Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

nije problem da se nabavi i 120 i 250gb ,nego mi recite koji da uzmem-odnosno koji moze u xbox a da radi normalno i da ga prepozna!?

ima li jos neko da mi preporuci neku dobru igricu za 2 ali da nisu jedan protiv drugog,nego da u saradnji zajedno: biju,lete,voze,pucaju i td. :)

Ima li kod nas i gde kabal za xb koji ima optički izlaz, vga i 2 činča?

Ovaj konkretno nema optički. Ali na ovom sajtu ima i verzija sa optičkim izlazom. Samo košta 2 soma. Pa jesu li poludeli majci :)?

Ja se izvinjavam ali gde je ovde opticki izlaz?

EDIT: baner, mislis da sa tom optickom varijantom moze ona fora za PS3 i PC zvucnicima, dobijanje surrounda?

Poslednja izmena:
EDIT: baner, mislis da sa tom optickom varijantom moze ona fora za PS3 i PC zvucnicima, dobijanje surrounda?

Pa nema PC i nePC zvučnika :). Imaš zvučnike, a pre njih pojavačla/risivere/drajvere koje pripremaju zvuk koji će oni puštati... Ako "ti" pre zvučnika imaš šta da ti pripremi zvuk, oni će da sviraju, bilo da su PC ili nePC :D

Pa nema PC i nePC zvučnika :). Imaš zvučnike, a pre njih pojavačla/risivere/drajvere koje pripremaju zvuk koji će oni puštati... Ako "ti" pre zvučnika imaš šta da ti pripremi zvuk, oni će da sviraju, bilo da su PC ili nePC :D

O bre :) pa mislio da znas na koje mislim pa sam zato rekao "PC" zvucnici, raspravljali smo o tome u ovoj temi vec... Nemam nista "pre" zvucnika, iz zvucnika imam samo Line-in izlaz, nikakve ulaze u njima.. jos uvek jurim varijantu da dobijem surround zvuk sa njima na PS3 pa zbog toga pitam..

Pa ja isto... i nemam pojma kako da pustim saraund (u smislu, nemam čime)... i generalno pola moje tehnike nema primenu, al volem da je imam :D

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da onaj adapter sto stize uz one slusalice nema nigde posebno da se kupi, da li bi eksterna USB zvucna kartica sa Line-in ulazom i optickim izlazom odradila takav posao?

ne bre :D

treba ti optički ulaz i 3x 3.5mm izlaza na zvučnoj kartici... a i ne mora externa uopšte da bude :)...

ma sigurno ima kineskih standalone uređaja koji će iz optičkog konektora da prebace zvuk na 3x 3.5mm konektora, ali pitanje kakvog je to kvaliteta

Poslednja izmena:
po meni je lista skroz ok. ne znam dal bi prelomio izmedju gears2 ili mgs4, al obe igre zaista sijaju.(i ne nisam fanboy, i da imam obe igre i obe konzole). raduje me sto je fps godine Resistance2! :)

GeOW grafika sudecu po ovom snimku stvarno izgleda fenomenalna...i bre sta je ovo sve konzolne igre zaposele tron...inace ne znam zasto je ova PERSONA 4 igra uopste nominovana za 2 kategorije:d

GeOW grafika sudecu po ovom snimku stvarno izgleda fenomenalna...i bre sta je ovo sve konzolne igre zaposele tron...inace ne znam zasto je ova PERSONA 4 igra uopste nominovana za 2 kategorije:d

Pa ne znash zasto sto nikad verovatno nisi igrao ni jednu Persona igru. Trojka je bila brutalna igra. izuzetna pricha, odlichne borbe i social link sistem. realno bolji jrpg od persone 4 ove godine nije izasao! infinite undiscovery i last remenant mogu samo da se sagnu personi...

Je li tacno da se na flesovanom lite-onu ne mogu igrati neke stare igre, ako je tacno koliiko stare igre se ne mogu igrati

Ne mogu se igrati starije igre koje ne podrzavaju stealth, jer ih stealh firmware-i ne mogu pustiti, pa se mora ISO patchovati Mulleterom.

Poslednja izmena:
Video sam 1 deo na kompu a drugi kod poznanika koji ima xbox :)
I dalje tvrdim da je mgs4 graficki lepsi od gears2 :)
A inace dao sam svoj glas gersu2 u temi igra godine za 360
Za box je to najlepsa igrica godine bez dileme ali gledajuci globalno za sve platforme ne:)

Posteno. U sustini ja nisam video MGS uzivo tako da... :)

Meni je lepsi gears od gta4 a gta4 mi je bolji:)

Sto si onda glasao za Gears? :)

Je li tacno da se na flesovanom lite-onu ne mogu igrati neke stare igre, ako je tacno koliiko stare igre se ne mogu igrati

Stare igre pre nego sto se pojavio prvi talas banova, znaci pred leto 2007. od tada su sve igre stealth patch-ovane. Ove starije koje nisu, neke ce da rade a neke ne. Na primer meni barem nije radio PGR3, Lost Planet a i prvi Gears Of War je ponekad blesavio. Reshenje je da opet napravish novi ISO i da preko mulletera patchujesh igru i takvu narezhesh.

Nazad
Vrh Dno