ne mora...moze i
12v...16.5;5v...1a
posto planiraju da trenutnu konzolu guraju jos dobrih 3godine,mislim da su spremni da se bore ostro protiv piraterijeStrašno, sad su našli da guše pirateriju na "kutiji" kada je na vrhuncu!Izgleda će do kraja godine da se pojave JTAG Jasper-i, hakeri neće sedeti skrštenih ruku
![]()
Nego jel vam se desavalo da vam pucaju Verbatim DL DVD pri rezanju sa ovim novijim rezacima ?
Godinama sam imao Pioneer (dal 112 model) i od 100 DL diskova samo 2 su pukla, ovaj novi LG mi je od 15 sjebao vec 3 kom, nervira me. Da ga reklamiram ?
Verovatno su diskovi... Sve su losiji... U svakom slucaju, skini neki od programa koji proveravaju kvalitet zapisa pa ces videti po broju gresaka da li je do rezaca... Takodje, probaj i sa manjom brzinom
Ljudi masovno prijavljuju da se opusteno kace sa banovanim konzolama na live. Go go go!![]()
Ljudi masovno prijavljuju da se opusteno kace sa banovanim konzolama na live. Go go go!![]()
Da sam bar odradio sync profila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari