Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Pa da, ali njemu treba za zvucnike koji imaju samo 3.5mm audio ulaz.

u 99% komentara za dirt2 kažu da je odličan, bolje upravljanje nego u demo-u, a za NFS kažu da je trebao da se zove NFS:Shit a ne Shift.
jel neko probao, dajte komentare.

Ja probao nekih 10-ak min. NFS-shift i za razliku od dosadasnjih ovaj ima kakvu takvu fiziku(iskljucivanjem pomoci u opcijama)i ostecenja automobila su prisutna.Grafika je perverzna.Sta znam,meni se svidja,a ti dok ne probas ne moz' znati.

Uzeo sam Xbox 360,arcade verziju pa me zanima kako da povezem sa monitorom(Benq G2220HDA),i kako da sredim zvuk,imam neke Genius 2.1 zvucnike i koliko vidim imaju ulaz sasmo za slusalice. Hvala unapred

A da li je mozda lakse da povezem sa mini-linijom i ako moze sta bi mi trebalo?

kada nabavis audio-video kabl za xbox mozes da radis sta hoces. jedan deo kabla naravno ide u monitor a drugi su ti cincevi. ta dva cinca mozes da ubacis u mini liniju pa da zvuk pustas na zvucnike ili preko slusalica koje ces da ukljucis u mini liniju. mozes i da uzmes kablic sa dva zenska cinca na zenski stereo pa u njega slusalice. ili za tvoje zvucnike, kablic sa dva zenska cinca na muski stereo

nemoj mnogo da se opterecujes sta ces posle kabla iz xbox-a. bilo koji nacin povezivanja i bilo koji put do slusalica treba da radi.
dobar kabl za xbox na monitor kosta oko 20-ak evra i ne moze se svuda naci. kada njega kupis ove ostale mozes da kupis na 1000 mesta za smesne pare.

ne znam odakle si ali evo samo primer sta moze da ti treba. cene su, kao sto vidis, manje od 50 din
http://www.silken.co.yu//index.php?...80&category_id=11&option=com_phpshop&Itemid=1

ili malo elitnije
http://www.silken.co.yu//index.php?...59&category_id=11&option=com_phpshop&Itemid=1

Poslednja izmena:
Hvala ti na odgovoru.Video sam da imaju neki kabl U virtual-u za oko 1500 pa mozda to uzmem.

Pozdrav ljudi.
Posto sam novajlija u svemu ovome bilo bi lepo ako moze neko da mi odgovori na par pitanja.
Mogu da nabavim xbox 360 elite iz australije i zanima me kolika je carina kada se to cudo salje kod nas,da li mi treba transformator za 110 ili koliko vec,da li se to sve isplati kupovati zajedno sa carinom,flesovanjem i x-clamp-om(flesovanje i x-clamp bi verovatno morao da odradim u srbiji jer mislim da se to kod njih tesko moze odraditi?)? i poslednje pitanje ovde u somboru imamo neku prodavnicu(uglavnom rade sa piratima itd itd) premium model je kod njih 260eura(flesovan naravno).zvao sam juce coveka i pitam ga da li je to jesper ploca,kaze mi nemam pojma stvarno,koliko je velik hdd,paaa moze to da se bira 20 ili 40gb.to definitivno nisu ti noviji premium modeli,zar ne? i odakle uopste premium model,koliko ja vidim na xboxu to kod njih nepostoji,a to je koliko sam ja skontao obicna arkada sa vecim hdd-om?

Poslednja izmena:
Arkada иде без харда. Нови Premium пакети су преименовани у Pro, али свеједно, верзије са 20GB и 40GB нису Jasper. Са друге стране, има људи на форуму који продају конзоле, где би те изашло доста више него у иностранству, али опет, кад се на то додају трошкови транспорта, царина и слично, једноставно се не исплати.

toga sam se i bojao.nista,ako neko ima pro konzolu na prodaju (bilo bi dobro da je vec flesovana i da je odradjen x-clamp) neka se javi na pm sa ponudom.

Pozdrav ljudi.
Posto sam novajlija u svemu ovome bilo bi lepo ako moze neko da mi odgovori na par pitanja.
Mogu da nabavim xbox 360 elite iz australije i zanima me kolika je carina kada se to cudo salje kod nas,da li mi treba transformator za 110 ili koliko vec,da li se to sve isplati kupovati zajedno sa carinom,flesovanjem i x-clamp-om(flesovanje i x-clamp bi verovatno morao da odradim u srbiji jer mislim da se to kod njih tesko moze odraditi?)? i poslednje pitanje ovde u somboru imamo neku prodavnicu(uglavnom rade sa piratima itd itd) premium model je kod njih 260eura(flesovan naravno).zvao sam juce coveka i pitam ga da li je to jesper ploca,kaze mi nemam pojma stvarno,koliko je velik hdd,paaa moze to da se bira 20 ili 40gb.to definitivno nisu ti noviji premium modeli,zar ne? i odakle uopste premium model,koliko ja vidim na xboxu to kod njih nepostoji,a to je koliko sam ja skontao obicna arkada sa vecim hdd-om?

U Australiji je struja 220V kao kod nas, i konzole su PAL tako da to odgovara, ali se ne isplati naruchivati Xbox iz inostranstva, zbog svih dodatnih dazbina, ispashce te kao i ovde a nemash nikakvu garanciju.

Najbolje je da uzmesh od Showmana fleshovanu konzolu i ja ti uradim xclamp fix :d

zahvaljujem na preporuci.u oktobru trebam dobiti pare pa cu pecati malo po berzi,vidim da je showman imao elite za 309 eura,pa ako naleti jos jedna takva nova odmah bi je pazario :]

zahvaljujem na preporuci.u oktobru trebam dobiti pare pa cu pecati malo po berzi,vidim da je showman imao elite za 309 eura,pa ako naleti jos jedna takva nova odmah bi je pazario :]

Ma sta ce ti elite, ta verzija postoji samo da bi M$ rekao "imamo i mi crnu konzolu". Uzmi 60gb i za ostatak kupi 270 igara :)

Svi su jasperi, samo je elite poslednji krenuo, verovatno jer su imali velike zalihe pa dok su to prodali.

Ma sta ce ti elite, ta verzija postoji samo da bi M$ rekao "imamo i mi crnu konzolu". Uzmi 60gb i za ostatak kupi 270 igara :)

pa da upravu si u neku ruku,ali sta znam lepse mi izgleda crna konzola(iako to bas i nije od neke znacajnosti).i to sto kazes bolje uzeti 60gb,a mozda bolje umesto igrica jos jedan dzojpad za cenu elite-a :)

Poslednja izmena:
ma arcade je keva bre. kakvi hdd-ovi i cuda. old school fazon, nintendo/sega generacija. ubacis igru i igras.

ljudi bre ja sam se salio za arcade. naravno da je bolje imati hdd. cak i ako ga ne koristis cesto ne moze da smeta.

da li je moguce rezati igrice za xbox 360 na dvd-r dl princo disk? posto gledam sada neke tutorijale kako ljudi rezu igrice i pise koristite samo dvd+r dl.skinuo sam neku igricu pa bih je hteo narezati,a da nebacim dvd bezveze ako nece hteti da ocita ili sta je vec problem?

da li je moguce rezati igrice za xbox 360 na dvd-r dl princo disk? posto gledam sada neke tutorijale kako ljudi rezu igrice i pise koristite samo dvd+r dl.skinuo sam neku igricu pa bih je hteo narezati,a da nebacim dvd bezveze ako nece hteti da ocita ili sta je vec problem?

Koristi samo verbatim + dl diskove, ili bolje. Program za rezanje je img burn. Reze se DVD fajl. Brzina 2.4x.

Hvala svima koji su me prosvetlili i uputili u male tajne velikih majstora XBOX-a. Nije mi bila namera da svojim postovima nikoga prozivam, samo sam želeo da iščačkam ko može da mi flešne konzolu (cunjajući po Internenetu shvatio sam da bi mi oduzelo previše vremena da sve pažljivo iščitam, a opet, nit' imam iskustvo, nit' imam alat).

Stoga sam se obratio na pravu adresu i sada sam ponosni "vlasnik" preko nekoliko kopija najnovijih igara, i što je još lepše, sve igre rade na mojoj taze flešovanoj konzoli.

Nazad
Vrh Dno