Kad budes instalirao poslednji update koji je izasao 19.01.2011 nece ti raditi ni te.
dok eufrat mozda stavrno ima lite on ali je skino vec pecovane igre sa neta pa mu zato rade.
ti si bas uporan u nesto da si ti najpametniji i da je sve tako kako ti kazes. a jel ti znas da su ljudi pokretali novi nfs i ac-b a da nemaju kod sebe lt+ a nemaju ni samsung rom nego imaju lite on. net je pun tih informacija a ti sada nasao da pametujes. i kakve veze mu ima update koji ce doci, jer i da mu se ubaci novi update to nema veze sa fw nego samo sa novom igrom koja nesto zahteva da bi radila a ako su njemu igre ranije radile nevidim razlog zasto mu i dalje nebi radile.
Sve je kao sto sam rekao. Ako je net prepun informacija kao sto kazes predlazem ti da ga malo vise koristis a manje budes tvrdoglav.
Nemam vise ni snage ni volje da se rapravljamo posto si jako neozbiljan...
a evo na ovom linku imas informacije oko novog update pa procitaj pa onda nesto pricaj.
http://majornelson.com/archive/2011/01/18/xbox-live-and-xbox-com-updates-this-week.aspx
ja jesam tvrdoglav a konzolu imam dovoljno dugo da je poznajem u dusu i znam kako radi a znam i ponesto vise o svemu sto se dogadja sa igrama i svime ostalim vezano za konzolu, dashboard, update i tako slicno.
Smallville, smanji doživljaj. Ljudi su ti već odgovorili šta su imali.
Evo da potvrdim ako nekoga zanima: moze da se igraju ap2.5 igre i bez LT+ flasha na lite on drajvovima, ako se ne instalira novi dash sa diska ili sa update-a sa neta. Nisam vas bas ispratio sta ste pisali, ali ja igram sve igre sa 1.51. Samo sam ubacio neki beta dash i to je to. I onda ne mora da se ubaci onaj sa diska.
Evo da potvrdim ako nekoga zanima: moze da se igraju ap2.5 igre i bez LT+ flasha na lite on drajvovima, ako se ne instalira novi dash sa diska ili sa update-a sa neta. Nisam vas bas ispratio sta ste pisali, ali ja igram sve igre sa 1.51. Samo sam ubacio neki beta dash i to je to. I onda ne mora da se ubaci onaj sa diska.
i AC brotherhood ?
i AC brotherhood ?
šta je sa test driveom, da li je on AP 2.5, jel igra to neko uopšte?
ja hoću da skinem pa da znam jel 2.5 ili nije.
BTW Jel može neko na PM da mi se javi oko flashovanja na taj LT + a da je iz NS-a naravno?
Arcade sa benq drajvom - kod mene i imam taj neki beta dash što sam sam stavljao. nisam imao vremena(čitaj $, €) nikako da ga nosim na flashovanje a evo sad ga imam![]()
mislio je verovatno na Jtag konzolu, da pusta ISO sa HDDa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari