Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Imam par pitanja
Da li je moguce da se na banovanoj konzoli nekako povrati mogucnost instaliranja igara na hard?
Koliko u proseku mogu da kostaju banovane konzole (naravno koristene)?

Odgovor na to imas na par predhodnih strana....
Moze da se otkljuca HDD, i cena je oko 2500din (tako sam cuo).

Tesko je naci banovanu konzolu, prati oglase, i nemoj da dajes preko
150e za noviji model.... :)

Ja sam isto trazio banovanu, pa se smorio i kupio pre par dana Elite, i
prezadovoljan sam

Da li je moguce da kupim novih hdd i prikljucim na banovanu konzolu?
Da li cu onda imati mogucnost instaliranja igara na hard?

Konzola mora prvo da se "otkljuca". Tek onda mozes staviti HDD (ako je ga konzola nema).
Ako vec ima HDD, onda kupovinom nove, neces nista postici...

Mene samo interesuju da li je moguce da se povrati mogucnost instaliranja igara na hard.
Bilo na vec koristen (taj sa kojim je konzola banovana) ili sa novim.
Da li je izvodljivo,i sto je najvaznije da li se isplati?

Ako na banovanoj konzoli stavis novi HDD, on je i dalje zakljucan,
mozes samo da snimas pozicije u igri....
Da bi mogao da instaliras igre, moras da das nekome da ti otkljuca banovanu konzolu,
tek onda mozes da instaliras igre na HDD. I dalje neces moci da ides na
XBOX live, ni da igras igre preko neta....

Da li ti se isplati kupovati polovnu konzolu, banovanu, to sam odluci. Imas ovde
dosta postova na tu temu, kao i na drugim forumima.... Procitaj iskusva drugih ljudi
pa odluci :)

Nije meni do igre preko neta,nemam vremena za to.
Uzeo bih cisto malo da se poigram pa bih ga prodao.
Interesuje me to instaliranje igara posto je onda mnogo tisa konzola i smanjuje se rizik od kvara.

da, isplati se kupiti banovanu konzolu za 100-150e i otkljucati je za 2500 din. ako nadjes dobru ponudu(kao sto je bila ponuda mack 10 koji je prodao konzolu staru 4 meseca) onda ces imati savrseno ispravnu premium konzolu za manje od 200e. u odnosu na 270e novu. ako te usere imaces konzolu za duplo manje para od nove. to naravo vazi ako ne planias da odes na live... ikada. mada opet, nikad se ne zna. mozda ce neko uspeti da provali kako se konzola unbanuje. pa ces sada kupljenu konzolu sutra moci da igras na live. ali to je ipak neka druga tema.
sve u svemu na tebi je da razmislis da li ti se isplati. niko ne moze da ti kaze sta je za tebe dobro.

Hvala svima na savetima.
Nista,moram dobro da razmislim (mozda live i nije tako losa stvar).

Pa, na Live, osim igranja, mozes skidati i demo igre, trailere, dopisivati se sa
prijateljima.... Samo moras imati Gold acc, i moras jako paziti da ne popijes ban
zbog piratskih igrica i flesovane konzole....

A kako se to pazi? Okrenes se iza sebe s vremena na vreme, ne uzimas slatkise od stranaca, kako :)

nikako. cak i kada uradis sve moguce gluposti opet te mogu banovati. i dalje postoje samo pretpostavke o tome sta sve MS moze da vidi i po kojim kriterijumima banuju. tako da je sasvim moguce da ce ban uslediti i samo zbog flesovane konzole bez obzira na to da li je igra original ili ne i da li je prosla stealth test.

Slazem se sa subtractorom. Na nekim stranim forumima sam procitao da MS vidi
da li je konzola flesovana, i da te ubelezi. Kad krene ban talas, dovoljno je da se
samo nakacis na net, i da te banuju... Kad ce to biti, i da li ce tebe zakaciti,
sve zavisi od srece :)

Ja moju konzolu ne pustam na net, dovoljno mi je i single player igranje :)

JEl moze neko da mi objasni kako se reze igrica za xbox 360,skinem je sa neta al nzn kako da je narezem,ako mzoe neki video tutorial ili detaljno objasnjenje,
hvala unapred!

^Kako bi bilo da procitas malo ovu temu ? Pisano je 1000 puta o tome.
Recicu ti samo Imgburn na 2,4x na DL+DVD, pre toga abgx.

ajde ajde. svi smo jednom prvi put dosli na ovu temu

http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?293-Guide-Download-i-rezanje

palo mi je na pamet da zbog ovakvih stvari otvorim ovde FAQ temu za xbox. ali posto ova vec postoji verovatno bi je izbrisali. jel moguce uraditi nesto tako da ne moramo stalno da objasnjavamo iznova nego da ovu temu posvetimo ozbiljnoj diskusiji?

Evo ga novi Xbox gamepad, Razer-ov. Izgleda odlicno, bolji je mnogo d-pad i analog.

x360-onza.jpg

Meni izgleda gadno, a uz to je i wired.

Izgleda ok, ali se pitam kako bi se ovaj D-pad pokazao u igrama koje stvarno traze dobar d-pad, tipa SF. Nije mi jasno da posle toliko godina postojanja padova jos uvek ne postoji resenje za d-pad da kazes da je savrseno, i za koriscenje, i za dugotrajnost..

Gori d-pad od ovog orginal Xbox ne postoji. Stvarno je neupotrebljiv.

Izgleda ok, ali se pitam kako bi se ovaj D-pad pokazao u igrama koje stvarno traze dobar d-pad, tipa SF. Nije mi jasno da posle toliko godina postojanja padova jos uvek ne postoji resenje za d-pad da kazes da je savrseno, i za koriscenje, i za dugotrajnost..

Postoji, Saturn dpad ;).

Gori d-pad od ovog orginal Xbox ne postoji. Stvarno je neupotrebljiv.
Gamecube-ov je ako ne toliko los, a onda drugi najlosiji.

Ljudi ja ne mogu da narezem igru na ni jedan dvd 8 giga osim koji nije DL+DVD verbatim,uvek mi puknu oko polovine.Da li moze da dodje i neki drugi osim ovog navedenog verbatima,da se vise ne zezam?Ajd samo kratak odgovor i znam da je tema prozvakana al posteno da vam kazem mrzi me da trazim?

Ne valja ti rezac, siti problem sam imao sa starim rezacom (pioneer 108) i sa laptop rezacem. Kupi neki novi i problem nestaje 100%.

I meni zabode uglavnom na mom Pioniru 111d, zato kod druga rezem na 112d i sve je super.
Mozda su ti diskovi kineski Verbatimi ;)

Kada prebacim wave4 igre u wave3 i narežem ih moći ću da ih igram na 1.51. Hoću li moći da ih igram kada uradim novi FW 1.7 ?

I meni zabode uglavnom na mom Pioniru 111d, zato kod druga rezem na 112d i sve je super.
Mozda su ti diskovi kineski Verbatimi ;)
I meni se ovo dešava na Pioniru 111D :zgran: :wall: :zgran:, ako .iso prođe kroz abgx :smash:.Neznam da li je ovo Marfijev zakon ili nešto drugo, ali ako .iso ne obradim sa abgx igru narežem normalno i radi mi. :eyebrows:

Vrh Dno