Šta je novo?

Xbox Series X / S

1751021022954.png
Ovo je odlično, ko igra ovu igru.

Ne mogu nista da kupujem vise preko Turske ni u storu ni u igrama a mesecno skida za gamepass? Jel ovo vise ne radi ili?

Zasad neradi

Ja sam pauzirala sa pretplatom dok ne kupim novi tv jer ne vidim nista kad igram i sad probam da obnovim pretplatu i neće. Mora region da se podudara sa karticom. Intesa internet kartica je u pitanju. Radila je ranije normalno. Jel ima neko rešenje? I ako ima neko da mi pojasni ima li neka gift card da se kupi npr na godinu dana da ubacim tako pretplatu. Brate, čekala sam toliko dugo tv. Sad mi je se želudac prevrnuo zbog ovoga.

Poslednja izmena:
Pa neka duza opcija je ili K/P preprodavci ili ako je Indija i dalje aktuelna.
Ako nista uvek se moze uzeti pretplata na nekom drugom regionu barem mesec po mesec. Imali smo vec ovaj slucaj sa Turskim regionom, verujem da ce opet raditi samo je pitanje vremena.

Probajte da nakacite konzole na mobilni internet ako imate hotspot, pa vidite da li ce vam tada proci uplate, kupovine ....

Ja sam pauzirala sa pretplatom dok ne kupim novi tv jer ne vidim nista kad igram i sad probam da obnovim pretplatu i neće. Mora region da se podudara sa karticom. Intesa internet kartica je u pitanju. Radila je ranije normalno. Jel ima neko rešenje? I ako ima neko da mi pojasni ima li neka gift card da se kupi npr na godinu dana da ubacim tako pretplatu. Brate, čekala sam toliko dugo tv. Sad mi je se želudac prevrnuo zbog ovoga.
Napravi nov nalog na Indiju, kupi Core 24m (vidi na allkeyshop cene za 6 i 12m) i 1m ultimate za Indiju, tako ćeš dobiti 13m ultimate-a.
Redeem uz VPN, prvo Core pa tek na kraju Ultimate, ugasi recurring billing zato što nećeš moći da dodas karticu.
Posle ubaci nalog na konzolu i podesi kao home.
Probajte da nakacite konzole na mobilni internet ako imate hotspot, pa vidite da li ce vam tada proci uplate, kupovine ....
Nije do toga ovaj put, ovo je kao pre par meseci. Automatska naplata pretplate i dalje prolazi, ali nova kupovina ne ide.

Ne funkcionise vise VPN ,na KP ista situacija. RIP gamepass ? bas sam hteo juce da kupim nakon duze vreme...

Neviđeni bezobrazluk prema nama koji nemamo zvanično podršku za gamepass za konzole. Jel zna neko ako prebacim region na Srbiju da li mogu da kupim igru normalno? U pitanju je forza horizon 5 premium edition.

Uvek može da se kupi na cdkeys 3 meseca GPU-a, radi aktivacija bez ikakvih problema kod nas, ne treba nikakav VPN, kupovao sam kod njih godinama u nazad.

Naravno nije baš jeftino kao Turska ali uvek radi, ja imam samo jedan US nalog. Trenutno je 3 meseca oko 36 evra.

Uvek može da se kupi na cdkeys 3 meseca GPU-a, radi aktivacija bez ikakvih problema kod nas, ne treba nikakav VPN, kupovao sam kod njih godinama u nazad.

Naravno nije baš jeftino kao Turska ali uvek radi, ja imam samo jedan US nalog. Trenutno je 3 meseca oko 36 evra.

Skoro je Microsoft blokirao i regione i VPN.

Ja imam samo US nalog, da.
Aktivaciju GPU-a sam uvek radio preko kompa.

Citam kako kukate ovde, rekoh da proverim mojih 2 koda za Xbox live (12 meseci Turska) da li rade. Pretplata mi bila istekla odavno a i ne koristim Xbox od onda. Redeem radi preko VPN-a i PC-a kao i obicno ali nije bilo moguce aktivirati GPU preko konzole i kartice niti preko sajta direktno. Kupio sam 1 mesec GPU global key i uz pomoc vpn-a aktivirao GPU bez problema. Prilikom aktivacije trazi da postoji payment method (kartica) ali nije proveravao region kartice. Ukljucena je opcija Recurring billing, pa pretpostavljam da ce po isteku perioda pretplate nastaviti da skida sa kartice. Sad moram da nadjem nesto da igram a nisam planirao :ROFLMAO:

Srbija ne postoji kao opcija za Xbox store.

I? Nist

Kupila sam igru preko ovog sajta. Region na konzoli sam postavila na us a region Microsoft naloga mi je na Srb. Ne prolazi mi kod nikako, ni preko konzole ni preko Microsoft naloga. Označila sam "Only show products redeemable in my region RS. Kupila sam još jednu igru koja je normalno prošla. Pisala sam podršci. Jel ima načina da mi refundiraju sad to?

Kupila sam igru preko ovog sajta. Region na konzoli sam postavila na us a region Microsoft naloga mi je na Srb. Ne prolazi mi kod nikako, ni preko konzole ni preko Microsoft naloga. Označila sam "Only show products redeemable in my region RS. Kupila sam još jednu igru koja je normalno prošla. Pisala sam podršci. Jel ima načina da mi refundiraju sad to?
Koji je region koda koji si kupila?

Ovo:
treba ti VPN podešen na tu regiju, redeem preko web-a, nikako konzola.
xbox.com/en-au/redeem npr, au zameni državom za koju radis redeem i VPN podesi na tu regiju.

Pošto sam već u procesu refundacije sačekaću jer nemam živaca sad za to. Kad na regionu piše: Worldwide onda prolazi normalno a kod mene je bilo eu i uk. Sačekaću da se završi proces do sutra. Ako ne srede onda ću tako. Al se namučih skroz sad. A ono da je dostupno u rs ustvari očigledno stoji bez veze.

Vrh Dno