Napravi nov nalog na Indiju, kupi Core 24m (vidi na allkeyshop cene za 6 i 12m) i 1m ultimate za Indiju, tako ćeš dobiti 13m ultimate-a.Ja sam pauzirala sa pretplatom dok ne kupim novi tv jer ne vidim nista kad igram i sad probam da obnovim pretplatu i neće. Mora region da se podudara sa karticom. Intesa internet kartica je u pitanju. Radila je ranije normalno. Jel ima neko rešenje? I ako ima neko da mi pojasni ima li neka gift card da se kupi npr na godinu dana da ubacim tako pretplatu. Brate, čekala sam toliko dugo tv. Sad mi je se želudac prevrnuo zbog ovoga.
Nije do toga ovaj put, ovo je kao pre par meseci. Automatska naplata pretplate i dalje prolazi, ali nova kupovina ne ide.Probajte da nakacite konzole na mobilni internet ako imate hotspot, pa vidite da li ce vam tada proci uplate, kupovine ....
Možeš, VPN koristi samo za redeem.Probaću tako. Jel mogu to sve preko kompa da obavim. Vpn i to?
Srbija ne postoji kao opcija za Xbox store.Neviđeni bezobrazluk prema nama koji nemamo zvanično podršku za gamepass za konzole. Jel zna neko ako prebacim region na Srbiju da li mogu da kupim igru normalno? U pitanju je forza horizon 5 premium edition.
I? Nista?Probaću tako. Jel mogu to sve preko kompa da obavim. Vpn i to?
Uvek može da se kupi na cdkeys 3 meseca GPU-a, radi aktivacija bez ikakvih problema kod nas, ne treba nikakav VPN, kupovao sam kod njih godinama u nazad.
Naravno nije baš jeftino kao Turska ali uvek radi, ja imam samo jedan US nalog. Trenutno je 3 meseca oko 36 evra.
![]()
3 Month Xbox Game Pass Ultimate Xbox One / PC (EU & UK)
Buy 3 Month Xbox Game Pass Ultimate Xbox One / PC (EU) ✔️ CD Key ✔️ Instant download ✔️ Fantastic price ✔️ Digital Download ✔️www.cdkeys.com
Juče aktivirana dva koda za Australiju, nalog SrbijaSkoro je Microsoft blokirao i regione i VPN.
kad si aktivirao zadnji put ?Ja imam samo US nalog, da.
Aktivaciju GPU-a sam uvek radio preko kompa.
link?Juče aktivirana dva koda za Australiju, nalog Srbija![]()
Igre dve sa Gamiva.kad si aktivirao zadnji put ?
link?
Znaci radi iako pise da ne moze Srbija na njigovo sajtu?Igre dve sa Gamiva.
U petak GPU mesec dana USA.
Da, treba ti VPN podešen na tu regiju, redeem preko web-a, nikako konzola.Znaci radi iako pise da ne moze Srbija na njigovo sajtu?
Evo malopre sam kupio još 3 meseca GPU-a sa cdkeys i sve radi normalno kao i ranije.kad si aktivirao zadnji put ?
Srbija ne postoji kao opcija za Xbox store.
I? Nist
Kupila sam igru preko ovog sajta. Region na konzoli sam postavila na us a region Microsoft naloga mi je na Srb. Ne prolazi mi kod nikako, ni preko konzole ni preko Microsoft naloga. Označila sam "Only show products redeemable in my region RS. Kupila sam još jednu igru koja je normalno prošla. Pisala sam podršci. Jel ima načina da mi refundiraju sad to?
Koji je region koda koji si kupila?Kupila sam igru preko ovog sajta. Region na konzoli sam postavila na us a region Microsoft naloga mi je na Srb. Ne prolazi mi kod nikako, ni preko konzole ni preko Microsoft naloga. Označila sam "Only show products redeemable in my region RS. Kupila sam još jednu igru koja je normalno prošla. Pisala sam podršci. Jel ima načina da mi refundiraju sad to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari