"Izašli" Dirt 2 i NFS: Shift
u 99% komentara za dirt2 kažu da je odličan, bolje upravljanje nego u demo-u, a za NFS kažu da je trebao da se zove NFS:Shit a ne Shift.
jel neko probao, dajte komentare.
Uzeo sam Xbox 360,arcade verziju pa me zanima kako da povezem sa monitorom(Benq G2220HDA),i kako da sredim zvuk,imam neke Genius 2.1 zvucnike i koliko vidim imaju ulaz sasmo za slusalice. Hvala unapred
Pozdrav ljudi.
Posto sam novajlija u svemu ovome bilo bi lepo ako moze neko da mi odgovori na par pitanja.
Mogu da nabavim xbox 360 elite iz australije i zanima me kolika je carina kada se to cudo salje kod nas,da li mi treba transformator za 110 ili koliko vec,da li se to sve isplati kupovati zajedno sa carinom,flesovanjem i x-clamp-om(flesovanje i x-clamp bi verovatno morao da odradim u srbiji jer mislim da se to kod njih tesko moze odraditi?)? i poslednje pitanje ovde u somboru imamo neku prodavnicu(uglavnom rade sa piratima itd itd) premium model je kod njih 260eura(flesovan naravno).zvao sam juce coveka i pitam ga da li je to jesper ploca,kaze mi nemam pojma stvarno,koliko je velik hdd,paaa moze to da se bira 20 ili 40gb.to definitivno nisu ti noviji premium modeli,zar ne? i odakle uopste premium model,koliko ja vidim na xboxu to kod njih nepostoji,a to je koliko sam ja skontao obicna arkada sa vecim hdd-om?
zahvaljujem na preporuci.u oktobru trebam dobiti pare pa cu pecati malo po berzi,vidim da je showman imao elite za 309 eura,pa ako naleti jos jedna takva nova odmah bi je pazario :]
zahvaljujem na preporuci.u oktobru trebam dobiti pare pa cu pecati malo po berzi,vidim da je showman imao elite za 309 eura,pa ako naleti jos jedna takva nova odmah bi je pazario :]
Ma sta ce ti elite, ta verzija postoji samo da bi M$ rekao "imamo i mi crnu konzolu". Uzmi 60gb i za ostatak kupi 270 igara![]()
Ma sta ce ti elite, ta verzija postoji samo da bi M$ rekao "imamo i mi crnu konzolu". Uzmi 60gb i za ostatak kupi 270 igara![]()
ma arcade je keva bre..
A da li je mozda lakse da povezem sa mini-linijom i ako moze sta bi mi trebalo?
Druze imas u trznom centru Usce, na poslednjem spratu radnju GAMES, oni takodje prodaju origanalni xbox accessoires
Ja sam uzeo ovo za 1990din:
http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360vgahdcable/
Sad je cini mi se cena ovog oko 2200din.
da, ako ti ne smeta onaj traktor od dvd-a i ako ti ne smeta duze ucitavanje..
da li je moguce rezati igrice za xbox 360 na dvd-r dl princo disk? posto gledam sada neke tutorijale kako ljudi rezu igrice i pise koristite samo dvd+r dl.skinuo sam neku igricu pa bih je hteo narezati,a da nebacim dvd bezveze ako nece hteti da ocita ili sta je vec problem?
Koristi samo verbatim + dl diskove, ili bolje. Program za rezanje je img burn. Reze se DVD fajl. Brzina 2.4x.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari