- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
Toliko o tome da treba Xclamp driveru.
360 failure rate now less than 4%
A gde sam ja rekao da treba ili ne treba ?
Toliko o tome da treba Xclamp driveru.
360 failure rate now less than 4%
Zbog cega se konzola resetuje kad je su spojena na nju oba AV kabla, tj HDMI i AV (za opticki ulaz) i kada nije namesten source na TV-u za Xbox-ov HDMI ? Cim prebacim na TV source (recimo sa PS3 na Xbox) konzola se odma restuje i vrati vreme i datum na fabricko ?!
Ovo se samo desava kad su oba kabla spojena na konzolu. Nista mi tu nije jasno, jel to falicna konzola ili je samo Xbox glup ?
@Driver, ako je 6% kvarova na Jasperu onda je to jako mala verovatnoca da ce ti Xbox riknuti, vece su sanse da rikne PS3.
Ne mugu da budu dva istovremeno video izlaza na konzoli ukljucena,konzola je glupa pa vidi oba odjednom pa se tu zbuni i automatski resetuje i ista stvar i kod mene,a to sam otkrio igrom slucaja kad sam spajao deci na obican tv,a hdmi kabal sam pustio kod mene na monitor,koliko razumem razlog tome sto konzola automatski detektuje sta je ukljuceno pa cak i dva odjednom pa je to zbuni.Nije kao kod ps3 nego mu moras dodeliti na koji je izlaz spojen jer ps3 automatski pamti zadnje sto je bilo.Primer na ps3 kad predjes sa hdmi rezolucije na obican tv,ps3 nece detektovati nikakav izlaz dok ga ne resetujes i das mu to sto je ukljuceno.Drugaciji princip nego na xbox 360.
Kako su onda predvideli da koristis nesto sem HMDI-a ? Stvarno sam odusevljen genijalonoscu M$ inzinjera ! Zbunili se oko 2 konektora!
Ja ne znam sam sta da radim oko toga ? Svaki put mi resetujue konzolu ! :wall:
@ Bob Marli
Najbolje, ali nazalost i najskuplje resenje ti je ovo :S::S::S:
http://img267.imageshack.us/img267/9629/hdmi.jpg
driveru ja znam jednu konzolu koja je iz doba dinosaurusa a jos radi (moja) koju si ti posle dve godine rada napravio xclam preventive radi ali ni pre toga nije bila rodovala nego eto da se kaze za nedaj boze i evo je i dan danas radi i sto je najbolje za nju nema wave 1,2,3 ili 4 ona vidi sve igra, fw prvi koji je dosao sa njome i to je to nije nista menjano osim sto sam ja ubacivao nove dashbordove u nju.
tako da nemoj da govoris da nema kada ih ima vise nego sto ti mislis, jer verujem da moja konzola nije jedina iz tog perioda a da jos uvek radi, ima ih garant jos!
Imam i ja jednu, vec je usla u trecu godinu i radi....ko bi rekao a vidovita zorka rekla da ce odapeti posle par dana.
Ja samo znam da je Jasper u prodaji vec oko 14 meseci i da ne znam ni za jedan jedini slucaj Jasper-a koji je riknuo.
Imam i ja jednu, vec je usla u trecu godinu i radi....ko bi rekao a vidovita zorka rekla da ce odapeti posle par dana.
Da li postoji neki nacin da image fajl igre pre rezanja proverim da li je pal ili ntfs??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari