A kako se to pazi? Okrenes se iza sebe s vremena na vreme, ne uzimas slatkise od stranaca, kako![]()
ajde ajde. svi smo jednom prvi put dosli na ovu temu
ajde ajde. svi smo jednom prvi put dosli na ovu temu
http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?293-Guide-Download-i-rezanje
palo mi je na pamet da zbog ovakvih stvari otvorim ovde FAQ temu za xbox. ali posto ova vec postoji verovatno bi je izbrisali. jel moguce uraditi nesto tako da ne moramo stalno da objasnjavamo iznova nego da ovu temu posvetimo ozbiljnoj diskusiji?
Izgleda ok, ali se pitam kako bi se ovaj D-pad pokazao u igrama koje stvarno traze dobar d-pad, tipa SF. Nije mi jasno da posle toliko godina postojanja padova jos uvek ne postoji resenje za d-pad da kazes da je savrseno, i za koriscenje, i za dugotrajnost..
Gamecube-ov je ako ne toliko los, a onda drugi najlosiji.Gori d-pad od ovog orginal Xbox ne postoji. Stvarno je neupotrebljiv.
Postoji, Saturn dpad.
I meni se ovo dešava na Pioniru 111D :zgran: :wall: :zgran:, ako .iso prođe kroz abgx :smash:.Neznam da li je ovo Marfijev zakon ili nešto drugo, ali ako .iso ne obradim sa abgx igru narežem normalno i radi mi. :eyebrows:I meni zabode uglavnom na mom Pioniru 111d, zato kod druga rezem na 112d i sve je super.
Mozda su ti diskovi kineski Verbatimi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari