Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

abraksas care. da znas samo koliko sam se ismejao

Ako hoces da napravis dvd fajl, a imas samo imeigre.iso, otvori notepad, i ukucaj sledece:

imeigre.iso
Layerbreak= 1913760

Fajl zatim snimis kao imeigre.dvd a da ti ne bi snimio kao obican txt fajl, izaberi ispod imena fajla save as type - all files.

Kada rezes uputis ga na taj dvd fajl, gde on samo procita layerbreak i da treba da reze imeigre.iso.

super hvala svima, ali najsmešnije mi je što ja izgleda nisam dobro "izvadio" igru iz rar-ova. kad sam drugi put otpakivao pojavili se i iso i dvd fajl.
isto i sa betmenom, kad sam otvorio winrar samo je iso bio unutra, a kad sam otpakovao bili su i iso i dvd. sad npr. skinem Halo ODST kad u rar-u i iso i dvd. uvek nešto drugačije.
nema frke bitno je da sve radi

A jel mi moze neko reci zasto igra ne radi kad se nareze samo na .iso, zasto mora da se reze sa .dvd fajla?

super hvala svima, ali najsmešnije mi je što ja izgleda nisam dobro "izvadio" igru iz rar-ova. kad sam drugi put otpakivao pojavili se i iso i dvd fajl.
isto i sa betmenom, kad sam otvorio winrar samo je iso bio unutra, a kad sam otpakovao bili su i iso i dvd. sad npr. skinem Halo ODST kad u rar-u i iso i dvd. uvek nešto drugačije.
nema frke bitno je da sve radi

katkad se .dvd nalazi u prvom RAR fajlu, a nekada je u poslednjem. ako otpakujes RARove tako sto udjes samo u prvi RAR fajl i kopiras ISO iz njega - moze da se desi da ne vidis .dvd.

A jel mi moze neko reci zasto igra ne radi kad se nareze samo na .iso, zasto mora da se reze sa .dvd fajla?

jer je u njemu informacija gde je layer break, karakteristican za Xbox igre.

inace, ja za rezanje koristim CloneCD i radi sasvim lepo...

Ma to sam i ja znao ali sam mislio da mi neko vise detaljnije objasni al aj nije vazno...
Inace, ja koristim IMGBurn.

I dalje imam problem sa ovim cudom od konzole. Igra mi je instalirana ha HDD-u, i sa njega igram, ali fioka od drajva se otvara non stop, sama od sebe. I nista ne mogu da igram. Neki put kad se zagreje onda posle mogu da igram nesto. Ali to je retkost.

Nova konzola ,jasper sa ugradjenim hardom. Ovo se desava kod svih igara. I pre nego sto me neko pita da li su mi dobri diskovi, dobri su. Vratanca se otvaraju sama od sebe. Ukljucim konzolu i ostavim da stoji na dashboard-u. I vratanca se otvore i stoje tako. Pa se posle 15 minuta zatvore. Pustim igru i malo krenem i otvori se i prekine mi. Ili igram i predjem neki teski deo i ono se otvori a meni igra nije zapamtila, pa moram sve ponovo.

Ako neko zna neki trik da ga sredim moze. A ako moram da placam popravke za novu konzolu, onda nista. Dosta sam placao. Mogao sam PS3 da kupim i da se igram ko covek, a ne ovu napravu .

E da, neko mi na forumu rece da ako kupim hard disk da me nece zezati drajv. Ako uspem da inastaliram igre na hard da ce raditi bez problema. E pa, mogu da instaliram bez problema, ali ne mogu da ih igram.

Hvala mu ko god da je. Zna znanje covek.

Ako je nova konzola i iskljucheno je da je drajv neispravan, problem moze da bude u fleshovanju...

Ne mogu da tvrdim da je drajv ispravan, ali kad mi omogucava instalaciju igre onda je valjda dobar.

Pa koliko je stara konzola, jel znash koji je drajv u pitanju ? Kada je fleshovan, kada je uopshte to pochelo da se deshava ?

Konzola je stara 5-6 meseci. Mislim da nije vise. A problem je bio od pocetka. Neznam koji je drajv. Gde to mogu da vidim?

TGS 09: Kojima on Natal - Like 2D to 3D Shift

Major Japanese developers are enamored with Natal.

http://xbox360.ign.com/articles/102/1027989p1.html

Kojima stvarno ne bi trebalo da izjavljuje ovakve nebuloze, ako je vec prihvatio da sa jos dvojicom sunarodnika izadje na binu i prica bajke o natal-u onda bi bar mogao to da potkrepi sa necim konkretnim a ne da citam u clanku ovako nesto

The discussion was prefaced with the caveat that nobody should take any of what was said as an announcement of works in progress, so don't get your hopes up too much just yet.

Znaci nema cak ni najave da rade na necemu, samo ideje koje mozda budu ostvarene a mozda i ne.

A pazi sta ovde kaze

http://xbox360.ign.com/articles/102/1028409p2.html

We all know and love Space Invaders, but I don't think I could possibly sell someone on the idea of playing it with Natal.

Ali evo moze natal da bude i zabavan :d

Richochet is proof that jumping around like a crazed baboon can be fun

Konzola je stara 5-6 meseci. Mislim da nije vise. A problem je bio od pocetka. Neznam koji je drajv. Gde to mogu da vidim?

Onda te ja nisam dobro razumeo, kako si uopshte koristio takvu konzolu sve ovo vreme ako stalno vadi tray ?

