Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

cisto sumnjam posto sada ima preko milion potencijalnih kupaca ;) ali mozda oko bozica?
koliko vidim Elite je oko 280€ sa GTA, Premium je 240€, a Arcade 180€ u Italiji, mada koliko vidim najpovoljnije je u GB, gde je 200 funti, sto mu dodje oko 220€ za Elite.

ima i Xbox 360 Modern Warfare 2 bundle sa 250GB HDD za 360€

Ma jab uzo najprostiju vaijantu, ša će mi originalne igre? nešto za sto evra....

Mnogo si pametan za mene.Ne snalazim se sa nuklearnom fizikom baš najbolje.

LT je gotov, izgleda da je i homebrew krenuo, znaci mozemo uskoro da ocekujemo da i XBLA igre budu krekovane i da ce biti moguce pokretati ISOe sa eksternog harda od 1TB recimo ;).
Znaci da cemo konacno dobiti upotrebljiv plejer za muziku/filmove, gomilu emulatora i slicno.

Poslednja izmena:
to vazi za one koji u avgustu nisu uploadovali Dashboard, ako sam dobro procitao...

LT je gotov, izgleda da je i homebrew krenuo, znaci mozemo uskoro da ocekujemo da i XBLA igre budu krekovane i da ce biti moguce pokretati ISOe sa eksternog harda od 1TB recimo ;).
Znaci da cemo konacno dobiti upotrebljiv plejer za muziku/filmove, gomilu emulatora i slicno.

Daj boze da ovako bude :) Jedva cekam da vidim sta ce se dalje desiti.

Mislis da ce opet biti bezbedno igrati pirate online ?

Kako zamisljas da igras originale online, kada ovaj hack zahteva da Xbox bude na verziji pre poslednjeg updatea, bez kojeg je nemoguce igrati mp? :)

Kako zamisljas da igras originale online, kada ovaj hack zahteva da Xbox bude na verziji pre poslednjeg updatea, bez kojeg je nemoguce igrati mp? :)

Ne znam sine sta da ti kazem dosta si ti lose obavesten.Igracu original igre bez ikakvih problema a jedino mi je jos dilema da li da prelazim na varijantu da za originale ostavim jednu neflesovanu konzolu a pirate na flesnutoj ili cu pak da online surim i na flesovanoj.Kako god bilo,XBOX LIVE me ceka a i u pripremi mi je jedna lepa originalna kolekcija meni najdrazih multiplayer igara tako da nema zime.:)

Cena je odlicna, ali koliko gamepad zaista izadje kada se na cenu dodaju troskovi + carina ?

Jel ste sigurni da lupau carinu na gamepadu ? Sta je sa trgovinskim sporazumom ? :)

Ne znam sine sta da ti kazem dosta si ti lose obavesten.Igracu original igre bez ikakvih problema a jedino mi je jos dilema da li da prelazim na varijantu da za originale ostavim jednu neflesovanu konzolu a pirate na flesnutoj ili cu pak da online surim i na flesovanoj.Kako god bilo,XBOX LIVE me ceka a i u pripremi mi je jedna lepa originalna kolekcija meni najdrazih multiplayer igara tako da nema zime.:)

Lose sam obavesten? Znaci, mozes da igras igre na Xbox Liveu sa konzolom koja nije updateovana? Ja mislim da ti nisi ukapirao sta sam ja rekao. :)

pa za tu cenu racunaj jos jedno 1500din carina + pdv + ptt. tako da kad na onih 20f dodas 3.5f postarinu i plus ovi troskovi odavde, ispadne oko 40e.

Moze li neko da potvrdi da se placa carina i pdv na joypad?
Cini mi se da sam pre na forumu procitao da neki nisu platili nista od dazbina za Dualshock3...

Ja narucio DS3 sa shopto i nista sem uobicajene postarine nije dodatno placeno...

Kupio sam baterije za wireless controller GP rechargeable NiMH 2700 AA
Na njima piše da se pune 16 sati na 250 mA
Imam punjač koji puni AA baterije na 160 mA
Da li mogu na njemu da punim ove baterije ili moram da kupim drugi koji radi na 250mA
I da li baterije koje se prvi put pune treba da se formiraju kao kod mobilnog ili ne
???

Da li mogu na njemu da punim ove baterije ili moram da kupim drugi koji radi na 250mA
I da li baterije koje se prvi put pune treba da se formiraju kao kod mobilnog ili ne
???

Kupi GP punjac i te baterije se na njemu pune za sat vremena. NiHM mozes da punis kad hoces , za razliku od NiCd koje se pune kad se ispraznje i za punjenje im treba 12h

Poslednja izmena:
???

Mozes da punis i sa tim punjacem bez problema, samo ce mu trebati vise vremena da ih napuni...

Kupi GP punjac i te baterije se na njemu pune za sat vremena. NiHM mozes da punis kad hoces , za razliku od NiCd koje se pune kad se ispraznje i za punjenje im treba 12h

Dobio sam GP punjac iz nemacke pre 5,6 godina (tad ih nije bilo kod nas), evo koristim ga i dalje veoma cesto (radi ko zmaj), tako da vredi svaku paru (ovog vise nema u prodaji...).

Tako da @gpbrzan poslusaj coveka i otvori se za neki kvalitetniji GP punjac i miran si godinama...

Poslednja izmena:

Ovaj punjač koji imam je GP a na njemu punim AAA baterije na 80 mA za 12 sati a mogu da se pune i AA baterije na 160mA ali nisam imao prilike da njih punim sve do sada. A za taj GP punjač koji puni za 1 sat nisam čuo. Samo me je interesovalo da li može ovaj punjač kog već imam da puni ove baterije za XBOX.

^ pa zar nemas kontrolne lampice na punjacu? Cim pozeleni lampica znaci da su pune...

Vrh Dno