Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

zavisi kako si narezao. ne mozes samo da roknes iso na DL DVD nego moras na poseban nacin. ima uputstvo na nekoj od prethodnih strana. a moze da bude i da je igra losa.

edit: znam da ce te mrzeti da trazis. moras da napravis .dvd fajl pa preko njega da rezes
Ako hoces da napravis dvd fajl, a imas samo imeigre.iso, otvori notepad, i ukucaj sledece:

imeigre.iso
Layerbreak= 1913760

Fajl zatim snimis kao imeigre.dvd a da ti ne bi snimio kao obican txt fajl, izaberi ispod imena fajla save as type - all files.

Kada rezes uputis ga na taj dvd fajl, gde on samo procita layerbreak i da treba da reze imeigre.iso.

Poslednja izmena:
Kupio sam Flesovanu konzolu od Show_Man i skino igru sa neta i narezo.Ubacim igru u konzolu i on nista ne ocita nego mi stoji XBOX 360 znak preko konzole.Zasto se to ****te dogadja?Ako neko moze brze da odgovori posto sam poludeo :wall:

ako je igra wave 4 , treba ti onaj poseban cd,activator disk valjda.

a mozda si losu verziju skinuo igre ?

nisi morao temu na 3 mesta. dovoljno je bilo u zvanicnoj xbox 360 temi.

Kupio sam Flesovanu konzolu od Show_Man i skino igru sa neta i narezo.Ubacim igru u konzolu i on nista ne ocita nego mi stoji XBOX 360 znak preko konzole.Zasto se to ****te dogadja?Ako neko moze brze da odgovori posto sam poludeo :wall:

Zovi Show_Man-a 382 puta dok mu se ne usija mobilni, i izazove manju nuklearnu katastrofu u omiljenom mi Šapcu:p, a mogao bi i da pročitaš Xbox360 temu, da probaš search (ponekad veoma zanimljiva opcija) ili da podeliš sa nama malo više informacija o programu sa kojim si rezao, imenu igre, disku koji si koristio i brzini rezanja, pa možda ti i pomognemo - ko zna:D

najbolje je ipak da zoves showmana :D

rezao sam dvd.file GTA Episode From Liberty City na DVD DL disk sa IMG Burnom sa 2.4 speedo i sa onim laybraker sam stavio poseban broj.Posle sam disk stavio u komp i na disku je bilo narezano
Audio_TS Video-TS i neki System Update.

Ta je igra WAWE 4, mozda nece da radi bez aktivacionog diska, ili bez patchovanja iso fajla. Kod mene je radila tek polse patchovanja.

jel se na banovanu konzolu moze sacuvati save....................msm na hard:D

jel se na banovanu konzolu moze sacuvati save....................msm na hard:D

brate samo proslu stranu procitaj. ne moras da pretrazujes nista. samo klikni na 178 stranu i procitaj nekoliko postova :)

Poslednja izmena:
Ja nigde ne vidim da ti kazesh da su to dodatno kupljene baterije

pa kazem u prvom postu da su crvene :) ne znam da li se xbox prodaje sa takvim, ali nisam ni ja neki strucnjak uostalom ;)

evo vidi ( pise made in china )

264ku0z.jpg

fonbwk.jpg

dakle ove gore su ove koje ne rade ( od pre nedelju dana )

kada sam stavila duracel danas, sve radi bez problema:

11ipgjs.jpg

fn5mc1.jpg

Ako je sve vreme igrala sa baterijom priključenom na punjač onda verovatno mora da je riknula. Kupi drugu bateriju i neka je puni i prazni po potrebi.

Nije pobogu, pa uvek smo igrale bezicno, ko normalan ce koristiti kabel ako moze bez, zar ne?

Ako su te baterije stajale 6 meseci i nisu bile punjene (jer je i taj deo konfuzan u tvom postu), ne znam zashto te chudi shto ne rade.

Cekaj, j...ti xbox ako moram svaki dan da igram 6 sati da se nesto ne bi o...balo ??? Pazi, za tih 6 meseci se igralo recimo dva sata na svakih 3-4 dana otprilike ...

Poslednja izmena:
Cekaj, j...ti xbox ako moram svaki dan da igram 6 sati da se nesto ne bi o...balo ??? Pazi, za tih 6 meseci se igralo recimo dva sata na svakih 3-4 dana otprilike ...

Pa zato nije dobro koristiti punjive baterije ako ga ne koristish "svaki dan". U tom sluchaju morash da koristish alkalne baterije ili Sanyo Eneloop Ni-Mh.

Ove ako ne rade i ako nece da se pune, znachi da su prsle, nema druge..

Sve mi Kuzma objasnio ja prebacio na wave 3 i stalno mi kaze treba da upadete da bi igro ovu igru.Ja idem update on ga uradi restarta konzolu i tako iznova i iznova.Sta da radim poludeo sam?

Skini update sa Xbox sajta, prebaci ga na USB, i sa USB-a apdejtuj konzolu.
Treba ti update Fall 2009.

glup sam i ne mogu naci link. moze neko da mi da link da skinem update?

Poslednja izmena:
pokusavam da nadjem Show Man,al nema ga na forumu ,da se nezove on marko,

kako razlikovati falcon od jasper verzije (Jel moze uz objasnjenje i neka slika,da bih bolje svatio,i jer moze da se hdmi kabl od xbox360 prikljuci na hdready tv, dal je fullhd mnogo bolji od hdready,
nadam se da ce mi neko detaljno odg,
HVALA UNAPRED

Poslednja izmena:
dal je skupo za xbox360 jasper 300 evra!

Jeste, ima dosta jeftinije da se uzme.

Nego jel izasao neki novi update, ja se nisam kacio na live od kad je poceo ban talas. Pa reko ako jeste(a to predpostavljam zbog Facebooka itd...) da ga ubacim preko usb-a, rucno ;)

?

Nazad
Vrh Dno