Šta je novo?

Xbox Series X / S

Upravo tako. Kome nije jasno koliko je ovo glupo taj nikada nije radio prodaju.

Aha, znaci presli smo s "Xbox nema igre/ekskluzive" u "zBuNjeN sAm, nE zNaM sTa Da kUpIm" fanboy argumente.
@ki111er, rekoh ti ja :)

Xbox One X je prestao da se proizvodi, prestao da se isporucuje...

Kako ljudi kupuju telefone?
iPhone X
iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone SE (2nd generation)

ili Nintendo?

s9yvwlqfqyo51.png

Po meni, nomenklatura je veoma jasna:
hoces pristupacan, uzmes S
hoces najbolji, uzmes X

Znaci, dodjes u prodavnicu, kazes hocu najnoviji xbox, znam da hocu najjaci - covek donese X.

Da li stvarno, ali stvarno mislite i padate na te fore da ljudi koji daju 500eur na nesto nece ni da procitaju sta kupuju...

Ponoviću se, ko je radio u maloprodaji i sa ljudima će u 99% slučajeva reći da su ovo problematična imena, sva navedena.

Johnny, ma pusti fanboy wars.
Znaju ljudi dobro sta ce da kupe, i ako neko od nesretnih roditelja i pogrijesi uvijek ima opcija da vrati i zamjeni.

Isto tako mozemo reci da su PlayStation igraci nepismeni jar na kontrolerima koriste geometrijeske oblike umjesto jasno i jednostavno "A,B,C" itd :d

Ponoviću se, ko je radio u maloprodaji i sa ljudima će u 99% slučajeva reći da su ovo problematična imena, sva navedena.

Isto tako je prodavac zato tu da reši dilemu i objasni kupcu, ako je moguće, šta kupuje, a ne da izigrava pokretni inventar, zar ne?

Konzole nisu Guči torbe pa da svaka mušterija dobije svog prodavca.

A igre zauzimaju sve više i više mesta. Konzole jesu jeftine ali će da se nas odraditi na ovim dodacima. Očekivano.

Razlog više za streaming servise :)

Imas po jednu Series S za CoD, jednu za RDR2... :)

Naravno, ko je ocekivao da PCIe GEn4 SSD kosta manje od 200$ za 1tb, prevario se...
Pogotovo ovaj s vlasnickim interfejsom, bar dok ne istekne deal sa Seagate...

Cene svih mem. kartica za konzole su oduvek sluzile za dranje...

Upgrade na next gen.
Tipa, imas igru na Xbone i ako je podrzava Smart Delivery program dobijas je free na XSX/S sa tim nekim next gen featurima valjda.. 4k, 60fps...

Doom Eternal dolazi na xbox game pass prvog oktobra.

Mislim da menjam tabor.

Ne igram nešto mnogo, xbox s će mi biti dovoljan, a game pass realno ubija.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Imas po jednu Series S za CoD, jednu za RDR2... :)

Naravno, ko je ocekivao da PCIe GEn4 SSD kosta manje od 200$ za 1tb, prevario se...
Pogotovo ovaj s vlasnickim interfejsom, bar dok ne istekne deal sa Seagate...

Cene svih mem. kartica za konzole su oduvek sluzile za dranje...

Koja je poenta dodatnog diska kada je ugradjeni u konzolu dovoljan za 4-5 igara? Uz moderan net i cloud save nema smisla drzati gomilu igara, osim ako nisi igraonica. Ko nema moderan net taj je u problemu, ali to vec nema veze sa konzolom. Ja istovremeno najvise sto mogu da igram su tri igre iste nedelje recimo, sve preko toga samo zauzima prostor.

Nije 200 dolara puno za terabajt proprietary SSD najnovije generacije. Ja sam 150 dolara platio budget pci3 nvme od terabajt a ovo je mnogo brzi i bolji disk.

Poslednja izmena:
Ma jasno, ja i sad imam one s 500gb. Doduše, kad sma zbog društva instalirao FIFA, UFC , NHL, doda sam još 500gb eksterni koji sma izvadio iz laptop-a.
Tako da, meni bi i tih 500 u Series S bilo dovoljno... Pogotovo što BC igre mogu s eksternog ..

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Doom Eternal od 1.10 u Game pass-u, polako pocinju relativno nove Bethesda igre da stizu, i cak mozda i AC Valhalla stigne u Game pass, bice svacega do izlaska konzole, hype se dize polako i izgleda da ce biti dosta isplativa kupovina u radnji jer su cene na KP 510 za SX, vrlo malo se stedi u odnosu na radnju, isto se odnosi i na SS, on je valjda 310-330 zavisi od prodavca..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dodao bih i da je Dishonored 2, koji je bio zakazan da izadje iz GP 01.10. skinut s te liste, tako da ostaje do daljnjeg...

Doom Eternal od 1.10 u Game pass-u, polako pocinju relativno nove Bethesda igre da stizu, i cak mozda i AC Valhalla stigne u Game pass, bice svacega do izlaska konzole, hype se dize polako i izgleda da ce biti dosta isplativa kupovina u radnji jer su cene na KP 510 za SX, vrlo malo se stedi u odnosu na radnju, isto se odnosi i na SS, on je valjda 310-330 zavisi od prodavca..

Što AC Valhalla, gde si to video?

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Zasto da ne arheolog, Ms ima pare i to im moze biti dobra taktika da ponude te neke launch naslove na gamepass.
Samo dodatni shamar za konkurenciju na kojoj ces te igre morati platiti 70-80€.

Što AC Valhalla, gde si to video?

Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Lik je na Reddit-u objavio da je dobio promo email u kome se navodi da AC: Valhalla dolazi na Game Pass i odatle je to poteklo.

U međuvremenu je objašnjeno da ništa od toga:

Xbox have confirmed that the image containing Dirt 5, Assassin's Creed Valhalla, and Destiny 2 Beyond Light are in reference to Games Optimized for Xbox Series X|S only, not Game Pass.

Sto bi to radili i svesno sabotirali uplay+ ?
Nema nikakvog smisla.

Nezgrapno su napravili neki banner u mejlu, pa su ljudi pomislili svasta, opravdano.
Ali, Larry Hryb je to demantovao

Prilozi

• ac gpu.png
    ac gpu.png
    438.4 KB · Pregleda: 145
Ne ali šteta što nisu ponudili digital verziju Xbox X za 100$ manje. Upravo sa game pass-om CD je višak.

Poslednja izmena:
Vrh Dno