Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

izvinjavam se na duplom postu.izaslo mi je u toku rezanja W 21:23:27 Write Speed Miscompare! - Wanted: 3,324 KB/s (2.4x), Got: 5,540 KB/s (4x)
hoce li biti ikakvih problema ako je tako nareze ili ne? posto konzolu jos neposedujem(tako da dzaba onaj odgovor ubaci pa vidi :p ),a skidam unapred nekoliko igrica da je docekam spreman :D

Mislim da ce verbatim da bude citljiv. Imas ga potvrdis verifikaciju diska posle narezivanja. Tako mozes da vidis da li je rezanje uspelo. Nikad nisam rezao na 4x ali ako zavrsi verifikaciju uspesno, onda bi trebalo da je ispravan.

da li je moguce rezati igrice za xbox 360 na dvd-r dl princo disk? posto gledam sada neke tutorijale kako ljudi rezu igrice i pise koristite samo dvd+r dl.skinuo sam neku igricu pa bih je hteo narezati,a da nebacim dvd bezveze ako nece hteti da ocita ili sta je vec problem?

Taj princo nema sanse. Nekoliko meseci rezem na Maxell. Do sada nije bilo problema ali svaku igru teram sa harda tako da sam medij posluzi koliko da se igra prebaci na hard i da se nadje tu kako bi se ista pokrenula. Kao sto rekoh, do sada nijedan Maxell nije zakazao.

Princo ne moze zato shto je minus, samo plusevi na X360, taj princo je odlichan za 1080p filmove :)

princo ne moze biti odlican ni za sta, sem za gadjanje, frizbi i sl :D

princo ne moze biti odlican ni za sta, sem za gadjanje, frizbi i sl :D

ja te princo diskove koristim vec godinu-godinu ipo dana i rade savrseno za sada.kostaju 67din princo - dl disk+slim kutija,a na njima imam veliki broj serija i filmova i kao sto rekoh za sada nikakvih problema nisam imao..
Mislim da ce verbatim da bude citljiv. Imas ga potvrdis verifikaciju diska posle narezivanja. Tako mozes da vidis da li je rezanje uspelo. Nikad nisam rezao na 4x ali ako zavrsi verifikaciju uspesno, onda bi trebalo da je ispravan.

odradio je sam verifikaciju odma posle rezanja,a i testirao sam kasnije sa abgx360 GUI i sve je ispalo ok.samo zasto je iako je podeseno da reze na 2.4 prebaci na 4? zbog minimalne brzine rezanja ili je to ipak nesto drugo upitanju?

Знам да нема везе са овом причом у вези са дисковима, ал' шта да се ради кад се све у вези са XBOX360 гура у овај thread...

Елем, будући да нисам урадио xclamp fix (Драјверу, која је тарифа?), а сматрајући да ће конзола мање да се греје ако игру пребацим на хард диск, да ли ће ме инсталирање NXE (што је, колико сам схватио, једини начин да се игра ископира на хард) спречити да играм копије игара на флешованој конзоли?

Можда је већ одговорено, али ми search није вратио конкретан одговор, а да читам баш све постове (~1900), мало је много...

Унапред хвала!

Poslednja izmena:
Sa HDD-om ,konzola se mnogo manje greje ( daleko manje nego kad radi sa DVD-a). Provereno licno. A iskopirane igre ce raditi i posle instalacije novog NXE, odnosno dashboarda.

Poslednja izmena:
Danas je pao neki update dashboard-a ne vidim nista novo da je doneo?

Cekam taj Facebook i Last Fm da vidim kako ce izgledati :D

Poslednja izmena:
Знам да нема везе са овом причом у вези са дисковима, ал' шта да се ради кад се све у вези са XBOX360 гура у овај thread...

Елем, будући да нисам урадио xclamp fix (Драјверу, која је тарифа?), а сматрајући да ће конзола мање да се греје ако игру пребацим на хард диск, да ли ће ме инсталирање NXE (што је, колико сам схватио, једини начин да се игра ископира на хард) спречити да играм копије игара на флешованој конзоли?

