Šta je novo?

Xbox nov ili star - pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da cu proveriti... Mislim da je takav stav svih normalnih ljudi...

Nararvno da bi i ja proverio da sam imao priliku ali, covek je iz sabca(perisa) i poslao mi je kutiju kurirskom sluzbom pa sam tako prezeo xbox.Narararno mogao je da mi posalje i kutiju cigala i da ja to uzmem da ni ne znam sta je unutra ali, covek je maximalno korektan bio prema meni.Narararvno da bi voleo da vidim svakaoga sa kim trgujem i da popijemo nesto ali eto nije bila prilika, nadam se drugi put.
Inace i ja mislim da cvijo nije obmanjen(bar ne od strane perise).

Zasto ovaj mali nije banovan ?

Na osnovu cega? Nisam primetio da je uradio nesto protiv pravilno?osim sto je verovatno napao show mena bez razloga(mada to jos nije utvrdjeno ali verujem da je tako).

Poslednja izmena:
Nararvno da bi i ja proverio da sam imao priliku ali, covek je iz sabca(perisa) i poslao mi je kutiju kurirskom sluzbom pa sam tako prezeo xbox.

U principu, ja vise volim licno :D Sabac mi nije daleko... Lako bih otisao tamo, a i verujem da on cesto dolazi za BG... Sem ako nije hitno nikad ne saljem postom... Ima prica i o pregazenim paketima i slicno... U svakom slucaju, da on vara ljude saznalo bi se veoma brzo... Dovoljno je jednog da zezne i on ce odmah da digne dreku :D A na stranu sto na svakom paketu pise ko je posiljalac pa lako mozes i da ga nadjes...

Peco, probaj da se ne nerviras jer je ocigledno samo provokacija, a ako je neko i dalje sumnjicav, postoji nacin da proverite i bez otvaranja kutije i gledanja nalepnice, uz pomoc konektora za napajanje.

identifying_s300.jpg

Ja razumem da je ovo srbija i da su svi oprezni jer su bili prevareni nekad u zivotu bar jednom, ali upotrebite logiku, i google ako ste paranoicni. .

Sad je tesko brisati postove, jer je dosta ljudi okacilo i korisne stvari, a nadam se da kolega Show Man nece imati nista protiv da ostavim postove u ovoj temi. Stvar je razjasnjena, nadam se.

Za svako buduce napadanje bez argumenata i pretnje, bice banova. Ovo nije mesto za takve stvari.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno