Šta je novo?

Xbox Series X / S

Stvarno se najiskrenije divim ljudima koji igraju strategije na konzoli tj. kontrolerom.

+1. I ja žalim svih petoro :)

Šalu na stranu, najverovatnije će biti podrška za miša u tastaturu.

Nemam konzolu i to je izgleda velika prepreka da uzmem game pass ultimate. Napravio sam novi nalog na microsoftu, ubacio tursku adresu, kupio gidt card za mesec dana sa cdkeys, i u delu reedem.microsoft.com ne prihvata kod, kaze da je za drugi region. (Kupio sam za turski). Sve ovo sam obavljao preko chroma i laptopa. Da li postoje mozda family kao za netflix, dizni i slicne servise koje prave pa da se dele nalozi uz učešće? Zeleo sam da igram preko klauda i android telefona i android tv boxa, medjutim nemam nalog :/

A Plague Tale Requiem u 40 FPS na Series S je nebo i zemlja u odnosu na 30. Neverovatno znači tih 10 FPS. Odigrao prvih nekoliko sati a nisam ni skontao da mi nije 120 Hz izabrano u displej opcijama konzole...

Nemam konzolu i to je izgleda velika prepreka da uzmem game pass ultimate. Napravio sam novi nalog na microsoftu, ubacio tursku adresu, kupio gidt card za mesec dana sa cdkeys, i u delu reedem.microsoft.com ne prihvata kod, kaze da je za drugi region. (Kupio sam za turski). Sve ovo sam obavljao preko chroma i laptopa. Da li postoje mozda family kao za netflix, dizni i slicne servise koje prave pa da se dele nalozi uz učešće? Zeleo sam da igram preko klauda i android telefona i android tv boxa, medjutim nemam nalog :/
Koji VPN si koristio? Jesi li probao reedem koda preko telefona uz pomoc VPN.lat ili freeVPN?

Ovo je sramota. Nadam se da su kupci dovoljno razumni da bojkotuju ovu ponudu. Na KP cena konzole je 500e.

Ana rs? To onaj ženski forum? Ima tamo da ga proda do sutra. Mark my words :cool:

Kao neko ko ima PS4 Pro, ali mi se ne daje placati pretplatu vise, koje su mi opcije za PSN ili GamePass? Tj. koji su regioni najjeftiniji za Xbox mesecnu pretplatu, i koliko videh nema mogucnosti sharea na dve, tri konzole kao na Sonyu?

Turska kao region ti je najpovoljnija, oko 300 dinara je mesečni pass

Početkom sledeće godine očekuje nas poskupljenje Game Pass-a. Koliko će ono biti ostaje da se vidi, Phil Spencer je rekao da je to neizbežno.

Ko ima tetku u Nemačkoj, vidim da je cena xbox series S na mediamarktu sa dvogodisnjim game pass-om oko 270e. To je super cena, pada mi na pamet jos eventualna neka tax-free kupovina, ne znam samo koliko bi to umanjilo cenu, ne poznajem te cifre poreza u Nemackoj 😅

Pošto mi je obrisana prethodna objava pošto je sadržala deo objave za oglašavanje, da vratim ono što sam prethodno naveo:

Da li nam sledi poskupljenje i na Microsoft Store-u gde je prisutan, za Argentinu, Tursku i ostala tržišta?

Početkom sledeće godine očekuje nas poskupljenje Game Pass-a. Koliko će ono biti ostaje da se vidi, Phil Spencer je rekao da je to neizbežno.

Onda upotpunjuje i odluka Steam-a da poveća cene.

Ko ima tetku u Nemačkoj, vidim da je cena xbox series S na mediamarktu sa dvogodisnjim game pass-om oko 270e. To je super cena, pada mi na pamet jos eventualna neka tax-free kupovina, ne znam samo koliko bi to umanjilo cenu, ne poznajem te cifre poreza u Nemackoj 😅
Jesi li siguran da je ta cena?

Prilozi

• Screenshot_20221027_162048.jpg
    Screenshot_20221027_162048.jpg
    69.3 KB · Pregleda: 87
Ako bude linearno poskupljenje za sva tržišta, nije strašno.
Čak i da poskupi 50%, GPU u Turskoj će i dalje biti prihvatljivih 450din mesečno.
E sad ako budu štelovali od stora do stora.... Može biti svašta.

Po ovim podacima samo Indija će na biti spas...

Call of Duty®: Modern Warfare® II - Cross-Gen Paketi

Pre sedam dana cena je na turskom store bila 700 lira, sad 1100...Počelo je

Sreća pa sam odradio pre order po staroj ceni i toliko su i naplatili :D

Ima li neko da koristi cloud gaming na xbox one s konzoli, kakva su iskustva? Ne mogu da nadjem cak ni na yt neke revjue, samo za series s

Ako bude linearno poskupljenje za sva tržišta, nije strašno.
Čak i da poskupi 50%, GPU u Turskoj će i dalje biti prihvatljivih 450din mesečno.
E sad ako budu štelovali od stora do stora.... Može biti svašta.
Ako bih uzeo sad recimo na 12 mjeseci gpu on bi mi vazio po istoj cijeni do isteka ili ne?

Pogledajte prilog 362087
jedan od gorih meseci

Jedno pitanje vezano za kupovinu igara.

Trenutno imam na konzoli glavni turski nalog sa Game Pass-om na njemu.
Ako bih želeo da kupim igru sa turskog regiona, da li bih mogao sa istim tim nalogom obaviti kupovinu ili je ipak sigurnije napraviti još jedan nalog na Tursku i poslati igru kao gift na glavni nalog?

Pitam ako je neko imao iskustva da ne bi došlo do blokade kartice ili slično.

Moj glavni nalog je usa. Konzola je turski region. I imam jos jedan turski nalog za slanje poklona na glavni nalog . Ponekad kupim i direkt na konzoli na glavni nalog ( Narucio WRC Generation za 3500 din direktno sve proslo regularno)

Jedno pitanje vezano za kupovinu igara.

Trenutno imam na konzoli glavni turski nalog sa Game Pass-om na njemu.
Ako bih želeo da kupim igru sa turskog regiona, da li bih mogao sa istim tim nalogom obaviti kupovinu ili je ipak sigurnije napraviti još jedan nalog na Tursku i poslati igru kao gift na glavni nalog?

Pitam ako je neko imao iskustva da ne bi došlo do blokade kartice ili slično.
JA nekada pošaljem kao gift, nekada kupim direktno, i radi to tako skoro godinu dana

Moj glavni nalog je usa. Konzola je turski region. I imam jos jedan turski nalog za slanje poklona na glavni nalog . Ponekad kupim i direkt na konzoli na glavni nalog ( Narucio WRC Generation za 3500 din direktno sve proslo regularno)

JA nekada pošaljem kao gift, nekada kupim direktno, i radi to tako skoro godinu dana

Kupljene dve igre kao gift bez problema, jedino su mejlovi sa kodovima stigli posle nekih ~5 sati od kupovine. Umesto toga sam išao u istoriju kupovine sa naloga kog sam uzeo igre, išao "View Gift code" i preko VPN-a sve aktivirao.

Nazad
Vrh Dno