Šta je novo?

Xbox Series X / S

U duhu trenutne PS5 vs XS zezancije, verovatno ce biti 4k kad im stignu tools. :p

Kud ne videh ranije, ne mogu da verujem da su 99% igara za Series S u 1080p, trenutno 1440p ima par igara samo i to ni jedna u GPU, čak ni Gears... Dok je za seriju X druga priča, ide ovo na oglas istog momenta [emoji16] Ako neko nije upućen za to kao što ni ja nisam bio, da ne napravi istu grešku...

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Ja sam upozoravao lepo da je S promasaj od konzole.

Mogu da razumem da to roditelji uzimaju deci, i da ameri kupuju masovno.
Ubedjen sam i da ce biti ekstremno prodavana konzola.

Ali po meni je za pismenu publiku promasaj, bar tako smatram clanove ovog foruma.

Previse je to slab hardware za naredne godine, samim tim i promasena investicija.
Opet, ako planirate da je stavite u deciju sobu da se klinci zanimaju, onda OK.

Poslednja izmena:
Čekaj, Series S je promašaj jer je čovek zakačio 1080p/1440p koja im a1080p UI na 4K TV i ne dobija sliku kakvu je zamišljao? Svašta ću ja pročitati ovde...

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Savršena je za game pass, pes, nba, mk, i slične igre. Dok ne bude na stanju ps5 po msrp+pdv ceni.
Ne vidim poentu uzimati ps5/xbx za 1000e, i igrati igre na fox/vox/tesli 4k tv-u bez 120hz full hdr oled panela.
Sent from my GM1910 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Moja je greška i brzopletost, nisam se informisao dovoljno. Mislio sam da je većina ponude 1440p nativ sa upscale na 4k što bi mi i pilo vodu jer nisam blizu TVa, ali većinski 1080p sadržaj definitivno ne pije vodu [emoji16]

Gde ima spisak igara koje se dobijaju sa Game pass ultimate?

Sent from my Oneplus 8

Moja je greška i brzopletost, nisam se informisao dovoljno. Mislio sam da je većina ponude 1440p nativ sa upscale na 4k što bi mi i pilo vodu jer nisam blizu TVa, ali većinski 1080p sadržaj definitivno ne pije vodu [emoji16]

*mjau**mjau**mjau*, rekli smo da je s dobar za ljude sa 1080/1440p monitorima i full hd do 43" uz game pass. Ako ti treba x, msm da znam lika koji će imati na stanju, piši dm.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Nemojte tako, a ja cekam S sav srecan XD

Da bas noob pitanje od mene.
Nije neka lista. Uglavnom sve nove AAA igre se naravno plaćaju, *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Pa logično, ali ima vrhunskih igara, tipa do skoro je bio RDR2. Plus ceo EA opus.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Series S je zamisljen kao jeftin ulazak u next gen svet, znaci da imas konzolu koja u nizoj rezoluciji moze da gura 60/120fps ili Ray Tracing sto ne mogu One X ili PS4 Pro zbog slabijeg procesora i starije arhitekture, doduse PS4 pro je u snazi sa Series S, oba imaju 4 Tflops snage ali S ima dosta jaci CPU i brzu DDR6 memoriju doduse 10gb, dosta manje od SX i PS5, i najvise smatram da je odradjena da bude kao druga konzola ljudima koji primarno imaju PS5 znaci gamepass masina ili za ljude koji igraju samo FIFU, PES, NBA, CoD, MK, Fortnite, a budimo realni 90% kupaca pa i u Srbiji igra samo te igre, ali uzima PS jer nije culo za Xbox, i odlicna je za one koji sada trenutno imaju obican One S ili PS4, a zele next gen iskustvo zbog SSD-a..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja ne bih imao problem ni da igram npr Valhalu koja je 1080/720 u 60 frejmova..bolje mi je i to nego da je 30 pa makar bilo koja rez. Mislim da cu cak pored gamepassa probati na njemu cak i neke next gen igre prave ako uopste ih i bude :p

Kako kupite GPU za tri meseca za jedan dolar? Ja kupujem jedan mesec jedan dolar.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

@Snake1989 Meni baš suprotno, evo ovih dana prelazim AC Unity na kompu, odvrnuo sve na max i 8X AA i zaključao 30, ali naravno svako funkcioniše drugačije.

P.S. Odmah ode konzola za isti novac, bar što se prodaje tiče nije problem, sada potraga za X [emoji16]

Cuj smeta mu 1080p UI i to je kao mutno, čovjek bi rekao da ima oci sokolove a vamo igra u 30fps i to mu ne smeta.

Ne znam kakve vezi ima fps sa kvalitetom prikaza slike?

Ima veze sa tvojim očima.
Da ne pokrećemo opet prezvakanu pricu oko fps itd.

Poslednja izmena:
Kako kupite GPU za tri meseca za jedan dolar? Ja kupujem jedan mesec jedan dolar.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Personalizovane su nekad te ponude, meni se mnogo puta dešavalo da nemam tu promociju dok je drugi imaju, a onda u nekom trenutku ja imam, a ostali jok.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Apsolurno, Series S je morao imati bar 6 teraflopsa, pa bi to vec bila ok prica za 1080p i 1440p i d ase zadrzavaju detalji kao na series x, dakle niza rezolucija....Ovako problema vec ima, i tek ce ih biti.

Ako nista konzola super izgleda, meni najlepsa od svih ove generacije :d

Jeste zanimljiva i baš kompaktna, ne čuje se dok radi uopšte.

Jel može neko da preporuči sajt ili aplikaciju koji redovno objavljuju popuste koji su na MS Storu? Bezveze mi svaki dan da butan po storu da nešto ne propustim.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Great Xbox Deals reddit page je bio dobar... Dosta dugo ga nisam posecivao, ali verujem da je i dalje azuran.

Koristio sam i xboxdeals.net

Poslednja izmena:
Sve sto ti treba je psprices.com. Tu su podaci sa svih prodavnica i za XBOX i Playstation i svasta ponesto.

Rezervisao sam series x kod izvesnog damira sa kp, u ponedeljak salje. Ima li mozda neko iskustva neka sa njim :D
Jel stigla konzola od njega? Jel uspeo da ih nabavi?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Vrh Dno