Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Ništa od toga pošto iovako ne idem na live :d :d

Docice ti update na disku vrlo brzo, ne brini. Moraces da imas LT+ pre ili kasnije bez obzira da li ides na live, osim opet ponavljam ako imas Samsung, a posto nemas...

koliko ja znam ljudi su i ranije igrali halo reach i mw2 pre nego sto se uopste znalo da postoji ap 2.5, doduse neki su propustali kroz abgx iz navedenih raloga zato sto su hteli on line da pikaju dok neki su kao sto je momak reko raspakujes narezes i igras. jer opet napominjem nije svima bitno on line igranje. nekome je to eto malo da se razonodi ili ubije vreme kada je slobodan ili da raspali sa prijateljima u kuci. nije svako se rodio sa netom pa da od njega mora da zavisi. jer ako je nesto dato da je dzaba ne mora se to maximalno iskoristiti u fazonu daj pa dok traje. jer znam ljude koji su bili toliko zavisni od tog on line igranja na live i kada im je konzola banovana da su istog momenta uzimali u ruke telefone i narucivali nove konzole a sutra nije imao leba da jede ali je zato bitno da je kupio novu konzolu da bi mogo na netu da pika.

da ja imam samusng drive ali ja sma jedan od srecnih jer je moja konzola kupljena pred kraj 2006 godine i dan danas radi i nemam noviji fw pa mi rade igre koje imaju ap 2.5 i koje imaju wave 9 u sebi. zbog cega nepitam ali je bitno da rade.

dok eufrat mozda stavrno ima lite on ali je skino vec pecovane igre sa neta pa mu zato rade.

Kad budes instalirao poslednji update koji je izasao 19.01.2011 nece ti raditi ni te.

ti si bas uporan u nesto da si ti najpametniji i da je sve tako kako ti kazes. a jel ti znas da su ljudi pokretali novi nfs i ac-b a da nemaju kod sebe lt+ a nemaju ni samsung rom nego imaju lite on. net je pun tih informacija a ti sada nasao da pametujes. i kakve veze mu ima update koji ce doci, jer i da mu se ubaci novi update to nema veze sa fw nego samo sa novom igrom koja nesto zahteva da bi radila a ako su njemu igre ranije radile nevidim razlog zasto mu i dalje nebi radile.

a jel ti znas uopste zasto dolazi ovaj novi update i zbog cega je tu? jesi citao ili samo znas da dolazi novi update?

evo u kratikim crtama vracaju neki boot koji se nalazi na diskovima i promenuce game card. a sve igre koje su do sada radile radice i kasnije bez problema.

Poslednja izmena:
dok eufrat mozda stavrno ima lite on ali je skino vec pecovane igre sa neta pa mu zato rade.

e vidiš to je i meni palo na pamet da je do toga, a što se LT+ tiče uradiću ga ovih dana, tako da jeej za offline gaming :)

ti si bas uporan u nesto da si ti najpametniji i da je sve tako kako ti kazes. a jel ti znas da su ljudi pokretali novi nfs i ac-b a da nemaju kod sebe lt+ a nemaju ni samsung rom nego imaju lite on. net je pun tih informacija a ti sada nasao da pametujes. i kakve veze mu ima update koji ce doci, jer i da mu se ubaci novi update to nema veze sa fw nego samo sa novom igrom koja nesto zahteva da bi radila a ako su njemu igre ranije radile nevidim razlog zasto mu i dalje nebi radile.

Sve je kao sto sam rekao. Ako je net prepun informacija kao sto kazes predlazem ti da ga malo vise koristis a manje budes tvrdoglav.

Nemam vise ni snage ni volje da se rapravljamo posto si jako neozbiljan...

Sve je kao sto sam rekao. Ako je net prepun informacija kao sto kazes predlazem ti da ga malo vise koristis a manje budes tvrdoglav.

Nemam vise ni snage ni volje da se rapravljamo posto si jako neozbiljan...

a evo na ovom linku imas informacije oko novog update pa procitaj pa onda nesto pricaj.

http://majornelson.com/archive/2011/01/18/xbox-live-and-xbox-com-updates-this-week.aspx

ja jesam tvrdoglav a konzolu imam dovoljno dugo da je poznajem u dusu i znam kako radi a znam i ponesto vise o svemu sto se dogadja sa igrama i svime ostalim vezano za konzolu, dashboard, update i tako slicno.

a evo na ovom linku imas informacije oko novog update pa procitaj pa onda nesto pricaj.

http://majornelson.com/archive/2011/01/18/xbox-live-and-xbox-com-updates-this-week.aspx

ja jesam tvrdoglav a konzolu imam dovoljno dugo da je poznajem u dusu i znam kako radi a znam i ponesto vise o svemu sto se dogadja sa igrama i svime ostalim vezano za konzolu, dashboard, update i tako slicno.

