Šta je novo?

Xbox nov ili star - pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

1van

Cenjen
Učlanjen(a)
08.09.2010
Poena
154
Pozdrav, sutra mi stize "novi" xbox 360 koji sam narucio od jednog coveka koji prodaje privatno konzole, koga ja uopste neznam. Inace to je Xbox 360 Elite od 250 gb Beo, nema igara sa jednim je joypad-om, flesovan ce biti. Pa me interesuje sada, kako cu ja da prepoznam xbox da li je uopste koriscen, da li je najnovija verzija (pitam ovo posto neznam da li su svi isti xbox 360 elite, bez obzira na godinu proizvodnje)? i da li je mnogo 265 eura za tako nesto?

Ako se korishcen i nekorishcen X360 uopshte ne razlikuju, shto ti je bitno da li je korishcen ? :d

I ne razumem kakav je to beli Elite, pa oni su se od obichnog Xboxa samo po boji i razlikovali :d Elite mora da bude crn, i 250GB je poslednja verzija koja se prodavala pre slima, poceli su da se prodaju u Oktobru proshle godine i vishe se ne proizvode, nazad cesh na nalepnici videti datum proizvodnje...

Lol, Elite model, beli. :D Bas si se dobro informisao. Ti ces dobiti onaj Premium model sa novih HDD-om i ima da ti RROD-uje posle 2 meseca. :D TO je ona verzija sa losijim plocama, Falcon, tako nesto.
Vracaj to odma.

Kupi od proverenog prodavca.
Samo novo, nista polovno.

Ako ti je prodavac rekao da je Elite model beli i da ti to šalje onda postojo mogućnost da pokušava da te prevari.
Takodje se uz konzolu dobijaju igre. Zavisno od pakovanja to će biti drugačije igre. Mislim da su Lego Batman i Pure u poslednjem paketu Elite pakertu.

265e nije mnogo za novu Elite (Jasper verziju) flešovanu konzolu. Za belu konzolu sa 250gb hdd-om bez igara jeste mnogo.

Pod hitno ti zovi tog lika i raspitaj se tačno šta ti je poslao. Ako nije sve kako smo opisali onda nemoj da prihvatiš paket.

Nije. Periša je poslovao sa mnogima, ja korektnijeg prodavca nisam video

Ako nije dogovoreno drugacije trebalo bi da si dobio 2 joypada i ff 13 igru (originalnu naravno). piratska igra je samo poklon, ali ne treba je smatrati delom paketa i dobrom ponudom.

inace od pekise je konzole kupilo pola foruma. mislim da niko nije lose prosao i da je sve uvek bilo korektno.

+10 za Perisu :)

trazi ga, showman
Nema ga vise na forumu, driver ga oterao svojim izlaganjima.

Ako nije dogovoreno drugacije trebalo bi da si dobio 2 joypada i ff 13 igru (originalnu naravno). piratska igra je samo poklon, ali ne treba je smatrati delom paketa i dobrom ponudom.

inace od pekise je konzole kupilo pola foruma. mislim da niko nije lose prosao i da je sve uvek bilo korektno.

Izgleda da je stvarno trebalo da dobijem jos 1 jopad i FF igru ...

Ali ne krivim coveka ako je skinuo to sa cene posto zaista neznam koliko se krece xbox ovaj paket sa 2 joypada i original igricom.

Poslednja izmena:
Izgleda da je stvarno trebalo da dobijem jos 1 jopad i FF igru ...

Ali ne krivim coveka ako je skinuo to sa cene posto zaista neznam koliko se krece xbox ovaj paket sa 2 joypada i original igricom.

pa zato sam i napisao "ako nije dogovoreno drugacije". Raspitao sam se o cenama samo kada sam kupovao za sebe xbox i od tada nista. Na xbr vidim u oglasu da stoji samo ff13 bundle. To bi trebalo da znaci da je komplet pakovanje. Iz iskustva sa pekijem znam da prilikom kontakta detaljno napise kakva je ponuda i da tako i bude na kraju.

Nekoliko ljudi me pozvalo telefonom i reklo da je neki padobranac na Benchmark forumu nesto pisao ...
@Cvijo 92
Ako mozes da me sada nazoves.Evo pored telefona sam. Zelim da te cujem!

Jel ovu laz i ovaj bezobrazluk koji si napravio licno necu da oprostim.Ne zbog tebe ti si neki pacijent kome ja smetam iz nekog razloga,nego zbog ogromnog broja ljudi koji su saradjivali sa mnom i oni sami znaju da je sve uvek bilo savrseno.

No na ovakve gluposti necu ni da pisem duzi post.Jedva cekam da me pozoves(sto znam da se nece desiti,ali ljudski je nadati se) ali nekako vec cemo se videti.

