Šta je novo?

Xbox Series X / S

X jos uvek nigde, ali S ima na svakom cosku sada.

Što se tiče X, imam info, doduše nije preterano pouzdan, da se u radnjama kod nas očekuju tek u aprilu.

Razlog zašto S konzola ima je jednostavno u tome što je X mnogo prodavaniji, na duže staze S će verovatno imati dobru prodaju, ali jednostavno target grupa za tu konzolu, nije grupa koja bi kupila konzolu day one. Onaj ko sad kupuje konzolu, kupuje je zato što želi sad i odmah best experience, znači hard core gejmeri većinom, a S je namenjen nešto skromnijim potrošačima.

Pitanje: Na KP se povremeno pojavi Game Pass Ultimate 12 meseci za Xbox po ceni od 40-50€.

Da li je to najjeftinije što može da se nađe bilo gde (uključujući i cdkeys i ostale sajtove) i kako dolaze prodavci do tih kodova (da nije neka caka da se koristi mesec, dva, tri pa odjednom prekine jer je kod dobijen mimo pravila igre)?

Ako sam odradis konverziju, GPU na 3 godine moze da te izadje oko 110-120e.

Na turskoj regiji gpu godišnje izađe oko 60-65e.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Jel postoji način da se giftuje igra sa turskog regiona? Treba mi Ori and the Will of the Wisps. Igrao bih na PC, jer nemam Xbox. Ori je trenutno na akciji i na turskom regionu izlazi $3.1.

@Corvus Corax na Arg store-u je 660 pezosa, ili ti ~$8 dolara. Ko ima gpu besplatno je, a može i gift, samo se unesa e-mail adresa. Mora onaj ko dobije igru biti na istoj regiji, samo ne znam da l' bi radilo na PC.

Najjednostavnije je da uzmes sa MS Store u Brazilu. Kupis XBOX Gift Card na CD Keys, ulogujes se na XBOX Store Brazil sa svojim standardnim nalogom i kupis igru sa Gift Cardom. Ja idem preko VPN-a ali ima ih koji tvrde da nije neophodno.

Inace, u Brazilu Ori and the Will of the Wisps kosta malo manje od 7€. Malopre sam je uzeo za XBOX ali i na PC-u mi se pojavljuje opcija da mogu da je instaliram.

I ponovo ne mogu više ništa da kupim preko stora. Odbija mi karticu, ona region greška. Ali sam definitivno primetio šablon. Kada napravim novi nalog i dodam karticu na njega i aktiviram za $1 gamepass, onda mogu i sa glavnog naloga tog dana (nisam provalio do kad) da kupujem igre. Posle određenog vremena, ne znam koliko dana, javi se greška. Pokušaću samo da dodam novi nalog, bez aktiviranja gamepassa, pa da vidim da li će moći ili je do aktiviranja gamepassa ipak. Ali svakako je deb*ilno, i svakako je problem.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Da odgovorim sam sebi, a i vama. Napravio sam nov nalog, dodao karticu (istu kao i na prethodnim nalozima), nisam pravio game pass i kupio igru bez problema. E sad, posle toga sam se vratio na glavni nalog, pokusao da kupim neku igru, i opet ista greska. Onda sam ponovo otisao na novonapravljeni nalog, pokusao da kupim neku igru i greska opet. Mozda sam pogresio sto sam odmah pokusao sa glavnim nalogom da kupim neku igru, mozda sam trebao sa ovim novim da kupim jos neku, jer sada ne znam da li se greska javlja zbog toga sto sam pokusao sa glavnim nalogom da kupim, ili bi svakako posle prve kupljene igre preko novog naloga ponovo izbacio gresku. Ako neko ima jos neku ideju...

Drugari ubiste temu sa turskim i argentinskim radnjama. :)

Pa ovo realno nema veze sa turskim i argentinskim nlozuma, jer izbacuju naše kartice. Ti možda još uvek možeš da kupuješ, mogao sam i ja do pre par meseci, ali to je pitanje do kada ćeš moći.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Koristimo bypass dok može.
tenor.gif

Nije mala ušteda realno ko redovno uzima igre.

... serija X je nigde nema osim na kupujem-prodajem sa cenom do 800 evra. Pitam vas kolika je sigurica kupiti ga tamo. Žuri mi se jer mi je unuku rođendan.

Ja sam kupio preko kp i pouzdano je, ali naravno zavisi od prodavca. Ako si u mogucnosti idi sam po konzolu, i ako sam je ja dobio preko kurirske sluzbe i normlano pokusaj da oboris cenu malo.

... serija X je nigde nema osim na kupujem-prodajem sa cenom do 800 evra. Pitam vas kolika je sigurica kupiti ga tamo. Žuri mi se jer mi je unuku rođendan.
Mislim da ćeš ih naći i po cenama ispod 700€. Većinom su tu oko 650-700€.

800€ je baš previše. Samo gledaj da je prodavac pouzdan i da ima neku istoriju prodaja, a ne da nalog otvoren pre par dana.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
da li neko ko vec poseduje series S konzolu, ima saznanje, prepoznaje li misa i tastaturu, tojest, mogu li se igre tipa battlefield 1 i 5 i star wars bf2 igrati preko M&KB na njoj? za Warzone znam da moze......

Bf v sam probao, ne može. Za ostalo ne znam, imaš par postova iznad link sa listom podržanih igara ili izguglaj.

video listu..... nista sto bi me zanimalo, nazalost...... hvala u svakom slucaju

Kako bih rado uzeo po ovoj ceni. Ako ima svercera iz Svajcarske, neka mi se jave :).

'beš xbox. 3070 je 600 na ovom sajtu :D

XSS ima svuda da se kupi a XSX se samo kod njih pojavljivao dva puta od novembra. PS5 takođe. Kod ostalih ništa od te prve isporuke.

Mada kontam da će se od marta normalizovati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Šta da se igra na ps5/xbsx kad pravih next gen naslova i nema? Obrću ljudi igre od pre 2-3-4 godine sa 'next gen patch-evima'... Teško do leta da bude pravih igara.

Nazad
Vrh Dno