Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Evo i mene zanima posto imam nimh baterije ali su one 1.2 volte da li ce da rade umesto onih 1.5 volti na xbox dzojstiku?Pa da se ujedno i prijavim kao vlasnik xbox-a 360 od danas i nakon toliko cekanja i odlaganja kupovine zbog firmera resih i tu dilemu pa kako god bilo.

Evo i mene zanima posto imam nimh baterije ali su one 1.2 volte da li ce da rade umesto onih 1.5 volti na xbox dzojstiku?Pa da se ujedno i prijavim kao vlasnik xbox-a 360 od danas i nakon toliko cekanja i odlaganja kupovine zbog firmera resih i tu dilemu pa kako god bilo.

Ako budes pravio LIVE, javi kako radi. Meni frka da pravim, a trebaju mi patchevi za NBA 2K10. :crash:

Ma jos ne planiram live dok malo ne prodje ta frka.A sto se tice igara imam vec oko 50 a drugar ce da mi donese sad pred novu godinu jos oko 70 komada,tako da tu nema frke.

Daj neki link gde imaju patchevi... :)

Ako povezem preko HDMI-DVI kabla Xbox 360 na monitor, i ako skinem dodatnu plastiku oko kompozitnog kabla koji dolazi uz konzolu, da bi mogao istovremeno da prikljucim i HDMI i kompozitni (da bi preko njega imao izlaz za zvuk), da li ce konzola normalno raditi tj da li cu moci da sliku "vucem" preko HDMI porta na monitor, a preko kompozitnog zvuk na aktivne zvucnike ???

Da moci ces. To je zapravo "zvanicno" resenje za povezivanje na DVI monitor i zvucnike. :D

@kuzma x

Video sam po forumima da se tako obezbedjuje zvuk, nego ne znam da li je takav nacin koriscenja bezbedan za konzolu, da se oba audio-video konektora koriste istovremeno, tj da ne nastane neki kurshlus tj preopterecenje grafickog cipa ili sl. :exploder:

pa dobro nije bas zvanicno :D

Kratos, uticnice su tako smestene da bi morao da kupis zvanicni kabl na kome ce ms dodatno da zaradi.

Moze li ona plastika na kablu lepo da se skine ili mora da se pokida?
Vidim na sredini gde se sastavlja ali meni bas nesto ne ide od ruke da je rastavim.

Moze li ona plastika na kablu lepo da se skine ili mora da se pokida?
Vidim na sredini gde se sastavlja ali meni bas nesto ne ide od ruke da je rastavim.

Zbodi samo srafciger u spoj i okreni ga. Ako i ostetis malo plastiku, nije vazno. Tebi treba kabal a ne plastika. Neces uspeti da ostetis sam kabal sigurno.

Mozda je plastika zalepljena pa zbog toga teze ide. Mora malo sile da se primeni. Ja sam moju bas lepo rastavio, sa vrlo malo ostecenja.

Ne treba ti taj kabl sa debelim jackom ako imas HDMI. Jedino ako spajas zvucnike onda ti trebaju oba kabla. I moguce je da konzola pusti zvuk i na TV-u i na zvucnicima. :)

Poslednja izmena:
Radiće, ja sa njima cepam evo pola godine.

Pošto vidim da imaš iskustva sa tim baterijama reci mi koliko ih dugo puniš ?
Ja sam moje punio 30-ak sati i nije mi se upalila zelena lampica da su pune.
Inače baterije su GP NiMH AA 2700 1,2 V a punjač GP koji AA baterije puni na 160 mA d.c. 1,4 V a na ovim mojim baterijama piše da se pune 16 sati na 250 mA

Ma samo pokidaj onu plastiku i uzivaj. SLobodno je osteti dok ne zabodes srafciger.