Administraciji se izvinjavam sto uopste o ovakvim stvarima moram da postujem,ali neka me razumeju.

Hvala

Ma, sta se nerviras.
Vidis da je lik napravio nalog, ostavio par glupih komentara u par tema i isprozivao te :).

a po cemu vidis da je falcon ploca kada je otvoris?
ne branim lika nego em zanima da i ja proverim

Ne preporucujem vam perisu - pekisu uopste je vara ljude. Ja sam se mnogo iznervirao, a sada nema ga da se javlja, uopste na moj broj...

Oho za ovo nisam znao, moracu da rastavim moj xbox da proverim dal je falcon :d
Cvijo ne znam sta da kazem posto sam nedavno i ja pazario 360 od perise mada sam ja sve dobio kao sto je trebalo(islo sa bundleom), zaista ne mogu da verujem da je tebe tako izradio.

Perisa, Perisa, prevarantu ! :p :D
Video sam da ovaj 92 seje po forumu komentare a la Syma.

a po cemu vidis da je falcon ploca kada je otvoris?
ne branim lika nego em zanima da i ja proverim

bilo je vec ranije..

xbox-360-falcon-jasper.jpg

Ma to je kutija. Po tome je ok, ali ovaj lik tvrdi da perisa stavlja falcon ploce u jasper kuciste pa me zanima kako cu da prepoznam po samoj ploci kada vec rastavim xbox.

Takodje bih voleo da cujem da li su se ova dvojica culi telefonom i raspravili sta imaju i do kog su zakljucka dosli. Ovo je veoma ozbiljna optuzba i svi kupci bi trebalo da znaju da li je tacna.

Ma to je kutija. Po tome je ok, ali ovaj lik tvrdi da perisa stavlja falcon ploce u jasper kuciste pa me zanima kako cu da prepoznam po samoj ploci kada vec rastavim xbox.

Takodje bih voleo da cujem da li su se ova dvojica culi telefonom i raspravili sta imaju i do kog su zakljucka dosli. Ovo je veoma ozbiljna optuzba i svi kupci bi trebalo da znaju da li je tacna.

Sta bre raspravili,pa situacija ne postoji,lik je dosao ovde da bi kao nesto mene sjebao,napisao 4 retardirana posta i u jednom od njih ugurao totalnu glupost.
Najvise bi voleo kada bi on dosao i napisao ovde nesto vise od one prozivke koju je izmislio.Voleo bi i da me nazove ali nema zasto posto verovatno nikad nije imao nikakvih kontakata sa mnom.

Voleo bi kada bi po IP adresi mogla da se zna lokacija,zivo me zanima koji od new wave *****a ima nesto protiv mene.

Takodje bi voleo i da administracija na neki nacin baci oko na prethodni post od onog lika kao i na sve ostale i da sama zakljuci svrhu njegovog bivstvovanja na forumu.

Edit : Pretpostavljam da je admin deo vec reagovao,thanks.:)

Poslednja izmena:
Show_Man: Definitivno si u pravu tu nema dileme, verovatno bi te dosad vec nazvao da je imao uopste neke veze sa tobom, ko zna ko je njega zeznuo i dal ga je uopste zeznuo?

Show Man, pa zar se nisi posvadjao sa pola foruma, a sada jos pises po njemu, videces ti uskoro, ovo nije pretnja vec upozorenje ...

Nemozes da se igras sa nasim mozgovima ovde, i ako si ih pola prevario trebaju da znaju ...

Svi oni misle da si ti dobar da nisi prevarant epa treba drukcijeg da te upoznaju.

Ono sto si mi ti uradio sa xbox-om ne moze da se oprosti, mene si prevario, i zato sam dosao na ovaj forum da javim svima da ne kupuju od tebe Perisa - Pekisa i koj zna koji si sve.

A sto se ne javljas na fon to je druga prica, uskoro cu da dodjem kod tebe i licno cu da ti vratim konzolu..

Pa sad oni koji misle da si dobar normalno da ce da te podrzavaju, kako bi i ostali pomislili da si dobar.

Poludeo sam kad sam saznao za koliko novca si me prevario, ali vec je kasno.

Ovo se cine kao neke prozivke ali nisu, i nemojte da ga branite uopste, ovo sto je uradjeno ne moze biti ispravljeno !!!!

EEj pa i ja da sam toliki ***** pa sto sam uzeo od tebe, nego to je u pocetku bila sreca, "liiiii brate dobio sam nov xbox gle sto je dobar" kad posle nekog vremena puknes kada saznas da te je prevario.

Ja zivim blizu beograda ako bas hoces da znas, a pravis se lud neznas kao ko sam!!!

Kada si ti kupio xbox od perise?U skoije vreme?

Show Man, pa zar se nisi posvadjao sa pola foruma, a sada jos pises po njemu, videces ti uskoro, ovo nije pretnja vec upozorenje ...

