Šta je novo?

Xbox Series X / S

Ja sam čovek koji voli jednostavna rešenja i pre bih plaćao npr. iste cene kao u Americi (što bi verovatno bio slučaj, veća verovatnoća nego da imamo AR ili TR cene), nego kao sad kupovao stalno preko Enebe, menjao IP, itd. A naravno da bi najbolji scenario bio da se cene maksimalno prilagode platežnoj moći ovde, mislim da bi tad svi bili zadovoljni, ali nešto ne mogu da zamislim to.

Ne znam da li bi uvođenje našeg store-a značilo kraj za vas koji ste AR i TR region, pa ste nervozni kad se to spomene, ali nema razloga da mi se ovako bilo ko obraća na ovom forumu lol.

Tako da da, želim da ne budemo siva rupa na Microsoft-ovoj mapi, kakva katastrofa.

Ma lose sam srocio ne mislim nista lose niti napadam, samo me zanima.

Svaki store radi isto kao da je nas. Ne treba ni VPN, ni kodovi ni bilo sta. Moras prvi put uneti adresu i region sto bi morao bukvalno isto i za nas da uradis i to je to :D Dalje ide sve samo automatski, isto kao za nas. Samo sto bi umesto lire, pezosa pisalo dinari lol. Ista jednostavnost. Bukvalno ista.

TR/ARG: Chat support? radi. Refund? Radi.

Nikakva prednost domaceg ili regionalnog storea. Nikakva prednosti izlaska iz sive zone osim sto bi imali nove ovce da placaju punu cenu jer normalno da ih boli patka za stanje i moc drzave.

Ono sto je posebno interesantno, svi koji se zale na to imaju istu muku- mrzi me da se cimam. Cimanje - jedan klik misem vise (VPN ako kupujes kodove). Drama.

Al bukvalno, nikakvo cimanje ne postoji. Uđeš na Store na konzoli, nađeš igru, klik na Buy i sačekaš uhu fin zvuk obavljene transakcije.

Kad će više jadranski ili srpski region? :D
Kad bi cene bile kao za Argentinu i Tursku onda bi bilo super. Ovako cemo da placamo po slicnoj ceni kao Ameri, a standard nam losiji nego u Turskoj i Argentini.
Plus necemo da dobijemo nikakve prednosti sto je lokalni store. Nece sigurno da lokalizuju igre na nas jezik, kao sto rade za druge vece zemlje.
Ako ti je problem da otvoris nalog preko Turske, ti nadji nekog da to uradi umesto tebe. Posle ubacis podatke sa kartice i kupujes normalno kao da je nas store.
Nikakva mudrolija!
Tako da da, želim da ne budemo siva rupa na Microsoft-ovoj mapi, kakva katastrofa.
Mi smo vec crna rupa na svacijoj mapi, to se nece promeniti u skorije vreme kako god da okrenes :LOL:

Donelo bi dobro samo "sony taboru" da imaju o čemu da pišu u ovoj tem🙂

Meni i dalje deluje kao cimanje i već mi je dovoljno cimanje što kao casual gamer kad jednom u 6 meseci odlučim da kupim nešto moram da se ciganišem preko Enebe i VPN-a.

A zašto uopšte kupuješ preko Enebe kad kupovina radi preko konzole?
Nema tu nikakvog cimanja, sem pronalaska adrese za zeljeni region koju unosiš umesto naše, sve ostalo je isti klinac prijavljivao se na SRB store ili bilo koji drugi. 🤷‍♂️

Ma meni nešto neće direktno preko konzole, nemam pojma zašto, pa kupujem pare za wallet. Grozno. 💀

Slažem se, da kupujem često verovatno bi i meni odgovaralo da prođem jeftinije. Ali pošto bukvalno kupim jednu do nijednu igru u 6 meseci, svejedno mi je koja je cena, samo želim da do igre dođem jednostavno. Na ovo s Enebom sam navikao, ali bilo bi mi lakše da samo mogu direktno preko konzole i ćao.

MC, UniCredit, SAD region...

Kakvu ti grešku izbacuje i koju adresu si stavio za plaćanje?

Kakvu ti grešku izbacuje i koju adresu si stavio za plaćanje?
Ne sećam se, ali poslednji put kad sam probao bilo je nešto random tipa "oops, something went wrong" lol Probaću opet sledeći put kad budem kupovao nešto, pa ću zabeležiti šta tačno piše.

Prebaci se na TR ili ARG, ako treba "pomoć" i zaškripi piši u iMbox, veruj mi da je vrlo prosto i isplativo ;)
Hvala na ponuđenoj pomoći, ali za sad me jako mrzi da se majem s tim ahahaha ali ako se nekad u budućnosti budem odlučio na taj korak znam da mogu da računam na vas.

Da ironija bude veća, isti posao bi morao da se odradi i kad bi uveli srpski store 😁

Duhovito, nema šta.

Sve je to relativno. Vi ne znate koliko sam ja umešan sa tehnologijom. Možda bi mi trebalo 3h koja nemam da odvojim za takve akrobacije ili prosto ne želim.

Jasno je potpuno o čemu pričaš, ali je stvar u tome što je procedura podešavanja naloga na Argentinu, identična kao što bi bila da se podešava na Srbiju.

Ali okej, svako nek bira šta mu više odgovara, nismo svi isti. Poštujem svačiji stav.

Okaaay guys, the show's over. Možemo nazad na koliko će planeta imati Starfield itd. Neću više smarati o srpskom regionu da vas ne nerviram. :)

Excited Real Housewives GIF

Blago tebi. :) Možda me banovala banka jer me mrzi da se VPN-ujem.

Ljudi samo jedno pitanje u vezi proširenja interne memorije na Series S konzoli. Da li je jedino rešenje kupovina one Seagate expansion kartice ili može preko eksternog da se igra?

Ljudi samo jedno pitanje u vezi proširenja interne memorije na Series S konzoli. Da li je jedino rešenje kupovina one Seagate expansion kartice ili može preko eksternog da se igra?
Može eksterni ali na njega samo igre koje nisu optimizovane za novu generaciju, bar mislim da je tako

Nazad
Vrh Dno