Можда је већ одговорено, али ми search није вратио конкретан одговор, а да читам баш све постове (~1900), мало је много...

Унапред хвала!

Bolje hladjenje, odnosno slabije grejanje nece pomoci problemu sa Xclampom, popravljao sam gomilu konzola sa dodatnim i pojachanim ventilatorima :) Tarifa za Xclamp fix je ista kao i za fleshovanje...

To sto se podesi da reže 2,4x a reže 4x to je do rezača. Većina novih rezača ne može da reže ispod 4x. Ja isto imam taj " problem ". Režem na 4x puta igre i sve mi rade savršeno. Naravno koristim Verbatim. Šta može da se desi loše ako se reže na 4x a ne na 2,4x ?
To se može ispraviti promenom Firmewere-a, ali izgleda da to niko ovde nije radio pa niko ne zna da objasni kako i šta da se uradi. Ja sam pokretao tu temu ali ništa nisam mogao da uradim.
Pa hajde opet, ako neko zna šta i kako neka piše.

Pa ako niko nece da ti odgovori, jel treba da chekash do penzije :) Ja se secam da sam na netu sva uputstva nalazio za to i pre 7-8 godina, a danas to verovatno ima na svakom coshku :)

to je kad neko hoce da cacka :p Reze na 4x i sve mu radi savrseno, al bi ipak da reze na 2.4, da bi bilo savrsenije :d Man'te se corava posla ;)

moram nešto da vas priupitam, u zadnje vreme skinuo sam NFS Shit i Batman AA. problem je taj što je u onim rarovima bio samo .iso fajl. nema onog .dvd.
probao sam sa cloneCD da od iso-a napravim ta dva međutim imgburn javlja neki drugi layerbreak.
ajd NFS sam narezao tako i naravno nije radila.
jel imao neko sličnu situaciju i šta se pobogu desilo sa tim igrama, zašto nije kao pre .iso i .dvd.
ni piraterija nije što je nekad bila.

ok hvala, rezao sam ja i pre ali sam mislio da mora i .dvd i 1913760 da budu.
odlično onda

Da li je moguce da ti je lakshe da cekash 2 dana i postujesh ovde, nego da odesh na google ? :) Chak i da imam vremena da ti trazim to, otkud ja znam koji je tvoj rezach ? :) Idi na google i kucaj "ime rezacha cracked firmware".

ok hvala, rezao sam ja i pre ali sam mislio da mora i .dvd i 1913760 da budu.
odlično onda

dvd fajl samo i sluzi da bi rekao programu gde je layerbreak...

Poslednja izmena:
Pa ako niko nece da ti odgovori, jel treba da chekash do penzije :) Ja se secam da sam na netu sva uputstva nalazio za to i pre 7-8 godina, a danas to verovatno ima na svakom coshku :)

He he 7-8 godina, ma jok 200 - 300 :-devil-:

Pa to sam radio na prvim PATA pionirima:)

I ne postavi na kraju driver te tutorijale. :(

Ahahaha, jel ima ovde neko ko zna da koristi google ? :)

kako da odem na taj google? aj reci adresu

A posle se neko ljuti kad PC igraci prozivaju konzolase: www.google.com

Mada pre ce biti da se vi sprdate sa driverom sto nije lepo, ipak je stariji covek u pitanju :D

moram nešto da vas priupitam, u zadnje vreme skinuo sam NFS Shit i Batman AA. problem je taj što je u onim rarovima bio samo .iso fajl. nema onog .dvd.
probao sam sa cloneCD da od iso-a napravim ta dva međutim imgburn javlja neki drugi layerbreak.
ajd NFS sam narezao tako i naravno nije radila.
jel imao neko sličnu situaciju i šta se pobogu desilo sa tim igrama, zašto nije kao pre .iso i .dvd.
ni piraterija nije što je nekad bila.
Kada "skineš" igru, propusti je kroz ABGX360 i on će ti napraviti *.dvd file.
Inače, programčić je "must have" za proveru *.iso file-a.

Vrh Dno