padawan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.12.2003
- Poena
- 720
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 3700x & AMD Wraith Prism RGB
- Matična ploča
- MPG X570 Gaming Plus
- RAM
- 32 GB Kingston Fury RGB
- GPU
- Sapphire Radeon RX6800 16GB
- Storage
- SSD 512 + 2TB Kingston MV2
- Zvuk
- Logitech G560 RGB
- PSU
- FSP HYPER K PRO 700W 80 Plus
- Kućište
- MSI Mag Forge 100R RGB
- Monitor
- HP x24x 24"
- Miš & tastatura
- Razer's Basilisk V3 + Huntsman Mini
- Laptop
- Corporate's Lenovo Thinkpad
- Tablet
- Ipad Pro 12.9 M1
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy A52s
- Pametni uređaji
- Samsung Galaxy Watch 4
- Pristup internetu
- Optički internet
Da, ali Dusane ovde se prica o igranju kompetativnih fps igara. Ukoceno igranje na PC-ju je neuporedivo preciznije i ozbiljnije od zezanja sa dzojpedom. To je jednostavna cinjenica, koju moze da opovrgne samo neko ko nije nikada u zivotu igrao ozbiljnije neki FPS na PC-ju. Dakle pricam o igranju Quake, UT ili CS-a u ono vreme, ili sta vec sada igraju mladi (BC2 etc). Mozes donekle da se naviknes na dzojped, ali u odnosu na misa osecaj ce uvek biti ogranicavajuci. Na PC-ju igraci dele headshotove sa pola kilometra i gadjaju u "piksel" kao od sale. Nekada je za koriscenje rail gun-a zaista bio potreban skill, sada se igranje pretvorilo u kampovanje da bi otkljucao perkove koji ce ti dati prednost nad drugim igracima... a to nije bas kul. Mislim, ja skroz postujem to da neko shvata igre kao zezanje ali takodje razumem i igrace koji zele vise kontrole u svojim rukama i dzojped je za njih samo takav hendikep. Neko igra mali fudbal sa ortacima a neko hoce da trenira i igra na velikom terenu i da se takmici u nekoj pro ligi. Iako je ista igra, ipak se dosta stvari razlikuje u samom pristupu.
Spravica je uzasno skupa, i uz to postoje problemi sa frejmrejtom kao sto je rekao kuzma, i cinjenicom da jednostavno nije fer u odnosu na ostale igrace. Ako neko zeli da igra misem bolje resenje je da ulozi u apgrejd racunara a ne da koristi neke nenormalne adaptere poput ovoga, ili da igra one igre koje se ne oslanjaju toliko na brzinu i preciznost (kao npr gears of war za xbox koji je dosta spor i trom), i naravno sportske igre za koje su analogne kontrole dar sa neba. Ja igram na konzolama FPS-ove od 2007 godine i nisam se nikada navikao, jednostavno me nervira u multiju. Uzasno je.
Spravica je uzasno skupa, i uz to postoje problemi sa frejmrejtom kao sto je rekao kuzma, i cinjenicom da jednostavno nije fer u odnosu na ostale igrace. Ako neko zeli da igra misem bolje resenje je da ulozi u apgrejd racunara a ne da koristi neke nenormalne adaptere poput ovoga, ili da igra one igre koje se ne oslanjaju toliko na brzinu i preciznost (kao npr gears of war za xbox koji je dosta spor i trom), i naravno sportske igre za koje su analogne kontrole dar sa neba. Ja igram na konzolama FPS-ove od 2007 godine i nisam se nikada navikao, jednostavno me nervira u multiju. Uzasno je.
Poslednja izmena: