*mjau**mjau**mjau*, rekli smo da je s dobar za ljude sa 1080/1440p monitorima i full hd do 43" uz game pass. Ako ti treba x, msm da znam lika koji će imati na stanju, piši dm.Moja je greška i brzopletost, nisam se informisao dovoljno. Mislio sam da je većina ponude 1440p nativ sa upscale na 4k što bi mi i pilo vodu jer nisam blizu TVa, ali većinski 1080p sadržaj definitivno ne pije vodu [emoji16]
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Guglaj samo game pass games i mislim da ima wiki stranica sa spiskom, koje su trenutno aktuelne i koje su nekad bile.Gde ima spisak igara koje se dobijaju sa Game pass ultimate?
Sent from my Oneplus 8
Bila je akcija 3.dec,ne znam da li još traje.Kako kupite GPU za tri meseca za jedan dolar? Ja kupujem jedan mesec jedan dolar.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Personalizovane su nekad te ponude, meni se mnogo puta dešavalo da nemam tu promociju dok je drugi imaju, a onda u nekom trenutku ja imam, a ostali jok.Kako kupite GPU za tri meseca za jedan dolar? Ja kupujem jedan mesec jedan dolar.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Jel stigla konzola od njega? Jel uspeo da ih nabavi?Rezervisao sam series x kod izvesnog damira sa kp, u ponedeljak salje. Ima li mozda neko iskustva neka sa njim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari