Šta je novo?

Xbox Series X / S

Kao sto sam vec napisao, kupovina na AR Store je moguca samo ako je kartica izdata u nekoj od drzava koja nema svoj Store.

Posto Srbija nema svoj Store, prolaze srpske kartice. Kupovina sa npr. nemackim ili austrijskim karticama nije moguca.

Inace, te cene na AR Store su bez poreza od cak 64% koji placaju ljudi koji zive u Argentini.

Microsoft nije nikada blokirao nijedan nalog zbog kupovine u drugim drzavama tako da nema razloga za brigu.

Fifa 21 next gen, grafika uzasna radi u 720p na 4k monitoru. I ako je sve podeseno na 4k skaliranje. Xbox series S u pitanju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cudi me da je tako ruzno, cak sam mislio i da uzmem tu Fifu , gledajuci na yt odlicno izgleda i pozitivni su komentari.
Probao sam Gears 5, fantazija kako izgleda i radi. Sad jedva cekam ovaj dlc za kampanju da skine pa da krenem i to

To me ne cudi jer mislim da su se mnogi zaleteli sa slabijom konzolom.

Nikada ne bih menjao svoj One X za Series S.

To me ne cudi jer mislim da su se mnogi zaleteli sa slabijom konzolom.

Nikada ne bih menjao svoj One X za Series S.

One X jeste da ima vise TF ali veruj mi da nema te sile da bih opet isao nazad na konzolu sa HDD-om i vrnuo se na spora ucitavanja XD

Zar nije Series S je brži/bolji od One X valjda? Svakako je bolje ići na Series X ko ima 4K hdr(pravi) tv.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Ja sam zbog toga i prodao S odmah, igrice na 4k tv-u baš loše, Gears 5 jedino izgledao prostojno, dok je na X 90% stvari koje sam probao brutalno izgledalo, maltene kao PC. Gears 5 jedina igra koju sam prešao za sada i brutalno izgleda na X.

Izasao je juce dlc za Gears 5, odigrao obavezno.
3 sata je, free ako imas GPU.

Sada sam guglao, mislim da su rekli da ce fifu srediti u najskorije vreme. Nadam se...

Pitanje za one koji su kupili konzolu kod nas u prodavnici, koja prodavnica je ispala najozbiljnija za Xbox? Gde je stiglo najviše konzola?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

@Markic nema tu ozbiljnosti, imas jednog jedinog uvoznika od koga svi zavise, kao sto i za Playstation imas jednog uvoznika od koga svi zavise, doduse Playstation ima nekakvu podrsku za Srbiju pa su bile odredjene kolicine, dok se uvoznik za Xbox dovijao jer MS nema zvanicnu podrsku za Srbiju, mada to znas i sam. Sta da se radi tako je kako, bice bolje nadam se u nekoj blizoj buducnostii [emoji4]

Ma znam, nego rekoh da proverim znam da je CL bio najgori za PS5 preorder, a valjda GC najbolji.
Pa rekoh da vidim kakva je situacija bila za Xbox, jer ću najverovatnije naručiti kod naših.
Otišle cene na KP u nebesa, čak i kod poznatih prodavaca, bolje onda za manje love da uzmem plus dve godine garancije.

Од јуче нови проблем :D Неће више да ми пролази картица (дебитна Виза банке Интеза) на сторе-у. Све живо сам пробавао, разне варијанте и неће, нема шансе. Пола дана сам се зезао да извалим шта се десило, ал џаба... Нисам још пробао да мењам регион, све у надању да ћу нешто постићи. Може бити да је МС сконтао да ми није картица из исте регије као и налог тј сторе. Јер сам се прешао када сам хтео више ствари да узмем (одједном, када не идеш на buy већ да дода у корпу/add to cart) Е ту ти поред избора чиме ћеш платити стоји и billing address који можеш да бираш/мењаш итд. Тада ми је први пут одбио картицу и од тада неће више никако. Ни сам не знам зашто сам то урадио.
7759fa047db02bf0707d42829daaaa28.jpg
a99f7b7f8df350e4857e48772685935f.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Na kom regionu si pokusao kupovinu?
Аргентина. Покуповао сам до сад око 5-6 игара без проблема, али од јуче више неће да пролазе картице. Чуо сам на пар места да наводно генерално Интеза картице имају проблема око онлајн куповине у последње време...

Ja sinoć prebacio konzolu u Argentinu i kupio Crash Bandicot 4 za probu. Master kartica MTS banke...

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Meni se to isto desilo na crni petak,US nalog, Visa Erste banke ,svaki mesec mi skida Game Pass, kupovao dve igre, izbacio istu tu grešku Oops..... Samo sam potvrdio postojeći payment method i prošlo je ok.

Вратио се данас на Амерички регион и сада опет све ради тј пролази картица. Ај сада буди паметан што вамо неће, а овде хоће...

vrati se ti u argentinu, sunce americkog neba ne greje ko ovo

vrati se ti u argentinu, sunce americkog neba ne greje ko ovo
Знам све, слажем се. Али видиш да неће да ми пролази картица (ни дебитна Виза, као ни кредитна Мастеркард) :/

Preporuka za pes2021 season update, na turskom storu oko 7.5 evra.
288d1b97670f1cc09dddf31dcb4b7ba3.jpg

Ako niste ispratili, pes21 nije zasebna igra, već bukvalno 'season update'. Po meni, nisu trebali da naplaćuju 25e, već da izbace DLC po ceni od 5-10e max. Tek od pes22 će krenuti next gen.

Ovo je znači samo update rostera, a gameplay isti kao 2020?

Tako je, + vrv novi dresovi lopte itd. Klasičan DLC. Ko nije pazario pes20, za 7-8e ima full igru. Taman do Sept. sledeće godine da se pegla, jer koliko vidim fifa21 je shitshow.

Jel ima neko da žonglira između turskog i argentinskog regiona? Zanima me kako to funkcioniše, kakva je procedura.

Ako ste već za žongliranje, ja bih to izveo tako što jednostavno kupujem igre kao gift i prosleđujem na main nalog u zavisnosti od toga gde je jeftinija.

Pa mislim da nema potrebe da se prosleđuje na drugi nalog, sa svakog može da se igra. Jedino ako pokušavaš nešto drugo da postigneš?

Pa recimo zbog achievementsa, ja gledam uvek da igram na main nalogu, takođe i zbog cloud save-a.

Naravno ti možeš da imaš dva naloga, pa da na jednom budu igre iz Argentine, a na drugom iz Turske, ali svakako će ti oba naloga biti na istom regionu, nakon što kupiš igre. Pošto ti ne menjaš region naloga, nego konzole, da bi pristupio određenoj državi. Tako da dođe maltene isto.

Vrh Dno