Series S, trenutno je na akciji na Ananasu: 39.990 dinara

Ja sam za sada kod Turaka što se GP-a tiče i dajem im oko 2€ mesečno, nešto malo preko.
Jel to Argentina opet daje popuste neke :p

Što se kupovine igara tiče Argentina store preko Visa kartica je ubedljivo najpovoljnija varijanta.

Vidim da je Metro trilogija bukvalno oko 1€ :ROFLMAO: piše da je za Xbox One, pa me sad interesuje da li se Exodus sam "pretvara" u Enhanced Edition ako ga kupimo ili ostaje za One?

Pretvara ti se automatski u nextgen verziju.

Jeftinije igre, nego čaša jogurta 😁

Sa Visa karticom kao sto je spominjano ide i manje, ispadne negde oko 0.53 evra. :)
Wow hahahaha :ROFLMAO:
Može li da se promeni onda na Visu i kako? Ja trenutno koristim Mastercard. Iskreno ne brine me ako je razlika par evra, ovo je bruka kako je jeftino, ali ako se pojavi razlika do 10 evra ili više zašto bi davao...
Uzeo Metro trilogiju ful ediciju za oko 1€, sad merkam Elden Ring i Elex 2.
Jeftinije igre, nego čaša jogurta 😁
Bukvalno brate :giggle: skuplje mi dođe da :coffee: popijem.

Wow hahahaha :ROFLMAO:
Može li da se promeni onda na Visu i kako? Ja trenutno koristim Mastercard. Iskreno ne brine me ako je razlika par evra, ovo je bruka kako je jeftino, ali ako se pojavi razlika do 10 evra ili više zašto bi davao...
Uzeo Metro trilogiju ful ediciju za oko 1€, sad merkam Elden Ring i Elex 2.

Bukvalno brate :giggle: skuplje mi dođe da :coffee: popijem.
Samo dodaš Visu kao opciju plaćanja i mirna Bačka 😃
Elden sa Visom izadje oko 1650 dindži.

Jel potreban turski payment method
Nemam pojma o čemu pričaš.
Naše kartice (i debitne i kreditne) prolaze na Xbox Store-u nebitno kog ti je konzola regiona, Američka, Turska, Argentinska itd. Što se kupovine igara tiče najjeftinije je na argentinskom store-u kada plaćaš Visa karticama, obzirom da 1ars izađe 0.35din. A inače po redovnom kursu (tj u ovom slučaju plaćanjem MC karticama) 1ars izađe 0.62din.

Jel potreban turski payment method ili prolaze domaće kartice? I koje banke ako prolaze?
Upravo ovo što ti kolega @eufrat kaže. Nije potreban nikakav metod, samo staviš adresu da si u nekom Turskom gradu (ulica i broj) ako hoćeš Game Pass ili kupuješ igru.
Isto važi i za Argentinu.

Sad sam prvi put pokupovao stvari na Arg. store-u, do sada sve na US nalogu/store.Stvarno (skoro) džabe. Razmišljam da tu sada preorder-ujem Hogwarts Legacy i Jedi Fallen Order 2…

Koje su cene za pre-order igre kao sto su Resident Evil 4, Dead Space Remake, Star Wars Jedi Survivor, Hogwarts itd.. ?

Koje su cene za pre-order igre kao sto su Resident Evil 4, Dead Space Remake, Star Wars Jedi Survivor, Hogwarts itd.. ?
Ako se kupuje Visom onda izadju baš jeftino pošto je kurs povoljan. Npr. Hogwarts je 8000ARS što bi bilo 8000x0.357=2856din.

Je l mogu svoj primarni nalog (koji je na USA), da prebacim na arg, odem na arg store, platim igru visa karticom, i posle vratim nalog na usa? razmisljam da otkazem hogwarts preorder i uzmem za skoro 3 x manje para za tu cenu koju pominjete : )

Spominjano je u temi koja strana pre, može.

Nazad
Vrh Dno