pa imaš ovde sveBilo bi sjajno da imamo FAQ kako se kupuje GPU preko Turke/drugih drzava u prvom postu.
Castim pivo ☺️ ako neko nadje malo slobodnog vremena neka mi piseHvala. Onda necu smarati vise sa ovakvim pitanjima.
Imam samo da zamolim nekoga ko je dobre volje za 15-20min svog vremena. Ako moze taj neko da ubaci moj nalog u svoju konzolu i kupi neku igricu od 20-30lira, samo da vidim jel prolazi kartica koju vec imam, posto sam citao da neke ne prihvataju kupovinu. To bi mi znacilo neverovatno puno, jer bih mirne glave kupio uskoro xbox. Unapred mnogo zahvalan!
Može li se čovek okrenuti nekom drugom? Egipat? Indija?... Čitao sam negde da je i tamo valjda jeftino.Izgleda da je ukinuta opcija kupovine giftova na ARG i TUR regionima. Ispratićemo situaciju i narednih dana, pošto je moguće da je problem privremen, ali sve mi se čini da je ukinuto za stalno.
Možeš probati, iskreno ja nisam pratio ostale regione i cene na njima.Može li se čovek okrenuti nekom drugom? Egipat? Indija?... Čitao sam negde da je i tamo valjda jeftino.
Kada če se pojaviti cena za Hogwarts Legacy na Turskom storeu zna li neko?
Upravo sam uzeo FIFU 23 preko popusta u FIFI 22 na TUR regionu direktnom kupovinom, prošla je naplata, međutim kad odem u Microsoft Store, ne prikazuje mi igricu kao da je kupljena, već normalno da se kupi.
Ima li neko iskustva s ovim ili da predloži šta da uradim?
A da li se slično dešavalo ranije? I zašto bi to bilo ukinuto? Nije valjda da su svi navalili da kupuju preko Argentine i Turske.Možeš probati, iskreno ja nisam pratio ostale regione i cene na njima.
Potraži je u Library-u, tamo u My Apps & Games sekciji na Dashboardu.Usput, ako neko može da pomogne oko mog problema, bio jako bih zahvalan.
Potraži je u Library-u, tamo u My Apps & Games sekciji na Dashboardu.
Moja greška, loše sam se izrazioPa nisu zaključali, možeš da kupuješ, samo ne možeš da poklanjaš
Ne verujem, pošto bi onda ukinuli mogućnost za kupovinu ogromnom broju ljudi. Mada ko zna. Eventualno možda ograniče na USA/EU region.Ako su poklanjanje ukinuli postoji li opasnost da zabrane i ove strane prodavnice tipa arg ili turska? Ili se na to gleda sa jednom zatvorenim okom od strane majkrosofta jer mi nemamo zvanicni store?
Nemoj jos brisati, mozda je nesto prolaznog karaktera 😅Ne verujem, pošto bi onda ukinuli mogućnost za kupovinu ogromnom broju ljudi. Mada ko zna. Eventualno možda ograniče na USA/EU region.
Moraću ovih dana da izmenim temu sa prvim koracima i da izbacim iz nje deo sa giftovanjem igara.
Pogledajte prilog 363985
Leaving November 30:
- Archvale (Cloud, Console, and PC)
- Deeeer Simulator (Cloud, Console, and PC)
- Final Fantasy XIII-2 (Console and PC)
- Mind Scanners (Cloud, Console, and PC)
- Mortal Shell (Cloud, Console, and PC)
- Space Warlord Organ Trading Simulator (Cloud, Console, and PC)
- Undungeon (Cloud, Console, and PC)
- Warhammer 40,000 Battlesector (Cloud, Console, and PC)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari