Šta je novo?

Xbox Series X / S

********* je veoma popularan leti, pa su ********* ********* rešili da meću i gde treba i gde ********* 😁

Evo mene i malih problema.20230708_095151.jpg

Region je Turska, moja kartica je Raiffeisen Visa, e sad, za adresu neće ni kad stavim neku srpsku adresu kao psyment method, niti tursku adresu.

Negde grešim, ne znam gde, može li pomoć?

^ Moguće je da je problem do Vise. Znam da ne funkcioniše na Argentinskom regionu, nego isključivo Mastercard.

Hoću da pozajmim prijatelju xbox ss na vikendici gde nema interneta. U prevodu nece imati GPU.
Iteresuje me kako mogu da proverim na netu koje igre podrzavaju offline mode?
Pa cu ih skinuti kuci na GPU, i odneti mu konzolu.
Probao sam bez lan kabla fifu 23, i radi extra. Na taj princip hocu da mu napunim xbox igrama i da mu odnesem da ima igre koliko toliko za zabavu.

Sve mogu offline, sem naravno onih koje zahtevaju net za multiplayer

Ima li neko ideju kada će na Turskom / Argentinskom serveru (da li će uopšte) biti popust za Cyberpunk 2077?

Usput, dajte neku preporuku za story mode single player igricu. Mass effect i slično pref.

Ima li neko ideju kada će na Turskom / Argentinskom serveru (da li će uopšte) biti popust za Cyberpunk 2077?

Usput, dajte neku preporuku za story mode single player igricu. Mass effect i slično pref.
Ako nisi presao ME Andromedu, onda je to moj predlog. Za mene je Mass effect serijal vrh vrhova. Mozes probati i Halo Master chief kolekciju.

Skoro su podigli cenu: https://xbdeals.net/tr-store/game/1088110/cyberpunk-2077-ve-phantom-liberty-paketi, zakasnio si.
Očekujem kao i obično veliko sniženje u vreme katoličkog božića.
Dakle, praksa je da tad oko decembra bude kao na Steamu, 40%-70% sniženje, i gruvaj?

Tad je i najbolje uzeti neki godišnji Game pass?
Ne znam zasto je ljudi toliko hejtuju. Desava se dosta nakon prva tri dela. Generalno igra je top.
Prešao sam prva tri na PCju kad su izašli, fan sam, Andromedu nisam. Sad kako sam uzeo XBSX, imam volju da je pređem.

Video sam da svi hvale Red Dead Redemption serijal.

RDR 1 i 2 su mozda najbolje igre ikada napravljene.

Pogotovo 2 zbog grafike, NPC-a, teme, price itd.

RDR 1 i 2 su mozda najbolje igre ikada napravljene.

Pogotovo 2 zbog grafike, NPC-a, teme, price itd.
Naravno ko voli takav GTA-ovski tip igara...
Mene taj GTA koncept igara prilično odbija, pa ne mogu da se nateram da počnem RDR, iako mi je taj svet Divljeg zapada primamljiv.
Grafičke aspekte i implementaciju mnogih radnji, ponašanja i odnosa iz stvarnog u ovaj virtuelni svet ne sporim, to je majstorski urađeno.

Ne još, ali iz meni nepoznatog razloga, igrica mora da ima pucanje / luk i strelu da bi mi bila interesantna. Makljanje mačevima nikad nešto nisam gotivio.
U Witcheru ima crossbow ali je totalno side kick :LOL:
Razumem, mnogima to smeta. Witchera je prava šteta propustiti zbog priče i atmosfere, pogotovo ako si Lotr fan ili voliš srednjovekovnu epsku fantastiku, slovensku mitologiju itd...

Bio je Cyberpunk za, nemoj me sad držati za reč, 1500-1800 dinara pre koju nedelju, nešto baš kao, vau cifra. Bude često svega na popustu, biće toga opet ne sumnjam.

CP je bio sredinom maja pa sredinom juna na sniženju, ako ti se ne zuri sacekaj, bude često.

Početkom godine, kada je bila moguća kupovina na ARG store sa VISA karticama CP je bio oko 440din.
Screenshot_20230710-154425~3.png

Da li vam radi normalno kupovina igrica preko Turske? Ja sam pre mogao da kupujem i samo odjednom stalo, ne mogu ništa vise sa stora preko Turske. Napravio sam novi nalog, ubacio istu karticu kao i ovamo, sve radilo nekoliko dana i sad ni tamo ne mogu.

Da li vam radi normalno kupovina igrica preko Turske? Ja sam pre mogao da kupujem i samo odjednom stalo, ne mogu ništa vise sa stora preko Turske. Napravio sam novi nalog, ubacio istu karticu kao i ovamo, sve radilo nekoliko dana i sad ni tamo ne mogu.
Meni radi mada sam ja novi član.

Meni je pre sve bilo normalno i samo stalo, prijavljuje oops not sure what happened.

Sad sam baš kupovao sa Visom preko Turske , radi normalno.

Visa ili Mastercard?

Visa. Treba da mi stigne master za 10 dana pa cu da vidim da li radi. Problem je samo Turski region. Kad stavim na americki kartica prolazi normalno.

Vrh Dno