Pošto vidim da imaš iskustva sa tim baterijama reci mi koliko ih dugo puniš ?
Ja sam moje punio 30-ak sati i nije mi se upalila zelena lampica da su pune.
Inače baterije su GP NiMH AA 2700 1,2 V a punjač GP koji AA baterije puni na 160 mA d.c. 1,4 V a na ovim mojim baterijama piše da se pune 16 sati na 250 mA

Ne razumem sto se cimas sa tim punjacem, uzmi lepo GP i na njemu namestis "NiMH " i gotovo za sat vremena...i onda cepas xbox dva dana i onda opet sat vremena.....
btw vodite racuna oko owih GP baterija, ida dosta fusha, njih ce te uglavnom naci kod kineza. Fush baterije su dosta lakse i dosta jeftinije i nisu NiMH (iako je ista nalepnica kao na originalu), cena GP baterija je oko 250-300din po komadu

Ne razumem sto se cimas sa tim punjacem, uzmi lepo GP i na njemu namestis "NiMH " i gotovo za sat vremena...i onda cepas xbox dva dana i onda opet sat vremena.....
btw vodite racuna oko owih GP baterija, ida dosta fusha, njih ce te uglavnom naci kod kineza. Fush baterije su dosta lakse i dosta jeftinije i nisu NiMH (iako je ista nalepnica kao na originalu), cena GP baterija je oko 250-300din po komadu

moje iskustvo: vartin punjac i baterke koje su dosle uz njega 1.2V 2700 mAh (Varta No 5706), dve se pune oko sat vremena, traju 7 do 10 dana (prosto zaboravim kad sam ih stavio ali sigurno duze od 7 dana), prosecno gamepad se koristi 3 sata dnevno, sto ja sto brat.

Poslednja izmena:

Ovaj punjač koji imam jeste GP.
Koji drugi GP da uzmem neki mnogo jači ?
Šta piše na tvom punjaču na koliko mA puni AA baterije ?

Toliko o tome da treba Xclamp driveru. :p
360 failure rate now less than 4%

In a very little known article posted on the Gamespot UK website back in September, a survey conducted by warranty company Squaretrade has found that less than 4% of new Xbox 360's fail due to the Red Red of Death. This is largely in part to the new Jasper chip inside of the console which greatly reduces heat and power consumption. From the article,

SquareTrade found that Xbox 360 quality has improved dramatically since the third quarter of 2008, shortly before the 65nm CPU/GPU "Jasper" model was introduced. Since then, first-year failure rates have plummeted to below the 4 percent the company projected. Looking at 500 units purchased in 2009, SquareTrade found that less than 1 percent had suffered the Red Ring of Death.

This is really great news for Microsoft's Xbox 360 after previous surveys have shown the 360 to fail 30% to 50% of the time before Jasper was released. Heading into the holidays, consumers should no longer have to fear that their console will get the RRoD if they get a 360 for Christmas or plan on buying one for someone else.

This article was posted back in September so why has nobody heard of this yet? Why was this news not being spread like wildfire? Obviously this latest survey is not the be-all end-all (after all they did only look at 500 Jasper consoles, not a very large sample size) but does give a more reasonable and seemingly accurate result than the exaggerated surveys of the past.

Poslednja izmena:
Igra li iko ista online na boxu ? Bes ti ovaj box i pirate ako ne moze online da se igra ?!

Jel moze neki link za taj "LT" da ja vidim o cemu se tu zapravo radi, trazim vec 10 minuta i nista

nije jos izasao... ali ako hoces da budes pokusni kunic, sa zadovoljstvom cu ti javim da ga probas kada se pojavi ;)

A ti si neki saljivdzija :p
Ne ozbiljno daj posalji da vidim o cemu se tu radi hoce li moci da se instalira XBMC?

Poslednja izmena:
Zbog cega se konzola resetuje kad je su spojena na nju oba AV kabla, tj HDMI i AV (za opticki ulaz) i kada nije namesten source na TV-u za Xbox-ov HDMI ? Cim prebacim na TV source (recimo sa PS3 na Xbox) konzola se odma restuje i vrati vreme i datum na fabricko ?!
Ovo se samo desava kad su oba kabla spojena na konzolu. Nista mi tu nije jasno, jel to falicna konzola ili je samo Xbox glup ?

Nazad
Vrh Dno