Krenulo danas ima u CL...
S = 42.000
X = 65.000
Kači, možda nekome i pomogneš.Da ne kacim sad slike obe konzole.
U sustini kupis gold na 3 godine (ili od MS direktno, ili odradis redeem kljucava koje si kupio na drugom mestu na njihovom store-u) i onda iskoristis ovu promociju https://www.xbox.com/en-US/live/gold/upgrade.
Problem je sto moraju da ti skinu taj jedan dolar sa kartice, sto nekima prolazi, a nekima ne (jer bi trebalo da su kartica i nalog iz iste zemlje).
Ja sam ovu promociju bez problema aktivirao prosle godine, ali sada sa istom karticom ne mogu da platim konverziju.
Navodno sa konzole prolazi bez problema, sto cu probati za par dana.
Ovo je moguce odraditi samo ako vec nemas gamepass.
Ako imas, moras da cekas da istekne, pa platis 15e mesec ultimate-a i automatski ti se gold konvertuje u ultimate.
Ne zna se do kada ce promocija trajati (ocekivao sam da ce je ukinuti jos prosle godine).
Kači, možda nekome i pomogneš.
Kad već napisa toliki post na običnu šalu.![]()
Gift card za MS Store? Meni ni to nije proslo, jer kada placas 15$, moras da stavis i sekundarni vid placanja (sto mora biti kartica ili paypal).
Cestitke na kupovini, naigraces se.
Uradio sam i ja pre order u CL, kazu da ce valjda biti zaliha za prvi krug, smorila me ova cela situacija sa ps5 i ako sam uvek vise gotivio ps.
Hajde malo procitajte pre nego se primite na klikbejt naslov...
Kako si uspeo to da odradis, lik na jednom drugom forumu nije uspeo. Tacnije uplatio 3.godine live ali dobio je jedan mesec gratis i to ga sputalo pa mora da prodje taj jedan mesec kako bi odradio konverzaciju 1:1...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari