Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Osakacuje konzolu?

Da,privremeno. ;) (za nas koji koristimo hacked fw :) )

Novi update onemogucuje igranje piratskih igara na konzoli. Tako da ako ih igrate, mozda bi bilo dobro da ne instalirate novi update. :)

Doakali su nam. :D

E, da, sa ovim updateom se omogucava konzoli da cita novi format diskova ( ili tako sta), koji koriste vise prostora na disku. Do sad se koristilo 6,8 gb-a.

Poslednja izmena:
Cek, el to znaci ako hoces da igras igre koje budu izlazile moras da radis update a ako to uradis nema igranja pirata=ponovo fles konzole???
Je*em mu sunce pa ja je flesovao nema 20 dana...

Da, upravo to, ali proci ce jos neko vreme dok se update pojavi na igrama a do tada ce se vec naci neko resenje, nadam se. :D

A kada se pojavi taj update uz neku igru,bicemo osudjeni da ga instaliramo...

A kada se pojavi taj update uz neku igru,bicemo osudjeni da ga instaliramo...

Pa i ne bas. Ako instaliras update shebace ti fw pa neces igrati nijednu igru, ukljucujuci i tu koju si hteo. Ako ne instaliras, neces moci da igras samo tu igru.
Matematika je jasna.

Donosi i revolucionarni "stand by" mod, naime posle 6 sati neakivnosti konzola se sama iskljuci. :D

6 sati standby mod postoji ihahahaj. Ono sto donosi novi dash update je 1h standby.

e jel postoji sansa da na cipovanom xboxu igram online da se odreknem piratskih igara,ocu samo online,nisam se nijednom prikljucio na xboxlive (i koliko se placa online)?sta treba da uradim?

e jel postoji sansa da na cipovanom xboxu igram online da se odreknem piratskih igara,ocu samo online,nisam se nijednom prikljucio na xboxlive (i koliko se placa online)?sta treba da uradim?

Naravno, ali sacekaj par nedelja da se iskristalise situacija oko poslednjeg updata. Kosta 1.800 dinara 3 meseca ili 50 evra godinu dana. I ne moras da se odrices pirata, nije ti to sony. :D

Izvinjavam se, ali jel moze neko da mi da link za predposlednji update. Trazi mi drugar, a ja sam izbrisao. Na MS sajtu je samo poslednji. Onaj sto ne valja. :D

Hvala unapred!

Hvala! Poslao sam mu, pa neka se zeza.

P.S. Ali ovo je 13146 sto si mi dao.

Poslednja izmena:
Procitah na ovde na forumu da xbox prepoznaje usb kao hard disk. Pa sad, ja mogu da snimam igre na njemu i sve je to kul, ali ne mogu da instaliram dlc sa diska, kaze da ubacim hdd. I da, jos jedna stvar, imam neispravan hdd za box pa me zanima da li to vredi popravljati?

Jel ima nekog pomaka za nas koji smo greškom skinuli poslednju update

TeamJungle:
LT 1.9 for Sammy,Benq and Phat Liteon released within 24 hours!
55 minutes ago

Ovaj FW ima podrsku za najnoviji dashboard 13146

Ako nekoga zanima flesovanje nek mi baci pm.

Poslednja izmena:
Koja je sad procedura za taj FW? Jel se prvo odradi update pa reflash?

Ubacio sam LT 1.9 i sve radi ok.

Jel ima neka igra u novom formatu diska da probam?

Cao narode :)

Pozajmio sam od brata,x box slim,koliko sam video ima LiteOn 0225 drajv,da li moze ovo cudo uopste da se flesne da cita sve zivo?

Sta mi treba?Citam nesto po forumima i svi se zale da ne moze ili da nije jos izasao update?

:(

Cao narode :)

Pozajmio sam od brata,x box slim,koliko sam video ima LiteOn 0225 drajv,da li moze ovo cudo uopste da se flesne da cita sve zivo?

Sta mi treba?Citam nesto po forumima i svi se zale da ne moze ili da nije jos izasao update?

:(

Taj model za sada jos uvek ne moze da se flesuje!!!

Nisam ni video cenu, samo mi se mnogo svidja. Luda stvar. Zamisli u multiju, kako bi pogadjao protivnike koji igraju preko dzojstika. Ajde za multi, ali kako bi uzivao u pucacinama i u singlu. Stvarno mi je po neki put smaranje da igram FPS na dzojstiku.

Posto mi uskoro stize Xbox 360,a pri tom nikad nisam pratio teme o konzolama dali bi mi neko preporucio koje igre treba da probam obavezno,a da one nisu izasle za PC!

Najlakse je da google-as xbox 360 ekskluzive i taman vidis opise i ocene, uz naravno Halo, Forza i Gears of War serijale, Ninja Gaiden, Alan Wake, Kameo...

Nazad
Vrh Dno