Znas li sta si linkovao? Znas li ko je Major Nelson? Zasto bi neko ko radi u Microsoftu objasnjavao tebi sta novi update donosi u borbi protiv piraterije?

AP 2.5 moze da pokrene iskljucivo LT + fimweare OSIM ako imas SAMSUNG i odredjenji model Hitachi driva. Ti imas Samsung drive i zbog toga se nisi susreo sa problemima koji mi ostali imamo od poslednjeg update i samim tim je jako licemerno da uopste ulazis u ovu raspravu. Novi update koji ce doci na disku kad tad nosi AP 2.5 podrsku za neke od najpopularnijih naslova koji ce moci da se pokrenu ISKLJUCIVO sa LT + pod uslovom da si ih prethodno propustio kroz ABGX ili manuelno patchovo u suprotnom dobices samo crn ekran.

Ovo nije moje misljenje ili nesto sto sam ja nacuo na netu, OVO SU CINJENICE!

Da sam pricao sve ovo sto sam otkucao danas ostao bih bez glasa, a pisao sam da bi ljudi imali pravu informaciju posto vidim da u zadnjih nekoliko stranica ima dosta pogresnih.

Sad prestani da se brecas ko ciganska mlada i zatrpavas temu besmislenim odgovorima. ;)

Smallville, smanji doživljaj. Ljudi su ti već odgovorili šta su imali.

ali sta ja imam da smanjujem dozivljaje? kao prvo ja niti imam problema oko konzole a drugo ja sam reko sto je relativna cinjenica da ne koriste svi abgx i da ako nejdu na live se radi po principu odpakujes narezes ubacis i igras. a on meni sada prodaje muda za bubrege i jos je bezobrazan.

lark naravno da znam koje ali u tom linku ti je lepo napisano sta ce novi update da donese. a ti posto si bezobrazan em nekulturan sada resavaj ne samo svoje probleme nego pokusaj da resis mir u svetu kada si vec tako pun sebe.

Evo da potvrdim ako nekoga zanima: moze da se igraju ap2.5 igre i bez LT+ flasha na lite on drajvovima, ako se ne instalira novi dash sa diska ili sa update-a sa neta. Nisam vas bas ispratio sta ste pisali, ali ja igram sve igre sa 1.51. Samo sam ubacio neki beta dash i to je to. I onda ne mora da se ubaci onaj sa diska.

Evo da potvrdim ako nekoga zanima: moze da se igraju ap2.5 igre i bez LT+ flasha na lite on drajvovima, ako se ne instalira novi dash sa diska ili sa update-a sa neta. Nisam vas bas ispratio sta ste pisali, ali ja igram sve igre sa 1.51. Samo sam ubacio neki beta dash i to je to. I onda ne mora da se ubaci onaj sa diska.

i AC brotherhood ?

i AC brotherhood ?

Da. Pod uslovom da nisi instalirao dash sa diska od igre, vec betu. U protivnom, ne gine ti LT+.

E, ne znam sad, da li je moguce formatirati memoriju u boxu i hard disk, i tako da se dovede u pocetno stanje. Pa da se instalira beta dash.

Poslednja izmena:
nazalost kada se stavi jedan dashboard preko drugog nema vise nazad odnosno sa vece verzije na manju nije moguce, jer da je to moguce onda bi svi spustili svoju verziju dashoarda i uradili jtag na konzoli.

ima neka fora uz menjanje nekih komponenti gde je moguce zbrisati memoriju i ubaciti stariji. ali to ocigledno njie ni lako ni preterano isplativo jer bi se radilo vise.

+1

šta je sa test driveom, da li je on AP 2.5, jel igra to neko uopšte?
ja hoću da skinem pa da znam jel 2.5 ili nije.

BTW Jel može neko na PM da mi se javi oko flashovanja na taj LT + a da je iz NS-a naravno?
Arcade sa benq drajvom - kod mene i imam taj neki beta dash što sam sam stavljao. nisam imao vremena(čitaj $, €) nikako da ga nosim na flashovanje a evo sad ga imam :D

šta je sa test driveom, da li je on AP 2.5, jel igra to neko uopšte?
ja hoću da skinem pa da znam jel 2.5 ili nije.

BTW Jel može neko na PM da mi se javi oko flashovanja na taj LT + a da je iz NS-a naravno?
Arcade sa benq drajvom - kod mene i imam taj neki beta dash što sam sam stavljao. nisam imao vremena(čitaj $, €) nikako da ga nosim na flashovanje a evo sad ga imam :D

test drive unlimited 2 nema ap 2.5 tako da slobodono mozes da skines igru i da uzivas u istoj posto je dobra. ja ga igram a igraju ga jos par mojih ortaka koji nemaju lt+ tako da sa sigurnoscu neces pogresiti ako je skines a sto se tice samog igranja igra je ok, u duhu starog tdu samo sa jos vise opcija i zezancija. grafika je super. ostrvo je dosta veliko. pa sada izvoli i daj se u skidanje.

a ovo drugo nebi znao ko radi, odnosno ima ona ljiga na severnoj tribini stadina vojvodine (ns games aka vanja) ali ti ne preporucujem kod njega da ides jer dere sa cenama ko nenormalan. nego kolega i ja smo bas juce komentarisali na temu ap 2.5 da je to samo bilo onih par igra da su probali da nam nametnu neku zastitiu ali posto su videli da je jako brzo probijena i opet prilagodjena za igru tako da verujem da nece vise je stavljai dok opet mozda gresim pa veci naslovi koji treba da se pojave ce imati zastitu a mozda i ne. tako da ako ne moras da bacas pare igraj se tako dok mozes jer se neisplati davati tolike pare za flesovanje jer i ove koje ne mogu da se igraju ima nacina da mogu.

a sto se tice tog beta deshboarda ne menjaj ga nego procitaj par postova iznad pa kontaktiraj te ljude pa vidi na koju foru su namestili da im rade nfs - hot pursuit i ac: b.

Poslednja izmena:
Toliko dobro izgleda da sam osta bez reci
pdp-tron360.jpg
pdp-tron-ps3.jpg
pdp-tron-wii.jpg

Steta sto za ps3 i x360 nisu wireless
Cena je valjda oko 50$

Gde mogu da nađem taj beta dashboard ? :)

Ako nisi instalirao onaj sa Assassin creed diska, cimni me na PM da ti dam. U stvari cimni me u svakom slucaju. :)

Poslao sam ti poruku na PM oko dash-a.

Ubacio bih lt+ fw,ne mogu vise da zongliram sa dashevima I patchovanjem I jos sad wave 10 igre krenule...Ako neko zna ko u Bgu radi moze odgovor I na pm!poz

Da li neko zna koliko se jos ovih talasa ocekuje? Bas gledam nesto vec izadje i wave 10...

a koja je ovo fora pokretanje igrica sa externog hdd.vidim nesto se lemi neki rezistori i sl.jel moze neko da kaze stogod a da ne popuje

imas 2 mogucnosti. jedna je da kupis xbox hdd kutiju i u nju ubacis svoj 2.5" hdd, a druga opcija je da prikacis bilo koji eksterni hdd ili flash na usb i formatiras ga preko xboxa tako da on odvoji max 16gb prostora za sebe. tako formatiran hdd/flash mozes da koristis kao normalan xbox hdd, samo sto je maksimalna velicina 16gb.

ako si mislio na neko novo resenje koje modovanjem zaobilazi taj limit od 16gb pa dozvoljava koriscenje punog kapaciteta onda ti ne mogu pomoci. kazes da vidis da se nesto lemi. ajde daj nama link da mi vidimo pa neko mozda nadje vise informacija

mislio je verovatno na Jtag konzolu, da pusta ISO sa HDDa

ukratko da ti kazem ako ti je dashboard veci od ove 2.0.8955 verzije slobodno zaboravi svaku dalju pomisao oko jtag-a ako ti je kojim slucajem dashboard ispod te verzije onda si jedan od sretnika kome moze da se odradi jtag.

znaci svi oni koji imaju dashboard nizi od 2.0.8955 mogu da racunaju na jtag ali ako vam je verzija 2.0.8955 ili veca onda nema sta vise o tome da razmisljate.

Poslednja izmena:
Vrh Dno