shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Ja uzeo danas elite joypad. Još se navikavam, ali sam za sada zadovoljan.
E ja sam to planirao isto. Ali je pred NG postalo jako retko naci elite po americi. Suska se da MS izbacuje 2.0v pa sam zato odustao.Ja uzeo danas elite joypad. Još se navikavam, ali sam za sada zadovoljan.
Fina prica, ali Sony ima sve to i mnogo, mnogo vise.
Napravi US nalog. Adresu stavi neku državu US koja je tax free. Nađi adresu nekog hotela u gradu Wilmington u Delaveru (Delaver je jedna od 5 država koja je tax free) . Rade kartice ali preporučujem da registruješ paypal. Gold i EA Access imaš na Ebayu. Mada su cene svuda tu negde. Ja sam u martu na bekom popustu na xbox storu uzeo Gold 12m za 36.99 USD.Pozdrav, razmisljam da kupim Xbox One S 1 TB Bundle sa Shadow of War za 255e. To sam nasao na KP. Da li je to dobra cena? Takodje me zanima kako da napravim taj Xbox Live nalog, trazio sam nesto po forumima, al konkretni odgovor nemam. Da li da napravim US ili UK nalog? Da li rade nase kartice za placanje? Ja imam iz OTP banke i bez problema kupujem na Steam-u i Origin-u. Gde da nadjem najjeftiniji Gold, Game Pass i EA Access? Verovatno je sve ovo vec neko pitao i mozda dobio odgovore, al nisam uspeo da se snadjem da nadjem, pa se unapred izvinjavam ako pitam duplo.
Napravi US nalog. Adresu stavi neku državu US koja je tax free. Nađi adresu nekog hotela u gradu Wilmington u Delaveru (Delaver je jedna od 5 država koja je tax free) . Rade kartice ali preporučujem da registruješ paypal. Gold i EA Access imaš na Ebayu. Mada su cene svuda tu negde. Ja sam u martu na bekom popustu na xbox storu uzeo Gold 12m za 36.99 USD.
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Punjive?Ima one ikeine od 2450 za oko 850 dinara, 4 komada. Uzeo sam ih skoro, dobro rade.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Ja sam plaćao 30€ po packu.Uh, meni je nezgodno jer bi mi trebalo cetiri komada. Koja je cena?
Ja sam ga kupio sredinom januara i radi kao sat. Na čuje se za razliku od one S sa kojim su ljudi imali problema oko klepetanja ventilatora. Ali ako nemaš 4K HDR TV ili monitor i nemaš nameru da ga kupuješ onda ti je One S bolji izbor.Razmišljam da kupim Xbox One X. Do sada nisam imao iskustva sa Xbox-om. Šta trebam da znam? Kako se pokazao One X, da li se kvari, kakva je servisna mreža kod nas?
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Imam 4k HDR tv zato i razmišljam da uzmem XJa sam ga kupio sredinom januara i radi kao sat. Na čuje se za razliku od one S sa kojim su ljudi imali problema oko klepetanja ventilatora. Ali ako nemaš 4K HDR TV ili monitor i nemaš nameru da ga kupuješ onda ti je One S bolji izbor.
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Ja sam kupio krajem decambra. Nisam ga koristio pa prodao. Problem je bio backlog na ps4 pro i switch.Razmišljam da kupim Xbox One X. Do sada nisam imao iskustva sa Xbox-om. Šta trebam da znam? Kako se pokazao One X, da li se kvari, kakva je servisna mreža kod nas?
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Onda nema šta da razmišljaš. Svaka preporuka.Imam 4k HDR tv zato i razmišljam da uzmem X
Poslato sa Huawei P10 Lite uz pomoć Tapatoka
Imam 4k HDR tv zato i razmišljam da uzmem X
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari