Show Man, pa zar se nisi posvadjao sa pola foruma, a sada jos pises po njemu, videces ti uskoro, ovo nije pretnja vec upozorenje ...
Nemozes da se igras sa nasim mozgovima ovde, i ako si ih pola prevario trebaju da znaju ...
Svi oni misle da si ti dobar da nisi prevarant epa treba drukcijeg da te upoznaju.
Ono sto si mi ti uradio sa xbox-om ne moze da se oprosti, mene si prevario, i zato sam dosao na ovaj forum da javim svima da ne kupuju od tebe Perisa - Pekisa i koj zna koji si sve.
A sto se ne javljas na fon to je druga prica, uskoro cu da dodjem kod tebe i licno cu da ti vratim konzolu..
Pa sad oni koji misle da si dobar normalno da ce da te podrzavaju, kako bi i ostali pomislili da si dobar.
Poludeo sam kad sam saznao za koliko novca si me prevario, ali vec je kasno.
Ovo se cine kao neke prozivke ali nisu, i nemojte da ga branite uopste, ovo sto je uradjeno ne moze biti ispravljeno !!!!
EEj pa i ja da sam toliki ***** pa sto sam uzeo od tebe, nego to je u pocetku bila sreca, "liiiii brate dobio sam nov xbox gle sto je dobar" kad posle nekog vremena puknes kada saznas da te je prevario.
Ja zivim blizu beograda ako bas hoces da znas, a pravis se lud neznas kao ko sam!!!