Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

moze li meni neko da objasni da ako ja sada kupim novu konzolu i onda ima 1.7fw da li cu ja na njoj moci da igram wave 3 i 4 igre? nerazumem se bas najbolje i nije mi jasno da li se mogu igrati oba ta "formata" ili kako vec da nazovem wave 3 i 4 ili moze samo jedan pa sa activation diskom drugi? i da li se activation disk skida za svaku igricu ili jedan disk radi posao za svaku?

Teoretski DA, sa 1.7 bi trebalo da rade sve igre - kažem teoretski zato što se još nije pojavio. Sa activation diskom se mogu igrati sve wave 4 igre ( naravno preduslov je da imaš minimum 1.51 FW ) Ako kupuješ konzolu bilo bi pametno da kupiš sa već flešovanim DVD-om i konsultuješ se sa prodavcem oko novog fw-a kada se pojavi i slično.

Znači, pronađeno je rešenje za vraćanje funkcionalnosti hard disku, na bann-ovanim konzolama, čisto da znate.

Znači, pronađeno je rešenje za vraćanje funkcionalnosti hard disku, na bann-ovanim konzolama, čisto da znate.

Necu nista da pitam sta i kako jer mi nista ne znaci, odlicna vest u svakom slucaju.

Auu bre kad ce taj 1.7 fw da izadje koliko vidim ni danas nista?

nece ni biti ovih dana... a i licno ne bi odma zurio da ga odmah stavljam - sacekao bi prvo iskustva drugih.

Treba mi preporuka za neku Xbox igru koja je za 2 igraca i moze da posluzi za zezanje, pa cak i zensko da je igra . :)

Imam nekoliko pitanja pa da ne pretrazujem ceo forum postavicu ih ovde.Koliki je procenat kvara xbox-a sa casper revizijom?Kako da kad budem kupovao konzolu znam da je jasper revizija?

sorry za neupucenost ali da li activation disk treba praviti za svaku igru pojedinacno ili je dovoljan jedan napraviti i da on vazi za sve igrice.
Imam 1.6 firmware i koristio bih tu opciju sa activation disk-om-da li cu posle biti banovan ako odem na live, znaci necu patchovati igre na wawe 3 i necu instalirati novi firmware i stari dashbord.

sorry za neupucenost ali da li activation disk treba praviti za svaku igru pojedinacno ili je dovoljan jedan napraviti i da on vazi za sve igrice.
Imam 1.6 firmware i koristio bih tu opciju sa activation disk-om-da li cu posle biti banovan ako odem na live, znaci necu patchovati igre na wawe 3 i necu instalirati novi firmware i stari dashbord.

Pa bilo bi malo mnogo da za jednu igru moras da placas 2 DL dvd-a, zar ne? Jedan disk je u pitanju.

@Serbian91- Još jedan dokaz kakvi neandertalci sasvim legalno imaju oružje u rukama. Zabrinjavajuće...

Poslednja izmena:
Nego moze li neko da mi kaze kad skinem update za neku igru preko PC-ja kako da ga ubacim u igru, jel prikacim USB fles na komp prebacim fajl na USB i onda ga samo zakacim za konzolu i prebacim na istu ili kako ?

Auuuuu al se ovde cisilo,dobro sve ide u rok sluzbe.Nema sta tvrdi ovi xboxovi ja bi microsoftu dao odlikovanje za neunistivost konzole a moze da se koristi i kao oruzije koliko je jako.

Poslednja izmena:
Pa bas je u tome problem sto nije dobila jer joj momak igrao xbox.

Dva miliona korisnika upotrebljava Xbox 360 za pristup Facebooku
Xbox 360

Kompanija Microsoft saopštila je da je više od 2 miliona korisnika usluge Xbox 360 Live, u prvoj nedelji od pokretanja te usluge, koristilo za pristup Facebooku konzolu za igranje Xbox 360.

Microsoft se na sva zvona hvali ovom cifrom kojom želi da pokaže svoj uspeh u nadmetanju sa Sonyjevom konzolom PlayStation 3 i Nintendovom konzolom Wii. Kompanija je to postigla zahvaljujući tome što je korisnicima usluge Xbox 360 omogućila povezivanje sa popularnim društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter i Last.fm.

Usluga Xbox Live trenutno ima više od 20.000.000 korisnika. Približno 500.000 njih je u prvoj nedelji rada usluge otvorilo nalog na lokaciji Last.fm i preslušalo više od 120.000.000 sati muzike. (M.S.)

sors

Ja mislim da je red da sada neko pocne sa prozivodnjom frizidera i sporeta koji imaju pristup Facebook-u.

od tih 20 miliona korisnika Live, oko milion je banovano :D
a mozda i vise... ;)

Da li moze da se uradi neka kalibracija gamepad-a?
Imam 2 wireless gampeda i na oba + je mnogo osetljiv tj. kad se pritisne "levo ili desno" ogromna sansa je da uz to ide "gore ili dole", za vecinu igrica ovo je strasno iritantno. Ima li nacina da resim problem?

Poslednja izmena:
xbox krstic je crap, jedino mozes da ga modujes, nikakva kalibracija ne pomaze.

Da li može neko da mi da uputstvo za flešovanje DVD drajva, ako nije zabranjeno.:rtfm:

^^ I meni nacrt nuklearnog reaktora - na brzinu ako nije frka :D

Nazad
Vrh Dno