Dodali su kinect u Forzu a tu je i redizajnirani Xbox koji ce poslati svima koji su bili na konferenciji za dz.
Nije mi samo jasno zasto ga vecina zove slim? Koliko ja vidim i dalje je debeo samo je malo "nizi"...
Novi Xbox sljim unistava diskove: :d
http://video.destructoid.com/#165121
Da, pomerio je xbawx i ovaj ga je preorao iznutraGde tu Marli lupa?
nije mi jasno sta se tu dogodilo. odnosno kako je ovo moguce. kako taj disk stoji unutra kad mu se ovo desi od malog pomeranja. nije ovaj poceo da trese ili lupa konzolu. stvarno je blago pomerio.
Ajd mala pomoc upadoh u veliko s...e sa xboxom i novim monitorom bez potrebe,pa mi treba savet kako uraditi?U pitanju je monitor benq2420hdb-16/9 i povezan je sa xboxom 360 tj sa konzole hdmi na dvi-a monitoru.Rezolucija na monitoru je podesena na 1920*1080 i isto tako na konzoli.
Desava se sledece sa leve strane uz ivicu monitora po vertikali dobijem crtu debljine skoro jedan cantimetar kao mrtvih pixela samo crvenih.Kapiram da se nesto rezolucije ne poklapaju i cim smanjim rezoluciju na xboxu 1768 * 720 sve je ok.Sta se tu desava da li treba novi firmer za konzolu ili vec sta ne znam ni ja?Po meni bi trebalo da bude i na monitoru i konzoli ful rezolucija.Sta uraditi i kako?
nije mi jasno sta se tu dogodilo. odnosno kako je ovo moguce. kako taj disk stoji unutra kad mu se ovo desi od malog pomeranja. nije ovaj poceo da trese ili lupa konzolu. stvarno je blago pomerio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari