Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Bulletstorm zahteva novi update ( nisam radio ni kinect dashboard update ) , cak iako ste imali beta update , trazice vam isti...
Ima li nekoga kome radi igra , da instalirao je update a da NEMA LT+ ( imam iXtreme 1.41 + banovana konzola )

Bulletstorm zahteva novi update ( nisam radio ni kinect dashboard update ) , cak iako ste imali beta update , trazice vam isti...
Ima li nekoga kome radi igra , da instalirao je update a da NEMA LT+ ( imam iXtreme 1.41 + banovana konzola )

pa sad, imam onaj kinect apdejt i obrnuo sam taj bulletstorm, i nije mi nista trazio po pitanju apdejta.

pa sad, imam onaj kinect apdejt i obrnuo sam taj bulletstorm, i nije mi nista trazio po pitanju apdejta.

1.Nemas LT+ flash ( i koji flash ako kojim slucajem znas )?
2.Koja ti je revizija konzole?
3.Imas beta kinect sto su ljudi po forumu delili ili full kinect dashboard update?

Pozdrav ljudi da li iko zna da napravi napajanje za xbox 360 od PC napajanja?Ako neko zna neka me cimne na PM da se dogovorimo.

1.Nemas LT+ flash ( i koji flash ako kojim slucajem znas )?
2.Koja ti je revizija konzole?
3.Imas beta kinect sto su ljudi po forumu delili ili full kinect dashboard update?

imam LT+ i full kinect dashboard, stvarno nista nije trazio i morao bih da primetim da je nekakav apdejt radjen tokom igranja bulletstorm-a.

Pozdrav ljudi da li iko zna da napravi napajanje za xbox 360 od PC napajanja?Ako neko zna neka me cimne na PM da se dogovorimo.

Tu nema shta da se prepravlja, treba ti samo adapter da izvucesh struju na pravo mesto. Ja imam jedan visak, imash pm..

Hmmm izasao je Dragon Age 2 i izgleda ima ima novi dash update! A i wave 11 je vec! Sta cemo sada mi sa onim beta dashom? :)

Koliko ja vidim pise wave10. Samo ga spustimo na wave 3 i provucemo kroz abgx i to je to.

Osim ako ne trazi dash update. Onda nista. Cekamo.

Igra bi trebala da radi i ako se odradi update jer nije Ap25, ali nece raditi starije koje jesu.

Upravo tako, dragon age 2 radi ali nijedna ap25 igra vise ne radi.

Bojim se da nadolazeci Crysis 2 ne bude AP2.5 igra! A i ko zna sta ce jos patchovati na AP 2.5! Izgleda da je vreme da se flashuje drajv....

Da li mozemo mi sami da re-flashujemo drajv? Nasao sam neke klipove na you tubu kako se radi re-flash. Deluje mi veoma prosto.

ako imas sve od opreme naravno da mozes.

Care to share knowledge?

Mislio sam samo da je za prvo flesovanje potrebna posebna oprema.

ne znam te kombinacije. valjda za flash sa lt na lt+ treba nesto opreme dok za ostatak moze samo uz sata kabl. ja sam platio svoj flash.

Nista da sacekam jos da izadje jos neki flas pa da platim i ja.

Nista da sacekam jos da izadje jos neki flas pa da platim i ja.

So... instalirao si patch sa igre?

Na koji wave patchujes iste?

I koji ti je iXtreme ako nije tajna :)

Also , jel ti rade starije igre sad?

Instalirao sam najnoviji dash da bih pokrenuo dragon age 2. Patchovan na wave 3 i radi ok. iXtreme 1.51.

Radilo mi sve do sad. Sad ne mogu da pokrenem starije ap25 igre (ACB i fable3).

Hvala za info ,
update sada ne gine , ali ajde da se nadamo da nece svaka igra imati ap25 xD

pa ocekuj da ce nadolazece igre tipa crysis 2, gears of war 3 i tako ti nadrkani naslovi mozda imati ap 2.5. ali mi se sve cini da posle loseg starta zastite koja je vrlo brzo probijena da nece je vise ni stavljati. jer sta im vredi kada su svi vec odavno flesovali konzola da mogu da igraju ili neki se jos uvek slepaju na razne fore sa neta da bi igrali igre sa ap 2.5.

tako da mogu da se kladim da sledece igre nece imati nikakvu zastitu osim ako ne smisle neki novi nacin. a crysis 2 i gears of war 3 su igre na koje se vrlo lako moze ocekivati neka nova *******cija da ce biti ubacena da bi se sprecila piraterija.

***. Videcemo. Ako mi se bas igra nesto, valjda mogu i da kupim. Makar polovno.

Update

Ubacio bulletstorm i prihvatio update

Poceo je update , resetuje se konzola

Pocne nova animacija i kaze opet ako zelim da igram ovo moram da prihvatim update...
Ajde prihvatim ...
I kaze - Disc is unreadable

Sad imam polu update-ovan Xbox koji nece da se vrati u default stanje , tj kad klinkem da me vrati u dashboard , slika zabode ...

Imate neki predlog sta da se radi ?

iXtreme 1.4 i patchovana igra ppf-o-maticom na wave3

Uspeo sam da pokrenem update , izbacio sam disk i pokusao da poteram preko USB-a

Poceo je update medjutim , RROD ovao mi je sa E71

Any solutions ?

Poslednja izmena:
Cekaj vi to kazete da ni ovaj LT 1.1 FW ne moze da tera nove igre ?
Jer sam sutra hteo da saljem AKS konzolu na flashovanje.

Resenje pronadjeno , trebalo je samo da se izvadi USB posle update-a xD

Mogu da vam pustim broj od lika, flesuje konzole za 15e, sve u fulu...

Nazad
Vrh Dno