Koji VPN si koristio? Jesi li probao reedem koda preko telefona uz pomoc VPN.lat ili freeVPN?Nemam konzolu i to je izgleda velika prepreka da uzmem game pass ultimate. Napravio sam novi nalog na microsoftu, ubacio tursku adresu, kupio gidt card za mesec dana sa cdkeys, i u delu reedem.microsoft.com ne prihvata kod, kaze da je za drugi region. (Kupio sam za turski). Sve ovo sam obavljao preko chroma i laptopa. Da li postoje mozda family kao za netflix, dizni i slicne servise koje prave pa da se dele nalozi uz učešće? Zeleo sam da igram preko klauda i android telefona i android tv boxa, medjutim nemam nalog :/
Zavrsio na kraju sa windscribe-om.. odlicno sad za sad radi preko wifi.Koji VPN si koristio? Jesi li probao reedem koda preko telefona uz pomoc VPN.lat ili freeVPN?
Početkom sledeće godine očekuje nas poskupljenje Game Pass-a. Koliko će ono biti ostaje da se vidi, Phil Spencer je rekao da je to neizbežno.
Bilo bi dobro ako negde ima informacija za MS store. Ako bude tako ne piše nam se dobroDa li nam sledi poskupljenje i na Microsoft Store-u gde je prisutan, za Argentinu, Tursku i ostala tržišta?
Jesi li siguran da je ta cena?Ko ima tetku u Nemačkoj, vidim da je cena xbox series S na mediamarktu sa dvogodisnjim game pass-om oko 270e. To je super cena, pada mi na pamet jos eventualna neka tax-free kupovina, ne znam samo koliko bi to umanjilo cenu, ne poznajem te cifre poreza u Nemackoj 😅
Ne znam da li gresim, meni izlazi ovoJesi li siguran da je ta cena?
Trebali bi kupiti najvrednije igre do kraja godine dok nisu podigli cene Argentine i Turske...Početkom sledeće godine očekuje nas poskupljenje Game Pass-a. Koliko će ono biti ostaje da se vidi, Phil Spencer je rekao da je to neizbežno.
Ako bih uzeo sad recimo na 12 mjeseci gpu on bi mi vazio po istoj cijeni do isteka ili ne?Ako bude linearno poskupljenje za sva tržišta, nije strašno.
Čak i da poskupi 50%, GPU u Turskoj će i dalje biti prihvatljivih 450din mesečno.
E sad ako budu štelovali od stora do stora.... Može biti svašta.
jedan od gorih meseciPogledajte prilog 362087
![]()
Coming Soon to Xbox Game Pass: Pentiment, Football Manager 2023, Somerville, and More - Xbox Wire
If you have ever wanted to solve a mystery in Bavaria centuries ago, mix it up with some aliens, or manage some football clubs – you have some really eclectic hobbies, and we have some games for you. With plenty of games available today, games coming soon, and updates to some of the games you […]news.xbox.com
JA nekada pošaljem kao gift, nekada kupim direktno, i radi to tako skoro godinu danaJedno pitanje vezano za kupovinu igara.
Trenutno imam na konzoli glavni turski nalog sa Game Pass-om na njemu.
Ako bih želeo da kupim igru sa turskog regiona, da li bih mogao sa istim tim nalogom obaviti kupovinu ili je ipak sigurnije napraviti još jedan nalog na Tursku i poslati igru kao gift na glavni nalog?
Pitam ako je neko imao iskustva da ne bi došlo do blokade kartice ili slično.
Moj glavni nalog je usa. Konzola je turski region. I imam jos jedan turski nalog za slanje poklona na glavni nalog . Ponekad kupim i direkt na konzoli na glavni nalog ( Narucio WRC Generation za 3500 din direktno sve proslo regularno)
JA nekada pošaljem kao gift, nekada kupim direktno, i radi to tako skoro godinu dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari