Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Bash chudno shto je Benq :) Chak je i Microsoft to provalio pa vrlo brzo preshao na Hitachija :) Benq su drajvovi koji se ubedljivo najvishe kvare, a ta konzola ako ima Benq, mora da bude iz 2007. godine, osim ako neko nije menjao drajv.

Ako si iz Beograda, mozesh da mi donesesh da to pogledam, ako ti je bitno toliko :)

Ma da u pravu si. Izgleda da je Lite on drajv. Nije ga bilo na onim slikama pa sampotrazio malo. I moze da bude jos i neki drugi koji ima slican tray. Meni tray izgleda kao kod ova dva zadnja. E sad koji je. Mada ako se benq vise ne koristi onda je Lite on sigurno.

Prilozi

• xbox_360_dvd_model_identification.jpg
    xbox_360_dvd_model_identification.jpg
    139.3 KB · Pregleda: 87
Poslednja izmena:
Pishe ti nazad na konzoli datum proizvodnje, tako je najlakshe proveriti. U svakom sluchaju, to je najverovatnije neki kvar samog drajva, ali ja to lichno nisam video i nigde nisam video da se neko zali na takvu stvar, pa je verovatno i nepopravljivo. Moglo bi eventualno da se proba ponovno fleshovanje, jer sumnjam i na to, firmware je taj koji drajvu "govori shta da radi", pa je moguce da se neshto bizarno desilo da oshteti firmware tako da radi a istovremeno da zeza...

Poslednja izmena:
Ako sumnjas na firmware, onda samo da vratim konzolu gde sam kupio pa da mi se uradi novi firmware. I kako ga nije probao da vidi da li radi ,nego ga samo spakovao i poslao. Mislim, kranje neodgovorno.

Eto probaj to, a ako je drajv cimaj ih da ga promene, imash garanciju..

Sumnjam da bi Kojima sebi dozvolio cak i za novac da prica takve stvari.

zasto da ne kad se prodao jos pre desetak godina

anyway, sto se tice toga sto je rekao za natal....hmmm...mislim da cu sacekati posto i dalje nisam siguran sta da mislim o natalu ali sam prilicno siguran da nece biti kao prelazak sa 2d na 3d

Poslednja izmena:
Стисни Guide тастер на џојпеду и појавиће се у горњем левом или горњем десном углу прозора.

А кад је при крају, лампица која сигнализира који је који контролер "иде у круг".

Стисни Guide тастер на џојпеду и појавиће се у горњем левом или горњем десном углу прозора.

А кад је при крају, лампица која сигнализира који је који контролер "иде у круг".

Hvala ti puno,pozdrav

Meni se sa vremena na vrijeme nece da otvori drajv, kada konzolu malo nagnem vodoravno onda moze. Mogu li ja otvorit konzolu i dotegnut to nekako jer sam primjetio da su mi se vrata olabavila?

Izgleda da je izasao NBA 2K10.

Poslednja izmena:
Zbog retardiranosti igre, poklanjam kopiju nfs:shift ubacenu jednom:)

Ili sto moras da vozis USA automobile :).

Ne znam kako drugacije da objasnim, ali automobili se ponasaju kao tjunovani kontejneri, najozbiljnije. Krece trka, nismo jos doshli ni do 80kmh, gurnem malo jednog pored mene, 2 sec kasnije gledam u retrovizoru najgore holivudsko prevrtanje, reko wtf !?!!

Pa to je N4S, nije simulacija.
Meni smeta sto vozila zanose kao blesava, driftujes kao u Riiiiiidge Raceru.

Pa jeste, al što su onda uzimali Simbin kog đavola da radi to :)?

Mozda jer je i ovakav N4S dosta bolji od prethodnih nekoliko delova i dobro ce se prodati?

nfs je vec dugacak period poznat naslov igre. mogu da izdaju 20 losih igara i 21. ce opet biti uspesno prodavana.

A kakve veze ima broj podatih komada sa nama igračima, obzirom da nismo deoničari EA :)?

Nazad
Vrh Dno