A ja taman nafalio ixbox u ps3 temi kako se ne kvari nista osim proda a kad ono cim otvorih ovu temu kvar na ixboxu.U pravu su bili sto me da kazem popljuvase,ali ni to nije strasno imamo tu majstora proverenog tako ako on ne moze da popravi ne moze nitko.Svi znamo tko je mislim majstor.

Poslednja izmena:
Xbox360 je najkvarljivija konzola u istoriji. Imao sam je, možda ću je opet imati, nemam ništa protiv ljudi koji je imaju, za xb se sve može reći, ali da se ne kvari, ne može :).

Kojima stvarno ne bi trebalo da izjavljuje ovakve nebuloze, ako je vec prihvatio da sa jos dvojicom sunarodnika izadje na binu i prica bajke o natal-u onda bi bar mogao to da potkrepi sa necim konkretnim a ne da citam u clanku ovako nesto

Sumnjam da bi Kojima sebi dozvolio cak i za novac da prica takve stvari, ako one ne bi bile utemeljene u realnosti i licnom iskustvu. Moze se zamisliti kako natal zaista u figurativnom smislu igrama daje jednu novu dimenziju, ako bi bio dovoljno dobro implementiran u praksi.

I da je imao vise vremena za izlaganje, verovatno mu ne bi dozvolili da ulazi previse u tehnicke detalje. Mislim da je pomalao svojstveno japancima da se odusevljavaju ovako necim. Napravili su Nintendo WII a zatim razne dance dance revolution igre i uopste igrama pristupaju veoma aktivno, zele da se potpuno unesu u igru i vole da koriste alternativne interfejse.

U zvanicnim izjavama se obicno kroz politicki korektne komentare mogu procitati odusevljenje, uzdrzanost ili blago razocarenje, a sudeci po ovim utiscima, mozemo sebi dozvoliti malo vise optimizma prema tehnologiji koja je medju "pravim" gamerima docekana na noz.

Sumnjam da bi Kojima sebi dozvolio cak i za novac da prica takve stvari, ako one ne bi bile utemeljene u realnosti i licnom iskustvu. Moze se zamisliti kako natal zaista u figurativnom smislu igrama daje jednu novu dimenziju, ako bi bio dovoljno dobro implementiran u praksi.

I da je imao vise vremena za izlaganje, verovatno mu ne bi dozvolili da ulazi previse u tehnicke detalje. Mislim da je pomalao svojstveno japancima da se odusevljavaju ovako necim. Napravili su Nintendo WII a zatim razne dance dance revolution igre i uopste igrama pristupaju veoma aktivno, zele da se potpuno unesu u igru i vole da koriste alternativne interfejse.

U zvanicnim izjavama se obicno kroz politicki korektne komentare mogu procitati odusevljenje, uzdrzanost ili blago razocarenje, a sudeci po ovim utiscima, mozemo sebi dozvoliti malo vise optimizma prema tehnologiji koja je medju "pravim" gamerima docekana na noz.

Nemam ja nista protiv natal interfejsa ali imam protiv bombasticnih izjava "like a 2d to 3d shift" a da nema nista sa cim moze da utemelji takvu izjavu. Ovo nije nikakav skok, ovo je obicna mamipara koja ce da bude izreklamirana do besvesti kao i sve sto je microsoft ikada gurao.

Bez ljutnje, ali samo neko ko je juče prvi put video Kojimu, može da kaže da priča nebuloze. Postoje neki ljudi koji su se pokazali da im je stalo da održe svoju reč. I godinama već nas nisu izneverili. Možda je to prosto deo nečije kulture. Nije novac osnov u svačijoj kulturi.

Onda te ja nisam dobro razumeo, kako si uopshte koristio takvu konzolu sve ovo vreme ako stalno vadi tray ?

Pa ne vadi se svo vreme, samo prvih pola sata. Posle moze da radi ceo dan. Dok se prvih pola sata non-stop otvara. E samo sto je to malo preterano. Toliko se iznerviram da posle nemam zivaca nista ni da igram. A poneki put se otvori kad se najmanje nadam. I normalno ,prekine mi igru. Danas je kulminiralo, ovaralo se non stop kao da neko stoji ispod prozora sa daljincem i da me zeza. :p

Evo sad sam zalepio tray sa izolir trakom ,i igram vec tri sata bez otvaranja. Cudno nesto. Deluje mi kao da tray ne naleze dobro ili nesto tako. BTW, drajv je BENQ VAD6038

Enivej, jesam kupio box jer nemam para za bolje, ali ovo je preterano. Kao u vicevima.

E ljudi svaka vam cast ovo treba pokazati majcrosoftu sta srbi znaju.
Ebitacno ali ucinkovito.

Ja bih ti predlozio (ako je istekla garancija) da otvoris x box i dvd drajv. Mozda nesto ne naleze kako treba..........zvuci dovoljno glupo da moze da upali:p

Ima po netu dosta resenja za ovaj problem, ali ovo jos nisam nasao. Mada pitanje je da li je to resenje 100%. Sutra cu da vidim, kad ga pustim na hladno. Ako jeste, onda sigurno tray zeza negde.

Mada sta me briga, makar traka nije skupa. :p

Bez ljutnje, ali samo neko ko je juče prvi put video Kojimu, može da kaže da priča nebuloze. Postoje neki ljudi koji su se pokazali da im je stalo da održe svoju reč. I godinama već nas nisu izneverili. Možda je to prosto deo nečije kulture. Nije novac osnov u svačijoj kulturi.

A znaci Natal nije nebuloza samo zato sto je Kojima pomenut. O boze, stvarno mi nekad nisi jasan sa tvojim komentarima.

Nazad
Vrh Dno