@Villy Da Man
Nov si u svetu konzola vidim pa jos imas prevelika i nerealna ocekivanja
Nov u svetu konzola od 92'? Nerealna očekivanja? :rofl: ok ako ljudi napišu da je konzola 120Hz capable i daju spisak igara, ja imam nerealna očekivanja.
Čak i da bude 30Hz, svakako je bolja kupovina od nvidia grafike za iste pare. Forum sve pamti, videćemo...
Hahah da da, 120hz .. o boze svasta
Ja se igram isključivo na PS4 već 4 godine, nikad se više nisam naigrao u životu. Kome smeta 30 fps ima brate PC, što da se bakće sa nama pezantima s konzole kojima ne smeta 30 fps 🙂
Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Imas na primer ovaj video, na 6:05 https://www.youtube.com/watch?v=fYtJWIxt3-M
Ja iskreno bi pre prihvatio 1080p sa 120fps i dobrim grafickim detaljima nego 4k koji verovatno nece ni biti nativni 4k.
Kako Bethesda obe ovce sisa 😀 Za Sony rade dve konzolne eksluzive a MS oteli 7.5 milijardi...Bethesda je od danas deo Xbox Game Studios divizije. 7.5 milijardi $ je Microsoft izdvojio za celokupni paket
![]()
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Ima tu neka kvaka, za takvu vrstu akvizicije je suviše niska cena 7.5 milijardi.To su ujedno i poslednja Sony izdanja. Po dogovoru, i te dve koje rade za Sony će biti timed ekskluzive I nakon određenog vremena stižu i na Xbox.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Da, to je već nešto. Taman da se uzme S za jedno dve-tri godine kad počnu da izlaze i odigraju za smešne pare 🙂J azaista nemam problem da oni nastavljaju da izdaju svoje igre na PS... Sta ja imam od toga da li neko igra ili ne.
Mene jedino zanima da dodju day one u Game Pass i to je to.
Vrhunski potez.
Bethesda+Obsidian+inXile = jooooooj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari