Šta je novo?

Xbox One

Ja uzeo danas elite joypad. Još se navikavam, ali sam za sada zadovoljan.

Fina prica, ali Sony ima sve to i mnogo, mnogo vise.

Ne kazem znam da ima vise ekskluziva, ali meni Xbox trenutno pruza vise sto se usluga tice i vise mi odgovara, a tek dolazi E3, mozda MS i najavi nesto dobro ko ce ga znati...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav, razmisljam da kupim Xbox One S 1 TB Bundle sa Shadow of War za 255e. To sam nasao na KP. Da li je to dobra cena? Takodje me zanima kako da napravim taj Xbox Live nalog, trazio sam nesto po forumima, al konkretni odgovor nemam. Da li da napravim US ili UK nalog? Da li rade nase kartice za placanje? Ja imam iz OTP banke i bez problema kupujem na Steam-u i Origin-u. Gde da nadjem najjeftiniji Gold, Game Pass i EA Access? Verovatno je sve ovo vec neko pitao i mozda dobio odgovore, al nisam uspeo da se snadjem da nadjem, pa se unapred izvinjavam ako pitam duplo.

Pozdrav, razmisljam da kupim Xbox One S 1 TB Bundle sa Shadow of War za 255e. To sam nasao na KP. Da li je to dobra cena? Takodje me zanima kako da napravim taj Xbox Live nalog, trazio sam nesto po forumima, al konkretni odgovor nemam. Da li da napravim US ili UK nalog? Da li rade nase kartice za placanje? Ja imam iz OTP banke i bez problema kupujem na Steam-u i Origin-u. Gde da nadjem najjeftiniji Gold, Game Pass i EA Access? Verovatno je sve ovo vec neko pitao i mozda dobio odgovore, al nisam uspeo da se snadjem da nadjem, pa se unapred izvinjavam ako pitam duplo.
Napravi US nalog. Adresu stavi neku državu US koja je tax free. Nađi adresu nekog hotela u gradu Wilmington u Delaveru (Delaver je jedna od 5 država koja je tax free) . Rade kartice ali preporučujem da registruješ paypal. Gold i EA Access imaš na Ebayu. Mada su cene svuda tu negde. Ja sam u martu na bekom popustu na xbox storu uzeo Gold 12m za 36.99 USD.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Napravi US nalog. Adresu stavi neku državu US koja je tax free. Nađi adresu nekog hotela u gradu Wilmington u Delaveru (Delaver je jedna od 5 država koja je tax free) . Rade kartice ali preporučujem da registruješ paypal. Gold i EA Access imaš na Ebayu. Mada su cene svuda tu negde. Ja sam u martu na bekom popustu na xbox storu uzeo Gold 12m za 36.99 USD.

Ovo je bas povoljno, bravo!

PS AC Syndicate je sada besplatan uz Gold.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Panasonic Eneloop AA baterije (2 komada) od 2500mAh, jel 1200din ok cena?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ima one ikeine od 2450 za oko 850 dinara, 4 komada. Uzeo sam ih skoro, dobro rade. :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Da, Ladda 2450mah, 4 komada za 899. :)

Uzmi te Ladda, kažu da su odlične, čak kažu da su samo rebrendirane Eneloop.

Još kada bi bilo Ikee u NS-u.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Valjda imaju prodajni centar u NS? Znam da u Nišu imaju od skora, pa može da se naruči. :) Dostava se plaća, ali ako se kupuje još nešto, isplati se.

Pa moze da naruci i iz BG ne? :)

Pa da, naručuje se iz BG-a, ali dostavljaju u njihov centar u NS. Jeftinije nego da se naruči na kućnu adresu. :)

Za xbox je najbolja varijanta charge&play kit. Jeste malo skuplja varijanta ali su Li-Ion baterije, traju nenormalno dugo a kad ti zafali prikačiš kabl i nastaviš da cepaš. Nema vađenja menjanja, punjača itd. To je dugoročna investicija i potpuno isplativa.

Uh, meni je nezgodno jer bi mi trebalo cetiri komada. Koja je cena?

Razmišljam da kupim Xbox One X. Do sada nisam imao iskustva sa Xbox-om. Šta trebam da znam? Kako se pokazao One X, da li se kvari, kakva je servisna mreža kod nas?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Razmišljam da kupim Xbox One X. Do sada nisam imao iskustva sa Xbox-om. Šta trebam da znam? Kako se pokazao One X, da li se kvari, kakva je servisna mreža kod nas?

Ja sam ga kupio sredinom januara i radi kao sat. Na čuje se za razliku od one S sa kojim su ljudi imali problema oko klepetanja ventilatora. Ali ako nemaš 4K HDR TV ili monitor i nemaš nameru da ga kupuješ onda ti je One S bolji izbor.

Ja sam ga kupio sredinom januara i radi kao sat. Na čuje se za razliku od one S sa kojim su ljudi imali problema oko klepetanja ventilatora. Ali ako nemaš 4K HDR TV ili monitor i nemaš nameru da ga kupuješ onda ti je One S bolji izbor.

Imam 4k HDR tv zato i razmišljam da uzmem X

Poslato sa Huawei P10 Lite uz pomoć Tapatoka

Ja sam kupio krajem decambra. Nisam ga koristio pa prodao. Problem je bio backlog na ps4 pro i switch. :)
Ono malo sto sam koristio je bilo perfektno. Brzo veoma. Jedini prob je bilo na Fallout 4 ali to su bugovi od igre. Bethseda je to.

Msm da cu za koji dan opet da kupim. Izlaze neke igre koje me zanimaju a i nedostaje mi njihov joypad. Ocistio sam backlog skoro ceo. Mada jos nisam odlucio 100%.
Next gen izlaze novembar 2020. Tako da imamo oko 2 godine jos sa ovom generacijom.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Imam 4k HDR tv zato i razmišljam da uzmem X

Xbox One S takođe podržava HDR i ima 4k upscale, pa čisto da znaš da nisi na gubitku sa tim. Tu oštrinu u 1:1 odnosu piksela ćeš videti u početku i kasnije je nećeš ni primećivati. Ta prednost kada se primeti se vidi kada si baš blizu ekrana, i više bi značila da je tipa monitor umesto televizora jer bi pri svakom igranju sedeo dosta bliže. Ono što je kod X system seller su perfomanse u odnosu na obični model.

Ukoliko ti je konzola glavna platforma za igranje, X je logična investicija kod MS-a kao najjače rešenje do neke naredne za par godina. Ako pak nisi preterano zahtevan korisnik, S je i više nego dovoljan, a za tu razliku u ceni možeš da prebaciš na igre ili neki pretplatni servis poput Live-a i Game Pass-a.

Oduševljen sam šta su (i kako) prikazali na E3, drago mi je što nisam prodao svoj One, a kako X-u već lagano cena ide na dole (sad je već 399) izgleda da ću u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* preći na middleGen. I dalje me onaj interfejs nervira, još se nisam navikao.

Koja muka će te na to naterati? :p
I dalje će im selekcija novijih igara biti mala za razliku od konkurencije . Jedino cross platform i back.comp. Vaše situaciju...

Prosto, ima ljudi koji na PlayStation-u žele da odigraju tek po koju ekskluzivu tako što će iznajmiti PS par puta godišnje, dok za najbolje igranje multiplatformskih igara biraju najjaču konzolu na tržištu.

Kako stoji podrska Xbox-a za starije igre, pre svega mislim na xbox clasic i xbox 360 naslove ? Nesto sam cuo da je dosta ubaciti CD od starije igre i ona ce automacki raditi na xbox one. Da li sam ja to dobro razumeo ?

Da, dobro si razumeo.

Vrh Dno