- Učlanjen(a)
- 22.09.2009
- Poena
- 349
Da li može neko da mi da uputstvo za flešovanje DVD drajva, ako nije zabranjeno.:rtfm:
Obrati se na PM korisniku Driver ili Showman za info u vezi flash-a. :wave:
Da li može neko da mi da uputstvo za flešovanje DVD drajva, ako nije zabranjeno.:rtfm:
xbox krstic je crap, jedino mozes da ga modujes, nikakva kalibracija ne pomaze.
ako nije problem, moze neki detaljniji info?
Ovo ti je laksa varijanta : http://www.instructables.com/id/DIY-Fix-the-d-pad-on-the-Xbox-360-control-pad-mor/ , a ako bas umes, probaj ovo da odradis http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=655017
LT je gotov, izgleda da je i homebrew krenuo, znaci mozemo uskoro da ocekujemo da i XBLA igre budu krekovane i da ce biti moguce pokretati ISOe sa eksternog harda od 1TB recimo.
Znaci da cemo konacno dobiti upotrebljiv plejer za muziku/filmove, gomilu emulatora i slicno.
Daj boze da ovako budeJedva cekam da vidim sta ce se dalje desiti.
Kako zamisljas da igras originale online, kada ovaj hack zahteva da Xbox bude na verziji pre poslednjeg updatea, bez kojeg je nemoguce igrati mp?![]()
Ne znam sine sta da ti kazem dosta si ti lose obavesten.Igracu original igre bez ikakvih problema a jedino mi je jos dilema da li da prelazim na varijantu da za originale ostavim jednu neflesovanu konzolu a pirate na flesnutoj ili cu pak da online surim i na flesovanoj.Kako god bilo,XBOX LIVE me ceka a i u pripremi mi je jedna lepa originalna kolekcija meni najdrazih multiplayer igara tako da nema zime.![]()
pa za tu cenu racunaj jos jedno 1500din carina + pdv + ptt. tako da kad na onih 20f dodas 3.5f postarinu i plus ovi troskovi odavde, ispadne oko 40e.
Kupio sam baterije za wireless controller GP rechargeable NiMH 2700 AA
Na njima piše da se pune 16 sati na 250 mA
Imam punjač koji puni AA baterije na 160 mA
Da li mogu na njemu da punim ove baterije ili moram da kupim drugi koji radi na 250mA
I da li baterije koje se prvi put pune treba da se formiraju kao kod mobilnog ili ne
???
Kupio sam baterije za wireless controller GP rechargeable NiMH 2700 AA
Na njima piše da se pune 16 sati na 250 mA
Imam punjač koji puni AA baterije na 160 mA
Da li mogu na njemu da punim ove baterije ili moram da kupim drugi koji radi na 250mA
I da li baterije koje se prvi put pune treba da se formiraju kao kod mobilnog ili ne
???
Kupi GP punjac i te baterije se na njemu pune za sat vremena. NiHM mozes da punis kad hoces , za razliku od NiCd koje se pune kad se ispraznje i za punjenje im treba 12h
Kupi GP punjac i te baterije se na njemu pune za sat vremena. NiHM mozes da punis kad hoces , za razliku od NiCd koje se pune kad se ispraznje i za punjenje im treba 12h
Mozes da punis i sa tim punjacem bez problema, samo ce mu trebati vise vremena da ih napuni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari