Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Ni adaptera niti polovnog, ova drzava samo novo po 10x sqpljim cenama.
Idem da se ubijem.

Nisam se susreo sa ovom konzolom do sada, a obilazim neke oglase pa me interesuje da li je moguce i kako da poznam da li je jasper ploca ili ne?

Momci imam jednu xbox live karticu od 3 meseca i voljan sam da se oprostim od nje za 1800din, pa ako ste zainteresovani vi pustite pm... (Izvinjavam se moderatorima ako krsim pravila foruma)

Da, prilicno sam siguran da krsis. Idi na xboxrepublika forum, tamo mozes odmah da postavis oglas i sigurno ima vise potencijalnih musterija.

E hvala na informaciji...

ne mora...moze i
12v...16.5;5v...1a

Nemoj da dajes dezinformacije. To nije za jasper verziju konzole.

23kq9i0.jpg

Strašno, sad su našli da guše pirateriju na "kutiji" kada je na vrhuncu! :p Izgleda će do kraja godine da se pojave JTAG Jasper-i, hakeri neće sedeti skrštenih ruku :)
posto planiraju da trenutnu konzolu guraju jos dobrih 3godine,mislim da su spremni da se bore ostro protiv piraterije

Izasao LT za slim :D Konacno da se i mi sa xbox360s malo poradujemo.

E sada ko to moze da mi uradi u Bg neka se javi na PM (modovi neka obrisu ako je ovo zabranjeno)

Evo samo da se pohvalim.....uspeo sam da RE-flesujem drajv (lite on) sa 1.51 na lt+ 1.1. Sreca moja. :D

Taman sam se mislio kod koga da saljem, i pronadjem po netu da mi za reflash ne treba nikakva oprema, samo sata kabal i napajanje preko konzole. Malo sam procitao uputstva i krenuo. Par puta mi se gasila konzola u toku procesa ( iako ne bi trebala), pogresio sam nekoliko puta oko brisanja drajva, ali za divno cudo, sve proradilo.

Zamisli kad u Krusevcu traze 100 evra za flash. Pa ja celu konzolu ne mogu da prodam za te pare.

Nego jel vam se desavalo da vam pucaju Verbatim DL DVD pri rezanju sa ovim novijim rezacima ?
Godinama sam imao Pioneer (dal 112 model) i od 100 DL diskova samo 2 su pukla, ovaj novi LG mi je od 15 sjebao vec 3 kom, nervira me. Da ga reklamiram ?

Svi koji re flashujete: cuvajte one dummy fajlove. Mislim da ce biti potrebni kad se pojavi neki novi lt flash. Jer koliko sam cuo, ne moze da se citaju podaci iz lt+ flasha.

Najbolje da imate orginalne kljuceve, ali to je ko zna gde. Ako ih cuva onaj ko je prvi radio flash.

Mislim da je do diskova, ja sam pre neki dan uzeo 3 komada i sva tri su mi pukla negde na prvoj trećini.

Nego jel vam se desavalo da vam pucaju Verbatim DL DVD pri rezanju sa ovim novijim rezacima ?
Godinama sam imao Pioneer (dal 112 model) i od 100 DL diskova samo 2 su pukla, ovaj novi LG mi je od 15 sjebao vec 3 kom, nervira me. Da ga reklamiram ?

Verovatno su diskovi... Sve su losiji... U svakom slucaju, skini neki od programa koji proveravaju kvalitet zapisa pa ces videti po broju gresaka da li je do rezaca... Takodje, probaj i sa manjom brzinom

Verovatno su diskovi... Sve su losiji... U svakom slucaju, skini neki od programa koji proveravaju kvalitet zapisa pa ces videti po broju gresaka da li je do rezaca... Takodje, probaj i sa manjom brzinom

Koji bese program ima za proveru kvaliteta ?

Kako sada stoje stvari sa banovanjem na Live-u?? Interesuje me, jeli cesto banovanje, tj dali cesce provale da igras sa piratom?

Ljudi masovno prijavljuju da se opusteno kace sa banovanim konzolama na live. Go go go! :D

Nije bas par sati, od juce je krenula prica a ovim ljudima koje ja znam jos uvek sljaka, sto naravno ne znaci da ce jos dugo. :D Ko zna sta je u pitanju, mozda je MS hteo da navuce ljude da pokupuju gold preplate, a mozda je i neka hack prica kao i sa PSN. :D

Pojavilo se nesto novo zvano x360key a haker poznat kao c4eva kaze da ce se uskoro pojaviti i nesto bolje od ovoga. Btw, za ovaj key tvrde da ce da radi i na slim konzolama.

[YOUTUBE]PE_0B5TObx0[/YOUTUBE]

Da sam bar odradio sync profila :).

Zbog achievement-a?

Mislim da bi se to ipak lose zavrsilo, videce danas koji su nalozi bili aktivirani posle duzeg vremena i to tacno u ovom kratkom periodu kad je moglo sa banovanih konzola. Dovoljno razloga za ban i profila.

Da li neko može da mi kaže kakva je kompatibilnost novih wave 10/11 igara sa ovim poslednjim firmware-om? Interesuje me pre svega zbog igara koje u sebi poseduju onaj update koji onemogućuje igranje nekih starijih igara (valjda im preko dash-a automatski uključuje AP2.5 zaštitu), da li treba samo provlačiti igre korz ABGX pre rezanja ili samo obraćati pažnju na određene naslove poput Crysis-a 2 koji je u sebi to imao ako se ne varam...

Crysis 2 nije imao ap 2.5. Sa zadnjim LT 1.1 mozes da igras sve igre koje su vawe 10 i 11, kao i sve starije. One koje su ap 2.5 samo pre rezanja provuces kroz abgz 1.0.5.

Dragon age 2 i Crysis 2 mozes da igras i da ih samo spustih na vawe 3 ili 4 i da instaliras update. Radice na bilo kojoj konzoli. Probano. Ali ti nece raditi ap 2.5 igre. Onda moras da uradis re-flash na LT 1.1, pa ce opet sve raditi. Osim fable 3 i jos nekih igara koje moras da prerezes ali nove iso fajlove. Nemodifikovane, samo provucene kroz abgx.

Vrh Dno