Nemozes da se igras sa nasim mozgovima ovde, i ako si ih pola prevario trebaju da znaju ...

Svi oni misle da si ti dobar da nisi prevarant epa treba drukcijeg da te upoznaju.

Ono sto si mi ti uradio sa xbox-om ne moze da se oprosti, mene si prevario, i zato sam dosao na ovaj forum da javim svima da ne kupuju od tebe Perisa - Pekisa i koj zna koji si sve.

A sto se ne javljas na fon to je druga prica, uskoro cu da dodjem kod tebe i licno cu da ti vratim konzolu..

Pa sad oni koji misle da si dobar normalno da ce da te podrzavaju, kako bi i ostali pomislili da si dobar.

Poludeo sam kad sam saznao za koliko novca si me prevario, ali vec je kasno.

Ovo se cine kao neke prozivke ali nisu, i nemojte da ga branite uopste, ovo sto je uradjeno ne moze biti ispravljeno !!!!

EEj pa i ja da sam toliki ***** pa sto sam uzeo od tebe, nego to je u pocetku bila sreca, "liiiii brate dobio sam nov xbox gle sto je dobar" kad posle nekog vremena puknes kada saznas da te je prevario.

Ja zivim blizu beograda ako bas hoces da znas, a pravis se lud neznas kao ko sam!!!

Evo ovako !

1. Lazes !
2. Ti znas da taj XBOX o kome pricas ne postoji i da me nikada nisi nazvao i da se nikada nismo culi i da si ovde zato sto se bavis necim slicnim.
3. Hoces da mi posaljes tvoj telefon da te pozovem ,ostavis adresu ili nesto slicno ?
4. Hoces da me sada nazoves vec jednom a ne da lazes ljude,da li treba da stavim na forum moj broj telefona i da snimam razgovor kojeg znam da nece biti?
5. Nemas ni ime ni prezime,niti imas neku istoriju sa mnom...

ali zbog ovoga cemo imati par zajednickih razgovora kada jednom saznam ko si.

Momci sa foruma znaju i sami da je uvek sve bilo savrseno,tako da si brale moj ovim samo napravio stetu sebi.
Vidimo se !

Poslednja izmena:
Ne znam sto se uopste i nerviras? Pa ja prvi kad prodajem nesto polovno insistiram da kupac odmah sve proveri posto nema garancije :D Kad ja kupujem onda sam uvek sve proverim... Ako se nesto ne slaze onda ni ne dodje do kupovine... Necu nikad posle da se zalim sto sam platio previse... Video sam sta kupujem...

Zato opusteno... Ako mi nekada bude trebao X360 zvacu te posto vidim da te preporucuju ljudi sa foruma... Naravno da cu proveriti... Mislim da je takav stav svih normalnih ljudi...

Da je on imao neke argumente, napisao bi ih do sada... Verovatno pokusava da te ocrni, ali time samo sebi cini losu uslugu... Oni koje ce pridobiti na taj nacin su najproblematicniji kupci :D

Ocigledno je da lik zeza.
Jos je upucen u to da si "se posvadjao sa pola foruma" :D.

Ne znam sto se uopste i nerviras? Pa ja prvi kad prodajem nesto polovno insistiram da kupac odmah sve proveri posto nema garancije :D Kad ja kupujem onda sam uvek sve proverim... Ako se nesto ne slaze onda ni ne dodje do kupovine... Necu nikad posle da se zalim sto sam platio previse... Video sam sta kupujem...

Zato opusteno... Ako mi nekada bude trebao X360 zvacu te posto vidim da te preporucuju ljudi sa foruma... Naravno da cu proveriti... Mislim da je takav stav svih normalnih ljudi...

Da je on imao neke argumente, napisao bi ih do sada... Verovatno pokusava da te ocrni, ali time samo sebi cini losu uslugu... Oni koje ce pridobiti na taj nacin su najproblematicniji kupci :D

Ma prica o xboxovima mi je nebitna.Ne volim sto me kalja.Ja na ovaj forum nisam dolazio ceo zivot "poslovno",nego iz licnog zadovoljstva a sticajem okolnosti sam imao prilike da se "druzim" sa nekim clanovima foruma.:) Niti koga hocu da pridobijem niti ocekujem neki marketing bilo sta.Ja sam uvek bio prosecan user koji posuje svoj stav o necemu,nikada nista vise od toga( iako je neke iritirao moj stav,al dobro ).:D

Ocigledno je da lik zeza.
Jos je upucen u to da si "se posvadjao sa pola foruma" :D.

:D
Sa nekima sam imao razlicite ideologije gejminga,ali ni sa kim se nisam posvadjao.
Osim od sada sa cvijom 92 .:d

Poslednja izmena:
Zasto ovaj mali nije banovan ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno